KBC Asset Management N.V. Magyarországi Fióktelepe

A KBC Asset Management Magyarországi fióktelepe, a KBC Csoport és a K&H Márkacsoport tagja, a K&H befektetési alapok kezelője.

  • A KBC Csoporton belül (amelynek a K&H Bank is része) a befektetési alapok és az intézményi portfoliók kezelése a KBC Asset Management (KBC Alapkezelő) cégcsoporton belül zajlik. A cégcsoport a KBC Asset Management N.V. belga alapkezelő vállalatból és 6 országban megtalálható fióktelepeiből, leányvállalataiból áll.
  • A Magyarországon forgalmazott K&H befektetési alapok kezelését 2020. július 1-től a KBC Asset Management N.V. Magyarországi Fióktelepe végzi, Budapesten. 
  • A magyarországi fióktelep, e nagy nemzetközi alapkezelő szervezet részeként, szélesebb körben férhet hozzá a világ értékpapír piacaihoz, profitálhat a KBC Alapkezelő több mint 70 éves tapasztalatából, ugyanakkor a helyi szakértők hazai szaktudását is tudja alkalmazni a befektetési döntések és a mindennapi működése során.

Célunk, hogy továbbra is megvédjük és növeljük ügyfeleink vagyonát, amely segíti őket életcéljaik megvalósításában.

Értékeink, amelyek meghatározzák a működésünket:

  • szakmaiság,
  • ügyfélközpontúság
  • innovatív szemlélet
  • biztonságos és transzparens működés

Tények a KBC Asset Management N.V. csoportról:

Belgiumban piacvezető, Európában meghatározó alapkezelő társaság, több mint 70 éves működés.

A KBC Csoport minden főbb piacán (Belgium, Csehország, Magyarország, Írország, Szlovákia, Bulgária) rendelkezik alapkezelői fiókteleppel vagy leányvállalattal.

A teljes kezelt vagyon eléri a 200 milliárd Euró-t.

Élen jár új típusú befektetési alap innovációk bevezetésében.

A fenntartható fejlődést célzó befektetések (SRI) elismert szakértője, melyek szerepe folyamatosan növekszik a világban.

A K&H alapok kezelésével kapcsolatos díjak, elismerések

Munkánk során a legmagasabb szakmai sztenderdek elérésre törekszünk. Erőfeszítéseinket a különböző szakmai szervezetek az elmúlt években több elismeréssel is díjazták:

Privátbankár befektetési alapok verseny 2021

  • 1. helyezés: Az Év Legjobb Hazai Részvénybefektető Alapja - K&H  Navigátor alap
  • 1. helyezés: Az Év Legjobb Tőkevédett Alapja - K&H dollar rugalmas alap származtatott alap (forintban)