A K&H Bank és a BMW Vertriebs GmbH magyarországi fióktelep együttműködésének köszönhetően a K&H Bank ügyfelei 2019. december 31-ig tartó akció keretében kedvezményes kamattal és kiemelt listaár-kedvezménnyel lízingelhetnek különböző típusú és felszereltségű új BMW gépjárművet.

miért előnyös a lízingfinanszírozás?

  • a kamatok költségként elszámolhatóak
  • vállalkozásod elszámolhatja az értékcsökkenést is
  • nyíltvégű pénzügyi lízing esetén, bizonyos feltételek mellett a lízingdíjak tőkerészére számított ÁFA 50%-a útnyilvántartás nélkül is visszaigényelhető, útnyilvántartás mellett pedig akár a teljes ÁFA összege is
  • a lízingügylet kamatai után további adókedvezményeket vehetsz igénybe

A kedvezmény igénybevételéhez töltsd le kedvezménykuponunkat, melyben részletes információt találsz a lízingkonstrukcióban elérhető gépjárműtípusokról! A kedvezménykupont vállalkozásod adatainak megadását követően tudod letölteni, melyet  e-mail címedre is elküldünk! 

kérem az BMW kupont kérem az összes kupon ajánlatot

mi a teendő, miután letöltötted a kedvezménykupont? mi a teendő, miután letöltötted a kedvezménykupont?

1. a letöltött kuponból válaszd ki a beszerezni kívánt új BMW gépjárművet
2. keresd fel a hozzád legközelebbi BMW márkakereskedést, ahol véglegesítitek a gépjármű típusát, felszereltségét, egyedi igényeidet
3. a kereskedőtől kapott ajánlattal keresd fel a legközelebbi K&H bankfiókot, ahol banki kapcsolattartódon keresztül a K&H lízing elkészíti és megküldi a végleges lízingajánlatot
4. a szerződés aláírása után a K&H Bank megvásárolja a kiválasztott gépjárművet, majd lízingbe adja vállalkozásod számára.
a konstrukcióban résztvevő BMW márkakereskedők listája megnézem

amit még érdemes tudnod!

  • az ajánlat K&H Bank ügyfelek részére érhető el
  • a kamat mértékét egyedileg határozzuk meg
  • további fedezet bevonása nem szükséges
* A kh.hu internetes oldalon, valamint a kedvezménykuponban felsorolt felszereltséggel rendelkező BMW gépjárművekre kalkulált nettó havi lízingdíj, 60 hónap futamidővel, 20% önerővel, mely 2019. december 31-ig megkötött nyíltvégű pénzügyi lízingkonstrukció esetén érvényes a K&H Bank Zrt. ügyfelei részére. Az ajánlat kizárólag a kedvezménykuponban meghatározott felszereltséggel rendelkező BMW gépjárművekre érvényes. A képen látható gépjárművek illusztrációk, melyeken extraként választható felszerelés is látható, céljuk pusztán a figyelem felkeltése.

Jelen tájékoztató nem minősül ajánlattételnek, célja pusztán a figyelem felkeltése. A termék, szolgáltatás részletes leírását, illetve feltételeit az ügyfélszerződés, az Általános Szerződési Feltételek vállalati aktív szolgáltatásokra vonatkozóan (Hitel-, Kölcsön-, Bankgarancia,- Akkreditív és Pénzügyi Lízing ügyletek), az Üzletszabályzat, valamint az aktuális Hirdetmény vállalati ügyfelek részére tartalmazza, melyek megtekinthetőek a kh.hu internetes oldalon és bankfiókjainkban. A kondíciók módosításának jogát a Bank fenntartja. A megkövetelt biztosítékokról, a finanszírozás összegéről és a rendelkezésre bocsátásáról a Bank minden esetben önállóan, kizárólag saját feltételei szerint dönt.