a jó ötlet nem a kortól függ

egyetemistákat vár a Start it @K&H inkubátor

Hány évesen vagyunk a legkreatívabbak? - ez persze számos tényezőtől függ, ám a húszas éveikben járó fiatalokra általánosságban jellemző, hogy egyéni megoldásokat keresnek. A Start it @K&H inkubátora, az AIESEC és az InCube ezért olyan kreatív egyetemistákat vár, akiknek igazán izgalmas ötletük van, és készek arra, hogy ezzel saját vállalkozói karrierjüket beindítsák. 

A húszas éveikben járó fiatalokra kifejezetten jellemző, hogy egyedi látásmóddal rendelkeznek, és újszerű megközelítéssel szemlélik a mindennapi dolgokat. Ha pedig ehhez kreativitás is társul, akkor abból könnyen lehet valami olyan új, szokatlan összefüggéseket, megoldásokat kombináló ötlet, ami üzleti szempontból is gyümölcsöző lehet. A Start it @K&H inkubátor az AIESEC és az InCube diákszervezetekkel közösen ezért olyan programot indít a kreatív, vállalkozó szellemű, csapatban dolgozni tudó egyetemisták számára, amelynek során egy különleges ötletből akár saját vállalkozásukat is beindíthatják.

Az Idea to Business (I2B) program keretében a 24 legígéretesebb fiatal jelentkező kap meghívást, hogy részt vegyen azon az egynapos workshopon, ahol tapasztalt szakemberek vizsgálják meg ötletüket, és segítenek abban, hogy elképzelésüket miként lehet vállalkozássá formálni. A rendezvényen 4 fős csoportok dolgozzák majd ki részletesen az ötleteket, saját mentorok segítségével, majd a nap végén egy szakmai zsűri értékeli az eredményeket. Így a résztvevőknek lehetőségük van megtanulni azt, hogy egy innovatív, vállalkozásra érdemes megoldásból hogyan építhető fel működőképes vállalkozás, illetve hogy egy kreatív ötlet hogyan formálható valósággá egy jól szervezett csapat segítségével.   

Jelentkezés: https://startitkh.hu/idea-to-business
Jelentkezési határidő: 2018. április 22. éjfél

Kapcsolattartó

Kommunikációs igazgatóság

  • +36 1 328 9133
  • +36 1 328 9220
  • sajto@kh.hu
  • www.kh.hu