K&H üzleti ajánlóprogram

értékeljük hűséged

  • üzleti partnered ajánlotta számodra a K&H vállalkozói számlacsomagok valamelyikét?
  • most a számlanyitástól számított 6 hónapig a számlacsomag havi díjának 100%-át nem számoljuk fel
  • az ajánló pedig 20 000 forint jóváírást kap minden sikeres ajánlás után*

A program 2019. április 1-től június 30-ig tart, részletes leírása itt olvasható.

A programban szereplő számlacsomagok: K&H start extra, K&H dinamikus extra és K&H aktív extra vállalkozói számlacsomagok.

 

K&H start extra számlacsomag

K&H dinamikus extra számlacsomag

K&H aktív extra számlacsomag

Kedvezményes havi csomagdíj (első hat hónap)

akció: 0 forint
EBKM: 0,01%

akció: 0 forint
EBKM: 0,01%

akció: 0 forint
EBKM: 0,01%

Csomagdíj (kedvezményes időszakot követően)

455 forint
EBKM: 0,01%

3 485 forint
EBKM: 0,01%

6 560 forint
EBKM: 0,01%

A számlacsomagok további, eltérő számú és mértékű kedvezményes tranzakciós díjakat tartalmaznak.

* A programban maximum 3 ajánlás lehetséges.

visszahívást kérek

a program részletes leírása

A kedvezményt a 300 millió forint éves nettó árbevételt meg nem haladó vállalkozások érvényesíthetik (éves árbevétel megállapítása az utolsó lezárt üzleti év beszámolója alapján, lezárt üzleti év hiányában a Bank az érvényesítéshez előírt feltételt teljesítettnek tekinti.)
Jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek, célja pusztán a figyelem felkeltése. A kondíciók módosításának jogát a Bank fenntartja. Az Akció részletes feltételeit a „K&H üzleti ajánlóprogram” akciójának Részvételi Feltételei (a továbbiakban: Részvételi Feltételek) tartalmazzák. A termék részletes leírását, illetve feltételeit a vonatkozó ügyfélszerződés, a Vállalati ügyfelek részére nyújtott pénzforgalmi és betéti szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei, a Bankkártya és hitelkártya szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei, az Elektronikus azonosítású banki szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei, a K&H Mobilinfo szolgáltatás Általános Szerződési Feltételei, az Üzletszabályzat, valamint az aktuális Hirdetmény vállalati ügyfelek részére tartalmazza. A Részvételi Feltételek és a felsorolt dokumentumok megtekinthetőek a www.kh.hu internetes oldalon és bankfiókjainkban. A hirdetésben szereplő díj- és EBKM-értékek a 2019. március 1-én hatályos Hirdetmény szerint kerültek megállapításra.