pörgesd fel vállalkozásod & bankolj új lendülettel a K&H-nál & akár 50 000 forint jóváírást kaphatsz!

nyiss most K&H vállalkozói számlát &

 • a számlacsomag havidíját 1 évig akár el is felejtheted
 • elengedjük az első bankkártyád éves díját
pörgesd fel vállalkozásod & bankolj új lendülettel a K&H-nál & akár 50 000 forint jóváírást kaphatsz!

a telódról intézhetsz mindent, amiért most akár 50 ezer forint jóváírást is kaphatsz

 • töltsd le a K&H mobilbank applikációt és rögzíts 2 db elektronikus kimenő átutalást, terheléses tranzakciót
 • minél több elektronikus megbízást, terheléses tranzakciót teljesítesz a számlanyitástól számított 3 hónapon belül, annál nagyobb a jóváírás összege*

google sotre  apple

van már számlád más banknál? ne aggódj, adunk néhány tippet a gördülékeny bankváltáshoz!

 • az online számlázó programokban könnyen berögzítheted az új bankszámlaszámot, így a következő számla kiállításakor már az új K&H bankszámlaszám fog megjelenni a számla fejlécében! A változásra a megjegyzés rovatban is külön felhívhatod Partnereid figyelmét!
 • új bankszámlaszámodról törvényi előírás alapján értesítjük a hatóságokat is (Cégbíróság, Nemzeti Adó- és Vámhivatal).
 • a számlanyitáshoz szükséges e-hiteles cégkivonatot beszerezzük helyetted.
 • nincsenek rejtett költségek, vállalkozói számlacsomag kalkulátorunk segítségével meg tudod tervezni a várható bankköltségeket, és össze tudod hasonlítani a számlacsomagokban elérhető kedvezmények és díjak mértékét is.

nézd meg lépésről-lépésre a bankváltás folyamatát!

a bankváltás lépései

még csak most startolsz?

Induló vállalkozásodhoz a K&H start extra számlacsomagot ajánljuk, melyben minden olyan szolgáltatás elérhető, amivel digitálisan és kedvező költségek mellett intézheted pénzügyeidet! Az 1 évig akár havidíjmentesen igénybevehető számlacsomagban még további kedvezményeket találsz:

 • havonta az első 5 elektronikus úton teljesített, kimenő forint átutalási megbízás átutalási díjtól mentes
 • az első adott havi készpénzfelvétel K&H ATM-ből kedvezményes bankkártyával készpénzfelvételi díjtól mentes

érdekel

Még nem indítottad el vállalkozásodat? Olvasd el blogcikkünket, melyben hasznos tippeket adunk a gördülékeny cégalapításhoz!

érdekel

részletek

1. Vállalkozói számlacsomagok havidíj kedvezmény

*2022. október 3.–2022. december 31-ig tartó akció keretében a vállalkozói számlacsomag havi díjának 100%-át elengedjük a számlanyitástól számított 12 hónapig. Az akció a 0–300 millió forint közötti éves nettó árbevételű vállalkozások, K&H Banknál történő első vállalkozói bankszámla nyitására terjed ki.

Az árbevétel feltétel ellenőrzését a Bank végzi a számlanyitás során:

 • Amennyiben a vállalkozás cégformája alapján az éves árbevétel adatok az OPTEN céginformációs adatbázisban elérhetőek, a Bank az árbevétel feltétel ellenőrzését ezen adatok alapján végzi.
 • Amennyiben nem érhető el ilyen adat az OPTEN céginformációs adatbázisban, abban az esetben az éves árbevétel ellenőrzése a vállalkozás által a számlanyitáshoz a Bank rendelkezésére bocsájtott utolsó lezárt üzleti év beszámolója alapján történik. Lezárt üzleti év hiányában a Bank az érvényesítéshez előírt ezen feltételt teljesítettnek tekinti.

A vállalkozói számlacsomagok havidíj kedvezmény bármelyik K&H személyes ügyfélpontban vagy online számlanyitás esetén az akciós termékoldalon elérhető kedvezményes számlanyitási linkre kattintva is érvényesíthető.

