gratulálunk most induló vagy már működő webáruházadhoz, melyhez a Shoprenter szolgáltatását veszed igénybe!

Szeretnénk mi is támogatni vállalkozásod sikeres fejlődését, ezért 2023. december 31-ig tartó akció keretében a számlacsomag havi díjának 100%-át elengedjük a számlanyitástól számított 12 hónapig K&H start extra-, dinamikus extra-, és aktív extra vállalkozói számlacsomagok esetében!

visszahívást kérek  online igénylés

a K&H vállalkozói extra számlacsomagokkal havonta több ezer forintot is megtakaríthatsz

  • a számlacsomagok havi díja automatikusan, havidíj-mentesen tartalmazza 
    • elektronikus szolgáltatásainkat: a K&H vállalkozói e-bank-, K&H mobilbank-, mobiltárca szolgáltatásokat
    • elsőként megrendelt vállalkozói bankkártya mindenkori éves díját
  • A K&H start extra-, dinamikus extra-, aktív extra számlacsomagokban az első 5, 10, 20 adott havi periódusban teljesített elektronikus forint átutalási megbízás átutalási díjtól mentesek
  • most akció keretében a készpénzbefizetés díja K&H ATM-en keresztül visszavonásig díjmentes

Válaszd ki vállalkozásod forgalmához leginkább illeszkedő számlacsomagunkat, tervezd meg a várható bankköltségeket vállalkozói számlacsomag kalkulátorunk segítségével vagy kérj személyes tanácsadást kollégáinktól a hozzád legközelebbi K&H ügyfélpontban!

számlacsomag kalkulátor  időpontot foglalok

részletek

1. Vállalkozói számlacsomagok havidíj kedvezmény

*2023. január 2. – 2023. december 31-ig tartó akció keretében a vállalkozói számlacsomag havi díjának 100%-át elengedjük a számlanyitástól számított 6 hónapig. Az akció a 0 – 300 millió forint közötti éves nettó árbevételű vállalkozások, K&H Banknál történő első vállalkozói bankszámla nyitására terjed ki.

Az árbevétel feltétel ellenőrzését a Bank végzi a számlanyitás során:

  • Amennyiben a vállalkozás cégformája alapján az éves árbevétel adatok az OPTEN céginformációs adatbázisban elérhetőek, a Bank az árbevétel feltétel ellenőrzését ezen adatok alapján végzi.
  • Amennyiben nem érhető el ilyen adat az OPTEN céginformációs adatbázisban, abban az esetben az éves árbevétel ellenőrzése a vállalkozás által a számlanyitáshoz a Bank rendelkezésére bocsájtott utolsó lezárt üzleti év beszámolója alapján történik. Lezárt üzleti év hiányában a Bank az érvényesítéshez előírt ezen feltételt teljesítettnek tekinti.

A vállalkozói számlacsomagok havidíj kedvezmény bármelyik K&H személyes ügyfélpontban vagy online számlanyitás esetén az akciós termékoldalon elérhető kedvezményes számlanyitási linkre kattintva is érvényesíthető.

A kedvezmény igénybevételének további feltétele, hogy a vállalkozói számla 2023. december 31-ig megnyitásra kerüljön.

Az akció keretében, a fenti kedvezménnyel nyitott számlák esetében a csomagváltás a számlanyitástól számított 12 hónapig nem engedélyezett.

Ha személyesen szeretnéd megnyitni kedvezményes K&H vállalkozói számlacsomagodat, kérj visszahívást kollégáinktól a részletek egyeztetése céljából.

visszahívást kérek

A számlanyitást elindíthatod online is, amikor Neked a legkényelmesebb!

számlacsomag kalkulátor

Szerződéses feltételek, Hirdetmények

Üzletszabályzat
Vállalati ügyfelek részére nyújtott pénzforgalmi és betéti szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei
Bankkártya és hitelkártya szolgáltatásokra vonatkozó Általános szerződési feltételek
Elektronikus azonosítású banki szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei
K&H Mobilinfo szolgáltatás Általános Szerződési Feltételei
Hirdetmény vállalati ügyfelek részére
Hirdetmény K&H Extra vállalkozói számlacsomagok kedvezményes havidíj és jóváírási akció
Jelen tájékoztató nem minősül ajánlattételnek, célja pusztán a figyelem felkeltése. A kondíciók módosításának jogát a Bank fenntartja. A 100%-os havi csomagdíj-kedvezmény érvényes a K&H start extra-, dinamikus extra-, és aktív extra vállalkozói számlacsomagokra a számlanyitástól számított 12 hónapig. Az akció 2022. december 31-ig érvényes. Az akció részletes leírását, illetve feltételeit az ügyfélszerződés, a Vállalati ügyfelek részére nyújtott pénzforgalmi és betéti szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei, a Bankkártya és hitelkártya szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei, az Elektronikus azonosítási banki szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei, a K&H mobilinfo szolgáltatás Átalános Szerződési Feltételei, az Üzletszabályzat, az aktuális Hirdetmény vállalati ügyfelek részére, a Hirdetmény K&H start extra vállalkozói számlacsomag kedvezmény induló vállalkozásoknak, a Hirdetmény K&H Start Extra, Dinamikus Extra, Aktív Extra vállalkozói számlacsomag kedvezmény 30 millió forint árbevétel feletti, új banki ügyfél vállalkozásoknak, a Hirdetmény K&H Start Extra, Dinamikus Extra, Aktív Extra vállalkozói számlacsomag kedvezmény Szamlázz.hu autokassza szolgáltatáshoz, új banki ügyfél vállalkozásoknak, valamint a Hirdetmény K&H Start Extra, Dinamikus Extra, Aktív Extra vállalkozói számlacsomag kedvezmény Shoprenter ügyfeleknek tartalmazza, melyek megtekinthetőek a kh.hu internetes oldalon és bankfiókjainkban.