K&H treasury szolgáltatások

Magyarország meghatározó pénz-, deviza- és tőkepiaci szereplőjeként, a K&H treasury hosszútávú és partneri kapcsolat kiépítésére törekszik. Munkatársaink, az Ön vállalatának gazdasági működéséből adódó kockázatokat felmérve, piaci várakozásait figyelembe véve segítenek kialakítani fedezeti stratégiáját, akár az alább bemutatott termékeken túl is.

határidős ügylet - exportőröknek

Segítségével egy vagy több különböző jövőbeli időpontban esedékes devizabevételének átváltási árfolyamát már a jelenben rögzítheti az adott jövőbeli időpont(ok)ra.


határidős ügylet - importőröknek

Segítségével egy vagy több különböző jövőbeli időpontban esedékes devizakiadásának átváltási árfolyamát már a jelenben rögzítheti az adott jövőbeli időpont(ok)ra.


sávos határidős ügylet - exportőröknek

A devizaeladásra szóló határidős lejáratakor a deviza eladásáért kapott összeget egy alsó és egy felső korlát közé szorítja.
A sávos határidős ügylet segítségével cége korlátozott mértékben részesedhet egy esetleges lejáratkori forintgyengülésből, ezért cserébe a forwardnál alacsonyabb árfolyamszinten élvez védelmet egy esetleges forinterősödéssel szemben.


sávos határidős ügylet - importőröknek

Ez a devizára szóló határidős ügylet a lejáratakor a devizáért fizetendő összeget egy alsó és egy felső korlát közé szorítja.
A sávos határidős ügylet segítségével cége korlátozott mértékben részesedhet egy esetleges lejáratkori forinterősödésből, ezért cserébe a forwardnál magasabb árfolyamszinten élvez védelmet egy esetleges forintgyengüléssel szemben.


forward extra ügylet - exportőröknek

A forward extra egy eladási jog és egy limitáras eladási kötelezettség kombinációja, így ötvözi a határidős ügylet biztonságát és az opciós ügyletek rugalmasságát.


forward extra ügylet - importőröknek

A forward extra ügylet egy vételi jog és egy limitáras (barrier) vételi kötelezettség kombinációja, így ötvözi a határidős ügylet biztonságát és az opciós ügyletek rugalmasságát.

 


kamatcsere ügylet

Az IRS egy meghatározott devizában fennálló, a jövőben keletkező kamatfizetésekből származó pénzáramlások cseréje. Az IRS megkötésével a felek megállapodnak abban, hogy változó kamatfizetést fix kamatfizetésre cserélnek (vagy fordítva), egy adott hitelösszegre és lejáratra vonatkozóan.


kamatopció

A kamatopció tökéletes védelmet nyújt a kamatok kedvezőtlen piaci mozgásával szemben, ugyanakkor nem zárja ki annak lehetőségét, hogy a kedvező irányú kamatváltozás előnyeit is maximálisan kihasználja. Alapvetően hitel jellegű pénzügyi termék kamatkockázatának fedezésére alkalmas eszköz.


sávos kamatláb ügylet

A sávos kamatláb ügylet a cap és a floor kamatopciók kombinációja, mely abban az esetben jelenthet megfelelő fedezeti stratégiát, amennyiben Ön a kamatok jelenlegi piaci szintek körüli stabilizálódására számít.


nyersanyag swap ügylet

A nyersanyagok és tömegáruk hektikusan változó árából származó kockázatnak a fedezése nélkülözhetetlen mind a nyersanyagot felhasználók, mind az előállítók számára.


kétdevizás befektetés

A kétdevizás befektetés a normál lekötött betétek alternatívája lehet hiszen magasabb hozamot biztosít – rövid távú befektetésre – adott devizában, vállalva annak lehetőségét, hogy a tőke visszafizetése egy másik devizában történik.


árfolyamindexált betét

Az árfolyamindexált betét a normál lekötött betétek alternatívája: kedvező megtakarítási forma azoknak, akik a hagyományos betéteknél magasabb kamatot szeretnének, ugyanakkor nem akarnak túlzottan nagy kockázatot vállalni, és elsődleges számukra a befektetett tőke.


K&H kötvényprogram

A K&H kötvényprogram keretében a Bank, mint kibocsátó, névre szóló dematerializált, vagyis elektronikus úton rögzített és nyilvántartott kötvényeket értékesít, nyilvános forgalomba hozatal útján.


kétdevizás toronybefektetés

A kétdevizás toronybefektetés a lekötött betét alternatívája. A befektetés lehetőséget ad - az előre meghatározott árfolyam feltételek teljesülése révén - a normál betét lekötésnél magasabb kamatra, miközben a minimum kamat garantált. Ezen túl a befektetés magába foglal még egy konverziós feltételt is.


árfolyamindexált kétdevizás befektetés

Az árfolyamindexált kétdevizás befektetés a lekötött betét alternatívája. A befektetés lehetőséget ad - az előre meghatározott árfolyam feltételek teljesülése révén - a normál betét lekötésnél magasabb kamatra, miközben a minimum kamat garantált. Ezen túl a befektetés magába foglal még egy konverziós feltételt is.


toronybetét

A toronybetét a normál lekötött betétek alternatívája: kedvező megtakarítási forma azoknak, akik a hagyományos betéteknél magasabb kamatot szeretnének elérni, ezért hajlandók korlátozottan kockázatot is vállalni, de elsődleges számukra a befektetett tőke.


K&H által forgalmazott külföldi kötvények

Segítségével Ön is részesedhet a világ értékpapír forgalmából!

 

    ©K&H Bank Zrt. Minden jog fenntartva!