K&H éven túli hitelek

K&H folyószámlahitel

A folyószámlahitellel rugalmasan áthidalhatja cége napi likviditási problémáit.


K&H forgóeszközhitel

Forgóeszközhiteleinkkel vállalkozása pénzügyi helyzetének stabilizálásában és az átmeneti forráshiány kezelésében segítünk.


K&H beruházási hitel

Közép- illetve hosszú lejáratra nyújtott forint és deviza hiteleinket a vállalkozások növekedéséhez szükséges beruházásokhoz, fejlesztésékhez ajánljuk.


K&H EXIM éven túli export-előfinanszírozó hitel

A K&H Bank (Bank) a Magyar Export-Import Bank Zrt-vel (Eximbank) kötött keret-megállapodás feltételei alapján a rendelkezésére álló keret erejéig export-előfinanszírozás céljából, rövid lejáratú kedvező kamatozású refinanszírozott hitelt nyújt. (A hitelt a Bank az Eximbank által rendelkezésre bocsátott forrásból nyújtja.) 

A hitel nem rulírozó jellegű.


MNB Növekedési Hitelprogram - második szakasz

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) által meghirdetett Növekedési Hitelprogram (NHP) 1. és 2. szakaszában a K&H Bank 2014. évvégéig közel 3000 hitelszerződést kötött, és csaknem 210 milliárd forinttal járult hozzá a vállalkozások finanszírozásához. Az NHP 2015-ben tovább folytatódik, az ügyfélszerződések megkötésére 2015. december 29-ig van lehetőség, az NHP forrás rendelkezésre állásának függvényében.

 

A Hitelprogram célja a kis- és középvállalatok (KKV) kedvezményes forrással történő ellátása, olyan projektek finanszírozása, melynek elindítását a magas finanszírozási költségek akadályozták; illetve a kiszámítható gazdálkodás megerősítése. 

    ©K&H Bank Zrt. Minden jog fenntartva!