kérj visszahívást a K&H babaváró hitellel kapcsolatban!

  • tájékoztatást kapsz a K&H babaváró hitelről,

  • kérésedre megvizsgáljuk hitelképességedet,

  • időpontot is foglalunk a bankfiókba, hogy ne kelljen várakoznod,

  • mindez teljesen ingyenes Neked, mert visszahívunk.

legmagasabb törlesztőrészlet
hitelösszeg
futamidő
THM

kérjük, add meg adataidat

+36

mikorra kérsz visszahívást?

adatkezelési tájékoztató

A visszahívás iránti kéréssel kapcsolatos adatkezelésről:

A megadott adatok kezelésének célja, hogy a K&H Bank Zrt. (1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 9.; Postafiók 1851 Budapest; bank@kh.hu, K&H TeleCenter telefonszáma: 06 1/20/30/70 335 3355,a továbbiakban: mint Bank), mint adatkezelő kérésedre a számodra alkalmas időpontban telefonon fel tudja venni veled a kapcsolatot Babaváró hiteltermékével kapcsolatosan, valamint e-mail útján tájékoztatni tudjon kérésed befogadásáról, teljesítéséről.

Kérésed teljesítéséhez szükséges megadnod telefonszámod, neved és e-mail címed. Az adatkezelés jogalapja hozzájárulásod, amelyet a lentiekben a ’visszahívást kérek’ szövegre való kattintásod fejez ki. Hozzájárulásodat bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen visszavonhatod a Bank bármely elérhetősége felé intézett nyilatkozattal, valamint a K&H TeleCenter telefonszámán. Hozzájárulásod visszavonása hiányában a Bank a feliratkozás során megadott adataidat legfeljebb az adatfelvételt követő 365. napig kezeli.

Tájékoztatunk, hogy kérelmezheted a Banktól személyes adataidhoz való hozzáférést, azok helyesbítését, törlését vagy kezelésének korlátozását, és tiltakozásodat fejezheted ki a személyes adatok kezelése ellen. Adataid kezelésével kapcsolatos panaszaiddal a Bankhoz, azok adatvédelmi tisztviselőjéhez, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (weboldal: http://naih.hu/; cím: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c; postacím: 1530 Budapest, Pf.: 5.; telefon: +36-1-391-1400; fax: +36-1-391-1410; e-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu) vagy bírósághoz fordulhatsz. Tájékozódhatsz a www.kh.hu oldalon fellelhető adatvédelmi tájékoztatóból, valamint a vonatkozó jogszabályi rendelkezésekből, így elsősorban az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 Rendeletének (általános adatvédelmi rendelet – GDPR) rendelkezéseiből, valamint tájékoztatást kérhetsz a Bank bármely elérhetőségén. 

A marketing célú megkereshetőséggel kapcsolatos adatkezelésről:

Az alábbiakban kifejezett külön hozzájárulás alapján lehetőséged van kérni a K&H Márkacsoport tagvállalataitól – K&H Bank Zrt., K&H Biztosító Zrt., K&H Alapkezelő Zrt., K&H Faktor Zrt., K&H Csoportszolgáltató Központ Kft., K&H Ingatlanlízing Zrt., K&H Autópark Kft., K&H Jelzálogbank Zrt –, hogy saját szolgáltatásaikkal, személyre szabott ajánlataikkal megkereshessenek. Adatkezelőknek ez esetben a K&H Márkacsoport tagvállalatai fognak minősülni, amelyek adatkezelésének célja marketing célú megkeresések több – általad megadott - csatornán, így telefonon, SMS-ben, postai úton vagy elektronikus csatornán (például e-mail, K&H e-bank vagy K&H mobilbank üzenetben) történő eljuttatása.

Az adatkezelés jogalapja hozzájárulod, amelyet a lentiekben az ’IGEN’-re való kattintásod fejez ki. A K&H Márkacsoport tagvállalatai hozzájárulod mindaddig folyamatosnak tekintik, amíg azzal ellentétesen nem rendelkezel. Ha nem kívánsz a jövőben adott tárgyú megkeresést kapni, azt bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen megtilthatod, vagy hozzájárulásodat visszavonhatod a K&H Márkacsoport tagvállalatai bármely elérhetősége felé intézett nyilatkozattal, valamint a K&H TeleCenter telefonszámán.

Tájékoztatunk, hogy kérelmezheted a K&H Márkacsoport tagvállalataitól személyes adataidhoz való hozzáférést, azok helyesbítését, törlését vagy kezelésének korlátozását, és tiltakozásodat fejezheted ki a személyes adatok kezelése ellen. Adataid kezelésével kapcsolatos panaszaiddal bármely K&H Márkacsoport tagvállalatához, azok adatvédelmi tisztviselőjéhez, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (weboldal: http://naih.hu/; cím: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c; postacím: 1530 Budapest, Pf.: 5.; telefon: +36-1-391-1400; fax: +36-1-391-1410; e-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu) vagy bírósághoz fordulhatsz. Tájékozódhatsz a www.kh.hu oldalon fellelhető adatvédelmi tájékoztatóból, valamint a vonatkozó jogszabályi rendelkezésekből, így elsősorban az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 Rendeletének (általános adatvédelmi rendelet – GDPR) rendelkezéseiből, valamint tájékoztatást kérhetsz a K&H Márkacsoport tagvállalatainak bármely elérhetőségén.

kéred, hogy a K&H Márkacsoport tagvállalatai szolgáltatásaikkal, ajánlataikkal megkeressenek? (Szükséges)


Jelen hirdetés nem minősül ajánlattételnek, célja pusztán a figyelem felkeltése. A kondíciók módosításának jogát a Bank fenntartja. A termék részletes leírását és feltételeit a babaváró támogatásról szóló 44/2019. (III.12.) Korm. rendelet, továbbá a vonatkozó ügyfélszerződés, a Lakossági Hitelek Általános szerződési feltételei, az Üzletszabályzat, valamint a 44/2019. (III.12.) Korm. rendelet alapján nyújtott K&H Babaváró hitel kondícióiról Hirdetmény tartalmazzák, amelyek megtekinthetőek a bankfiókokban és a kh.hu internetes oldalon. A kölcsönigényléshez szükséges dokumentumokról részletesen a kh.hu internetes oldalon tájékozódhat, illetve további információt bankfiókjaink nyújtanak. A szerződéskötés minden esetben a Bank által végzett hitelbírálat függvénye.