fogyasztóbarát lakáshitel online igénylés

Kedves Igénylő!

Az alábbi űrlap segítségével lehetőséged van online Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitel igénylés benyújtására, valamint a már korábban online benyújtott igényedhez tartozó hiányzó dokumentumok pótlására.

Amennyiben az igénylést adott napon déli 12 óráig benyújtod, Távbanki kollégáink az igénylést követő munkanap végéig visszajeleznek a feldolgozás eredményéről és a további teendőkről. Amennyiben adott nap déli 12 órát követően rögzíted az igénylésedet, abban az esetben legkésőbb a második munkanap végéig visszajelzünk feléd.

További fontos információk:

 • az alábbi oldalon kizárólag Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitel nyújtható be, egyéb hitelek, támogatott hitelek (pl. Babaváró, CSOK Plusz) vagy támogatások nem igényelhetők,
 • minden esetben a benyújtott Kölcsönigénylő dokumentumban feltűntetett adatok alapján történik a feldolgozás,
 • dokumentumokat feltöltheted pdf, png, jpg, jpeg, zip formátumban,
 • amennyiben megszakítod az űrlap kitöltését, a dokumentumok nem kerülnek eltárolásra, pozitív hitelbírálatot követően, a kérelem során a lenti űrlapon beküldött dokumentumokat eredetiben is be kell mutatnod az általad választott Ügyfélponton a szerződéskötés időpontjában.

Miután az igénylésedet benyújtottad Kollégáink megkezdik a feldolgozást és szükség esetén felveszik veled a kapcsolatot. Amennyiben minden dokumentumot rendben találtak, abban az esetben az Általános és Személyre szabott tájékoztatókat, és a Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitel pályázat szerinti befogadási ajánlatot megküldik részedre.

Az igénylési folyamat során értékbecslésre is szükség lesz, így a kérelem feldolgozását követően az értékbecslő kollégánk időpontot fognak Veled egyeztetni.

Lehetőséged van az MNB Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitel pályázatban résztvevő Bankok ajánlatainak összehasonlítására, amit a www.minositetthitel.hu oldalon érhetsz el. Illetve kérelmedet onnan is elindíthatod.


K&H Minősített Fogyasztóbarát lakáshitel termékismertető oldalak:


 

MFL Online Űrlap
 1. kérjük, add meg az ügyintézés célját!

 2. kérjük, töltsd fel a dokumentumokat!

  több igénylő esetében egy pdf-ben belül kérjük becsatolni a szükséges dokumentumokat

  • személyes dokumentumok: személyi igazolvány/útlevél/jogosítvány+lakcímkártya (lakcímkártyán a személyi számot tartalmazó része nem kell!)
  • Kölcsönigénylő lap
  • Meghatalmazás (adós, adóstárs, zálogkötelezett akadályoztatása esetén)
  • Gyámhatósági hozzájárulás (kiskorú bevonása esetén)
  • Vagyonjogi megállapodás a válás kimondása előtt vagy jogerős bírósági végzés a házasság felbontásáról
  • Devizakülföldi kölcsönigénylő esetén kézbesítési megbízott személyazonosságát és állandó magyarországi lakcímét igazoló dokumentum
  • Devizakülföldi kölcsön igénylő esetén az ingatlan fekvése szerint illetékes Közigazgatási Hivatalhoz benyújtott dokumentumok, és a Hivatal engedélye az ingatlan megszerzéséhez
 3. kérjük, válassz Ügyfélpontot a későbbi ügyintézéshez!

    darab találat

 4. kérjük, add meg adataidat, elérhetőségeidet!

  +36
  Szöveg az azonosításhoz CAPTCHA frissítése
  az igénylés folytatásához a személyes adatok kezelésére vonatkozó nyilatkozat elolvasása és elfogadása szükséges

 

 

 

 

 

beadod az űrlapot és elfogadod az adatkezelési tájékoztatót?