felkészítünk a lakásvásárlásra!

megmutatjuk, hogyan kerüld el a váratlan meglepetéseket

 • milyen induló költségekkel kell számolni?
 • mi az a hitelbírálat, hogyan végzi a Bank?
 • melyek az adásvételi szerződés kötelező elemei?
 • THM: 3,8–7,6%
 1. kérjük, add meg adataidat

  név *
  +36

  adatkezelési nyilatkozat

  Hozzájárulok ahhoz, hogy a K&H Bank Zrt. szolgáltatásaival, ajánlataival hirdetési, valamint piackutatási, marketingkutatási célból megkereshessen, illetve reklámküldeményeket, tájékoztató információkat közvetlenül küldjön meg részemre. 
  Kijelentem, hogy jelen nyilatkozataim megtételét megelőzően a www. kh.hu oldalon fellelhető adatvédelmi tájékoztatót megismertem.

  Tudomással bírok arról, hogy hozzájárulásaimat a K&H Bank Zrt. bármely elérhetősége felé intézett nyilatkozattal bármikor visszavonhatom. A hozzájárulás visszavonása nem érinti a hozzájáruláson alapuló, a visszavonás előtti adatkezelés jogszerűségét. Tudomásul veszem, hogy a K&H Bank Zrt. a fent általam megadott személyes adatokat a hozzájárulásommal elfogadott célból, az adatok biztonságáról gondoskodva jogszabály által szabott megőrzési időn belül, de legfeljebb hozzájárulásom visszavonásáig kezeli. Tudomásul veszem továbbá, hogy az adatkezelésről felvilágosítást kérhetek a K&H Bank Zrt.-től, valamint kérhetem adataim helyesbítését, törlését és kezelésének korlátozását is, illetőleg az adatkezeléssel kapcsolatos panaszaimmal a K&H Bank Zrt. belső adatvédelmi felelőséhez, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz, valamint bírósághoz fordulhatok. A Bank adatvédelmi nyilvántartási száma: 00465.
  hozzájárulsz az adatkezelési nyilatkozathoz?