használd fizetésre K&H bankkártyádat és 5000 forintos Tesco utalványt kaphatsz!

  • K&H vállalkozói Maestro vagy K&H Mastercard üzleti bankkártyáddal
  • most Te lehetsz a 200 nyertes egyike!

mit kell ehhez tenned?

2018. június 20. - július 31. között vásárlásaid ellenértékét rendezd K&H vállalkozói Maestro vagy K&H Mastercard üzleti betéti bankkártyáddal:

  • fizess legalább 5 alkalommal
  • vásárlásonként minimum 1000 forint értékben,

és légy a 200 nyertes között, aki 5000 forintos TESCO vásárlási ajándékutalványt kap!

A Nyeremények azon Résztvevők között kerülnek kiosztásra, akik az Akció teljes időtartama alatt a legtöbb vásárlási tranzakciót hajtották végre, valamint mindenben megfelelnek a Részvételi feltételeknek.

A vásárlási tranzakciók időpontját napi pontossággal vizsgálja a Bank. Amennyiben több mint 200 Résztvevő lenne jogosult Nyereményre, a Bank azok között osztja ki a Nyereményeket, akik az Akció időszakában a legtöbb POS és VPOS vásárlást és a legnagyobb összegben bonyolítják. További azonosság esetén azon Résztvevők részesülnek Nyereményben, akik az Akció kezdetétől számítva a leghamarabb elérik azt az összesített tranzakció darabszámot, amivel bekerültek a 200 legtöbbet és legmagasabb összeget tranzaktáló Résztvevő közé.

Az Akcióban kizárólag bankkártyás hagyományos/érintéses (POS) vagy online (vPOS) bankkártyás vásárlási tranzakciók vesznek részt.

Az egyes vásárlási tranzakció típusok meghatározását a Részvételi feltételek tartalmazza.

A Bank legkésőbb 2018. szeptember 30-ig postán küldi az utalványt a Banknál megadott levelezési címre.

Az Akciónak feltételei vannak, a részletes Részvételi feltételeket az alábbi dokumentum tartalmazza:

miért jobb céges vásárlásaidat bankkártyával fizetni?

  • kényelmes és gyors – nem fordulhat elő, hogy vásárláskor nincs nálad elegendő készpénz vagy ATM keresésével kell töltened az időt
  • ha érintőkártyával rendelkezel, az érintéses fizetés során bankkártyád mindvégig Nálad maradhat
  • a Masterard és Maestro bankkártyák belföldön és külföldön is széles körben elfogadottak

Az Akcióval kapcsolatos kérdéseiddel kérjük, hívd a K&H Cégvonalat a +36 1/20/30/70 335 3355-ös telefonszámon.

Jelen hirdetés nem minősül ajánlattételnek, célja pusztán a figyelem felkeltése. A Kondíciók és az Akció módosításának jogát a Bank fenntartja. A termékek részletes leírását, illetve feltételeit a vonatkozó ügyfélszerződés, a Bankkártya és Hitelkártya szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei, a K&H Bank Üzletszabályzata, valamint a Hirdetmény vállalati ügyfelek részére, az Akció feltételeit a Részvételi feltételek tartalmazza, melyek megtekinthetők a bankfiókokban és a www.kh.hu honlapon.