1. kérjük, adja meg adatait

    név *
    +36
    nincs megjeleníthető időpont.
a *-gal jelolt mezők kitöltése kötelező

A kapcsolatfelvétel során megadott fenti adatait a K&H Bank Zrt. a hatályos jogszabályoknak megfelelően kezeli, azokat harmadik félnek át nem adja. Az adatkezelésnek kizárólag az a célja, hogy a Bank felvehesse Önnel a kapcsolatot. Bármikor kezdeményezheti - korlátozás és indokolás nélkül - adatai helyesbítését, törlését a Bank elérhetőségeinek bármelyikén.
Adatai kezelésével kapcsolatos panaszaival a Bank belső adatvédelmi felelőséhez, vagy bírósághoz fordulhat. Adatvédelmi tájékoztatónkat weboldalunkon tekintheti meg, vagy arról személyesen bankfiókjainkban tájékozódhat. A Bank adatvédelmi nyilvántartási száma: 00465.
Az adatokat csak az adatkezelő azon munkatársai ismerhetik meg, akik munkakörük szerint a kapcsolatfelvétel megvalósításában részt vesznek.
A kapcsolatfelvételi űrlap kitöltésének befejezésével, a "visszahívást kérek" gombra kattintva önkéntesen hozzájárulok - egyértelmű és részletes tájékoztatás birtokában - a fentiek szerinti adatkezeléshez, mely hozzájárulásomat a fenti keretek között a Bank mindaddig folyamatosnak tekintheti, amíg azzal ellentétesen nem rendelkezem.