használd fizetésre K&H vállalkozói Maestro vagy K&H Mastercard üzleti bankkártyádat, és 5000 forintos Tesco utalványt kaphatsz!

  • legyél a 300 nyertes egyike!
  • duplázd meg kártyás fizetéseid számát, dupla nyereményért

mit kell ehhez tenned?

2019. október 9. – december 7. között vásárlásaid ellenértékét rendezd K&H vállalkozói Maestro vagy K&H Mastercard üzleti betéti bankkártyáddal:

  • fizess legalább 3 alkalommal
  • vásárlásonként minimum 1 000 forint értékben,

és légy a 300 nyertes között, aki 5 000 forintos TESCO vásárlási ajándékutalványt kap! 

A Nyeremények azon Résztvevők között kerülnek kiosztásra, akik az Akció teljes időtartama alatt a legtöbb vásárlási tranzakciót hajtották végre, valamint mindenben megfelelnek a Részvételi feltételeknek.

Amennyiben a 300 szerencsés nyertes között leszel, automatikusan részt veszel egy duplázó Akcióban, aminek keretében, ha a 2019. október 9. – december 7. között elért – a Részvételi feltételeknek megfelelő – bankkártyás fizetési tranzakciók számát megduplázod 2020. február 8-ig, akkor dupla értékű nyereményben részesítünk, azaz 2 db 5 000 forint értékű Tesco vásárlási utalványt adunk.

A vásárlási tranzakciók időpontját napi pontossággal vizsgálja a Bank. Amennyiben több mint 300 Résztvevő lenne jogosult Nyereményre, a Bank azok között osztja ki a Nyereményeket, akik az Akció időszakában a legtöbb POS és VPOS vásárlást és a legnagyobb összegben bonyolítják. További azonosság esetén azon Résztvevők részesülnek Nyereményben, akik az Akció kezdetétől számítva a leghamarabb elérik azt az összesített tranzakció darabszámot, amivel bekerültek a 300 legtöbbet és legmagasabb összeget tranzaktáló Résztvevő közé. A 2019. december 8-től induló duplázó kampányban, csak a 2019. december 7-én lezárult kampány 300 nyertese vehet részt.

Az Akcióban kizárólag bankkártyás hagyományos/érintéses (POS) vagy online (vPOS) bankkártyás vásárlási tranzakciók vesznek részt.

Az egyes vásárlási tranzakció típusok meghatározását a Részvételi feltételek tartalmazza.

A Bank legkésőbb 2020. március 14-ig postán küldi az utalványt a Banknál megadott levelezési címre.
Az Akciónak feltételei vannak, a részletes Részvételi feltételeket, az adatkezelési tájékoztatást, a felelősség és különösen a kizárás rendelkezéseit az alábbi dokumentum tartalmazza:

miért jobb céges vásárlásaidat bankkártyával fizetni?

  • kényelmes és gyors – nem fordulhat elő, hogy vásárláskor nincs nálad elegendő készpénz vagy ATM keresésével kell töltened az időt
  • ha érintőkártyával rendelkezel, az érintéses fizetés során bankkártyád mindvégig Nálad maradhat
  • a K&H Mastercard és Maestro bankkártyák belföldön és külföldön is széles körben elfogadottak
  • online vásárlás esetén a biztonságosabb bankkártyás fizetés értékében ne felejtsd el aktiválni 3D Secure szolgáltatást, melyről részletesebb tájékoztatást a linkre kattintva kaphatsz

Az Akcióval kapcsolatos kérdéseiddel kérjük, hívd a K&H Cégvonalat a +36 1/20/30/70 335 3355-ös telefonszámon.

Jelen hirdetés nem minősül ajánlattételnek, célja pusztán a figyelem felkeltése. A Kondíciók és az Akció módosításának jogát a Bank fenntartja. A termékek részletes leírását, illetve feltételeit a vonatkozó ügyfélszerződés, a Bankkártya és Hitelkártya szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei, a K&H Bank Üzletszabályzata, valamint a Hirdetmény vállalati ügyfelek részére, az Akció feltételeit a Részvételi feltételek tartalmazza, melyek megtekinthetők a bankfiókokban és a www.kh.hu honlapon.