K&H számlavezetés

Pénzeszközei nyilvántartására, illetve fizetési forgalmának lebonyolítására forintban és bankunknál jegyzett devizanemekben számlát vezetünk.

K&H forint- és devizaszámla-vezetés

A pénzügyek kezelésére sokoldalú, igényekhez alkalmazkodó számlavezetési szolgáltatást kínálunk forintban és minden fontosabb konvertibilis devizában.


K&H vállalati tranzakciós szolgáltatások

A pénzforgalmi bankszámlához nyújtott széles körű szolgáltatásaink keretében, megbízása szerint lebonyolítjuk pénzforgalmát, teljesítjük egyéb szolgáltatásokkal kapcsolatos rendelkezéseit.


K&H belföldi és nemzetközi cash management szolgáltatások

A K&H Bank ügyfelei részére - a bank belga tulajdonosán (KBC) keresztül -, a legfejlettebb termékekkel és technikai háttérrel, teljes körű nemzetközi cash management megoldásokat biztosítunk.


K&H vállalkozói számlacsomagok

Új céget alapít, vagy már meglévő vállalkozásának szeretne bankszámlát nyitni? Az ország 250 pontján személyesen várjuk, míg elektronikus szolgáltatásainkkal gyorsan és költséghatékonyan intézheti pénzügyeit.

Vállalkozói forintszámlát szeretne nyitni, de nem tudja, hogy mekkora lenne a havi költsége? Tervezze meg saját számlacsomagját a K&H számlacsomag kalkulátorral.


elektronikus cégeljárás

Szolgáltatásunk lehetőséget ad a cégalapítás, változásbejegyzések gyorsítására, sőt bankszámlanyitásnál is kényelmesen használhatja. A K&H Bank a jogszabályi feltételek alapján biztosítja a Cégbíróságra benyújtott, illetve a cégbírósági eljárás során keletkezett és elektronikus aláírással hitelesített, eredeti e-okiratok befogadását és feldolgozását.

    ©K&H Bank Zrt. Minden jog fenntartva!