köszönjük regisztrációdat!

  • ezzel részt veszel a „használd érintéses fizetésre K&H Visa bankkártyádat, mert 10 000 forintos NATURTEX vásárlási utalványt kaphatsz!” Akciónkban

hogyan lehet Tiéd az utalvány?

2018. augusztus 21. és szeptember 16. között rendezd vásárlásaid bármely lakossági K&H Visa érintő hitelkártyáddal vagy lakossági K&H Visa betéti érintőkártyáddal.

  • fizess érintéssel
  • összesen legalább 4 alkalommal
  • vásárlásonként minimum 1000 forint értékben

és legyél a 150 legtöbbet érintéssel vásárló nyertes között, aki 10 000 forintos NATURTEX vásárlási utalványt nyer!

K&H Visa hitelkártya termékek THM-je: 38,4% - 39,7%

A NATURTEX utalványokat elektronikusan küldjük ki a Banknál bejelentett e-mail címre 2018. szeptember 28-ig.

a NATURTEX-ről a NATURTEX-ről

naturtex
  • a 100%-ban magyar, családi tulajdonú vállalkozás fő profilja a tollal, pehellyel, gyapjúval, kasmírral és műszállal töltött paplanok és párnák gyártása és forgalmazása
  • immár 29 éve biztosítja vásárlói számára a pihentető alváshoz legmegfelelőbb termékeket
  • a cég magyarországi lakástextilpiaci részesedése megközelíti a 35%-ot, termékeit a világ több mint 40 országába exportálja

érdekel

Az Akcióba kizárólag érintéses bankkártyás fizetés (POS) elfogadott. Érintéses fizetésnek számít az 5000 forintot meg nem haladó PIN kód megadása nélküli érintéses fizetés és az 5000 forintot meghaladó PIN kód megadását igénylő érintéses fizetés is.

A Bank legkésőbb 2018. szeptember 28-ig elektronikusan küldi az utalványt a Banknál megadott elektronikus levelezési címre. Az Akcióval kapcsolatos kérdéseiddel kérjük, hívd a K&H TeleCentert a +36 1/20/30/70 335 3355-ös telefonszámon. Az Akciónak feltételei vannak, a részletes Részvételi feltételeket az oldal alján megtalálhatod.

A vásárlási tranzakció meghatározását a Hirdetmény tartalmazza.

A Nyeremények azon Résztvevők között kerülnek kiosztásra, akik az Akció teljes időtartama alatt a legtöbb érintéses vásárlási tranzakciót hajtották végre, valamint mindenben megfelelnek a Részvételi feltételekben foglaltaknak.

A vásárlási tranzakciók időpontját napi pontossággal vizsgálja a Bank. Amennyiben több mint 150 Résztvevő lenne jogosult Nyereményre, a Bank azok között osztja ki a Nyereményeket, akik az Akció időszakában a legtöbb érintéses POS vásárlást és a legnagyobb összegben bonyolítják. További azonosság esetén azon Résztvevők részesülnek Nyereményben, akik az Akció kezdetétől számítva a leghamarabb elérik azt az összesített tranzakció darabszámot, amivel bekerültek a 150 legtöbbet és legmagasabb összeget tranzaktáló Résztvevő közé.

Jelen hirdetés nem minősül ajánlattételnek, célja pusztán a figyelem felkeltése. A kondíciók módosításának jogát, valamint az akció visszavonásának jogát a Bank fenntartja. A termék részletes leírását és feltételeit a vonatkozó ügyfélszerződés, Általános szerződési feltételek bankkártya és hitelkártya szolgáltatásokra vonatkozóan, az Üzletszabályzat, a Betéti bankkártya hirdetmény természetes személyek részére és a Hitelkártya hirdetmény természetes személyek részére hirdetmények, valamint a „Használd érintéses fizetésre K&H Visa bankkártyádat, mert 10 000 forintos NATURTEX utalványt nyerhetsz!”  elnevezésű Részvételi feltételek tartalmazzák, amelyek megtekinthetőek a bankfiókokban és a www.kh.hu internetes oldalon. A hirdetésben szereplő THM érték 2018. június 29-től hatályos Hirdetmény szerint került megállapításra. Részletek a www.kh.hu honlapon és a K&H bankfiókokban. A NATURTEX utalványon vásárolt termékekért a Bank szavatosságot nem vállal.