pörgesd fel a vállalkozásod banki hitelből & készülj fel velünk a sikeres finanszírozásra!

A tananyag végére érve teszteld tudásodat & mutasd meg mennyit fejlődtél! Az e-mailben található linkre kattintva töltsd ki a tananyaghoz kapcsolódó tudástesztet és nyerd meg az 5 db Samsung Galaxy okostelefon egyikét!

A nyeremény akció részvételi feltételeit itt olvashatod el! 

 1. kérjük, add meg adataidat

  +36

  adatkezelési nyilatkozat

  Fenti regisztrációmmal kijelentem, hogy megismertem és elfogadom a K&H Bank Zrt. (székhely: 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 9., továbbiakban: Bank) K&H üzletetide.hu oldalán található Adatkezelési Tájékoztatót és ennek birtokában kifejezetten hozzájárulok személyes adataim kezeléséhez. 
  Fenti regisztrációmmal kifejezetten hozzájárulok a megadott személyes adataim a pénzügyi tervezéshez a K&H, illetve partnerei által összeállított segédletek, oktatási anyagok valamint vállalkozóknak szóló marketing jellegű ajánlatok megküldésének biztosítása céljából történő kezeléséhez, valamint hozzájárulok ahhoz, hogy a K&H Bank az általam megadott e-mail címre megküldje részemre a „pörgesd fel a vállalkozásod banki hitelből – készülj fel velünk a sikeres finanszírozásra!” elnevezésű oktatási tananyagot és egyéb marketing jellegű üzeneteket.
  A megadott adatokat a Bank az adatfelvételt követő 1 évig kezeli, ezt követően törli. Az adatkezelés vonatkozásában Önt megilleti a hozzájárulásának visszavonásához való joga. A hozzájárulás visszavonása nem érinti a visszavonás előtt hozzájárulás birtokában végrehajtott adatkezelés jogszerűségét. Az adatkezelés ellen a Bank bármely elérhetősége felé intézett nyilatkozattal, valamint a  K&H Cégvonal telefonszámán (+36 1/20/30/70 335 3355) kifejezheti hozzájárulásának visszavonását.

  hozzájárulsz az adatkezelési nyilatkozathoz? (Szükséges)
a *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező