a befektetők mellett a nemzetközi pénzügyi szakma is díjazta a K&H befektetéseit

A K&H Bank elnyerte a „Strukturált Befektetések és Derivatívák Legjobban Teljesítő Magyarországi Kibocsátója 2019” díjat. A Euromoney csoporthoz tartozó Structured Retail Products Limited (SRP) szakmai elismerése a biztonságos szerkezet mellett kedvező hozamlehetőséget kínáló strukturált termékek legkiemelkedőbb kibocsátóit és forgalmazóit értékeli világszinten.

A Euromoney befektetői csoporthoz tartozó Structured Retail Products Limited (SRP) kutatócég évről évre felméri a strukturált befektetések kibocsátóit és forgalmazóit. A K&H 2014, 2015 és 2017 után idén újból díjat nyert, mégpedig a „Strukturált Befektetések és Derivatívák Legjobban Teljesítő Magyarországi Kibocsátója 2019 (The Best Performance in Hungary 2019) díjat. „A szakmai elismerés a biztonságos szerkezet mellett kedvező hozamlehetőséget kínáló strukturált termékek legkiemelkedőbb kibocsátóit és forgalmazóit értékeli. Az általunk kínált befektetési termékeknél mindig arra törekszünk, hogy a leginnovatívabb megtakarítási megoldásokból a lehető legszélesebb kínálatot nyújtsuk a hazai befektetőknek, így mindenki megtalálhatja a saját céljainak és stratégiájának megfelelő eszközöket. Az SRP díj ennek a speciális befektetési piacnak a legrangosabb, a világ minden pontján ismert és elismert versenye” – mondta el Zobor Zsuzsanna, a K&H Alapkezelő vezérigazgatója a londoni díjátadó kapcsán.

A most díjazott strukturált befektetési termékeket a hazai befektetők már hosszú évek óta ismerik és szeretik kedvező hozamlehetőségük, de egyben biztonságos szerkezetük miatt, ugyanis részesedést kínálnak a részvénypiacok kedvező alakulásából, miközben árfolyamvédelmet vagy akár tőkevédelmet is nyújtanak a kockázatkerülőbb megtakarítóknak. Az elmúlt év során a K&H Bank és Alapkezelő 7 ilyen strukturált alapot bocsátott ki mintegy 20 milliárd forint értékben, amelyek közül a K&H tőkevédett gyógyszeripari 5 származtatott alap volt a legnépszerűbb a hazai megtakarítók körében.

Kapcsolattartó

Csordás Emőke

Well PR
  • +36 1 350 7390
  • +36 30 221 3611
  • e.csordas@well.hu
  • www.kh.hu