A kedvezmény igénybevételének további feltétele, hogy a vállalkozói számla 2022. december 31-ig megnyitásra kerüljön.

Az akció keretében, a fenti kedvezménnyel nyitott számlák esetében a csomagváltás a számlanyitástól számított 12 hónapig nem engedélyezett. A K&H start extra számlacsomagokhoz kapcsolódó kedvezmény, csak a számlacsomag kiegészítő biztosítás nélküli verziójának választása esetén vehető igénybe.

2. Jóváírási akció

A jóváírási akció keretében azon vállalkozó ügyfelek részére, akik megfelelnek  a fenti „1. Vállalkozói számlacsomagok havidíj kedvezmény” pontban foglalt feltételeknek és ezek alapján  havidíj kedvezményben részesülnek, a 2022. december 31-ig újonnan megnyitott K&H Start Extra, Dinamikus Extra, Aktív Extra vállalkozói számlacsomagok esetében, amennyiben a számlanyitástól számított 3 hónapon belül az alábbi feltételek teljesülnek, a Bank jóváír:

 • 20 ezer forintot, amennyibe
  • az újonnan nyitott vállalkozói számla terhére, a K&H mobilbank szolgáltatásban összesen 2 db elektronikus kimenő átutalás, terheléses tranzakció teljesül
 • 50 ezer forintot, amennyiben
  • az újonnan nyitott vállalkozói számla terhére, a K&H mobilbank szolgáltatásban összesen 2 db elektronikus kimenő átutalás, terheléses tranzakció teljesül
  • és az újonnan nyitott vállalkozói számla terhére, a számlanyitástól számított 3 hónapon belül, a K&H mobilbank szolgáltatáson vagy a K&H vállalkozói e-bankon keresztül összesen, minimum 12,5 millió forint összegű elektronikus kimenő átutalás, terheléses tranzakció teljesül

A jóváírás a fenti feltételek teljesülését követően, a számlanyitástól számított 4. hónapban történik meg, az újonnan nyitott vállalkozói számlán.

szerződéses feltételek, hirdetmények

Üzletszabályzat
Vállalati ügyfelek részére nyújtott pénzforgalmi és betéti szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei
Bankkártya és hitelkártya szolgáltatásokra vonatkozó Általános szerződési feltételek
Elektronikus azonosítású banki szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei
K&H Mobilinfo szolgáltatás Általános Szerződési Feltételei
Hirdetmény vállalati ügyfelek részére

Személyesen szereted banki ügyeid intézni? Az sem gond, találd meg a hozzád legközelebbi K&H személyes ügyfélpontot!

fiókkereső

Bizonytalan vagy, hogy melyik kedvezményes K&H számlacsomagot válaszd? Nálunk ez sem probléma! Csupán néhány adat megadásával, számlacsomag kalkulátorunkkal kiválaszthatod vállalkozásod forgalmához leginkább illeszkedő konstrukciót!

kalkulátor

A termékfeltételekre vonatkozóan megjelenített tájékoztatás nem teljeskörű. A jelen tájékoztató nem minősül ajánlattételnek. A kondíciók módosításának jogát a Bank fenntartja. Az akció részletes leírását, illetve feltételeit az ügyfélszerződés, a Vállalati ügyfelek részére nyújtott pénzforgalmi és betéti szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei, a Bankkártya és hitelkártya szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei, az Elektronikus azonosítású banki szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei, a K&H mobilinfo szolgáltatás Általános Szerződési Feltételei, az Üzletszabályzat, az aktuális Hirdetmény vállalati ügyfelek részére, valamint a Hirdetmény K&H Extra vállalkozói számlacsomagok kedvezményes havidíj és jóváírási akció tartalmazza, mely dokumentumok megtekinthetőek a kh.hu internetes oldalon és a K&H Bank Zrt. személyes ügyfélpontjaiban.