használd fizetésre K&H vállalkozói Maestro vagy K&H Mastercard üzleti bankkártyádat, és 5000 forintos Tesco utalványt kaphatsz!

  • legyél a 400 nyertes egyike!

mit kell ehhez tenned?

2018. november 6. - december 31. között vásárlásaid ellenértékét rendezd K&H vállalkozói Maestro vagy K&H Mastercard üzleti betéti bankkártyáddal:

  • fizess legalább 6 alkalommal
  • vásárlásonként minimum 1000 forint értékben,

és légy a 400 nyertes között, aki 5000 forintos TESCO vásárlási ajándékutalványt kap!

A Nyeremények azon Résztvevők között kerülnek kiosztásra, akik az Akció teljes időtartama alatt a legtöbb vásárlási tranzakciót hajtották végre, valamint mindenben megfelelnek a Részvételi feltételeknek.

A vásárlási tranzakciók időpontját napi pontossággal vizsgálja a Bank. Amennyiben több mint 400 Résztvevő lenne jogosult Nyereményre, a Bank azok között osztja ki a Nyereményeket, akik az Akció időszakában a legtöbb POS és VPOS vásárlást és a legnagyobb összegben bonyolítják. További azonosság esetén azon Résztvevők részesülnek Nyereményben, akik az Akció kezdetétől számítva a leghamarabb elérik azt az összesített tranzakció darabszámot, amivel bekerültek a 400 legtöbbet és legmagasabb összeget tranzaktáló Résztvevő közé.

Az Akcióban kizárólag bankkártyás hagyományos/érintéses (POS) vagy online (vPOS) bankkártyás vásárlási tranzakciók vesznek részt.

Az egyes vásárlási tranzakció típusok meghatározását a Részvételi feltételek tartalmazza.

A Bank a nyerteseket e-mailben értesíti, az utalványt pedig ezután, legkésőbb 2019. február 28-ig postán küldi meg a Banknál megadott levelezési címre.

Az Akciónak feltételei vannak, a részletes Részvételi feltételeket az alábbi dokumentum tartalmazza:

miért jobb céges vásárlásaidat bankkártyával fizetni?

  • kényelmes és gyors – nem fordulhat elő, hogy vásárláskor nincs nálad elegendő készpénz vagy ATM keresésével kell töltened az időt
  • ha érintőkártyával rendelkezel, az érintéses fizetés során bankkártyád mindvégig Nálad maradhat
  • a K&H Mastercard és Maestro bankkártyák belföldön és külföldön is széles körben elfogadottak

+1 üzleti tipp

Nézd meg videónkat, hogyan használja Búzás Zsófi, a Sophie by chance egyedi táskák tervezője és tulajdonosa K&H vállalkozói Maestro bankkártyáját egy üzleti megbeszélés alkalmával!

Az interjúból megtudhatod azt is, hogyan indította el Zsófi a vállalkozását.

interjú Búzás Zsófival

Az Akcióval kapcsolatos kérdéseiddel kérjük, hívd a K&H Cégvonalat a (06 1/20/30/70) 335 3355-ös telefonszámon.

Jelen hirdetés nem minősül ajánlattételnek, célja pusztán a figyelem felkeltése. A Kondíciók és az Akció módosításának jogát a Bank fenntartja. A termékek részletes leírását, illetve feltételeit a vonatkozó ügyfélszerződés, a Bankkártya és Hitelkártya szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei, a K&H Bank Üzletszabályzata, valamint a Hirdetmény vállalati ügyfelek részére, az Akció feltételeit a Részvételi feltételek tartalmazza, melyek megtekinthetők a bankfiókokban és a www.kh.hu honlapon.