K&H éven túli hitelek

K&H folyószámlahitel

A folyószámlahitellel rugalmasan áthidalhatja cége napi likviditási problémáit.


K&H forgóeszközhitel

Forgóeszközhiteleinkkel vállalkozása pénzügyi helyzetének stabilizálásában és az átmeneti forráshiány kezelésében segítünk.


K&H beruházási hitel

Közép- illetve hosszú lejáratra nyújtott forint és deviza hiteleinket a vállalkozások növekedéséhez szükséges beruházásokhoz, fejlesztésékhez ajánljuk.


K&H EIB Global Loan IV

A K&H Bank az Európai Beruházási Bankkal (EIB) kötött megállapodás feltételei szerint éven túli, kedvező kamatozású beruházási és bizonyos esetekben forgóeszköz finanszírozási célú refinanszírozott hitelt nyújt.


Eximbank által refinanszírozott exportfinanszírozó hitel

A K&H Bank (Bank) és a Magyar Export-Import Bank Zrt. (Eximbank) között létrejött keretmegállapodás feltételei alapján a Bank vállalati, valamint kis- és középvállalati ügyfelek részére nyújt középlejáratú, közvetlen illetve közvetett módon export előfinanszírozási célú, kedvezményes, fix kamatozású refinanszírozott hitelt EUR illetve USD devizanemekben. A hitel nem rulírozó jellegű.

 


MFB Vállalkozásfinanszírozási Program

Megújult a népszerű, széles körben felhasználható Új Magyarország Vállalkozásfejlesztési Hitelprogram, amely új néven, kibővített – az Új Széchenyi Terv kitörési pontjaihoz igazodó – hitelcélokkal és kedvező feltételek mellett igényelhető a K&H Bank bankfiókjaiban. A program célja a magyar gazdaság versenyképességének fejlődését szolgáló, infrastruktúra- és technológiafejlesztést előidéző fejlesztések támogatása éven túli lejáratú, kedvezményes kamatozású beruházási hitelek nyújtásával.


MNB Növekedési Hitelprogram - második szakasz

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) által meghirdetett Növekedési Hitelprogram (NHP) 1. szakaszában a K&H Bank közel 1000 hitelszerződést kötött, és csaknem 93 milliárd forinttal járult hozzá a vállalkozások finanszírozásához.  
2013. október 1-jén elindult az NHP második szakasza, melynek célja a kis- és középvállalatok (KKV) kedvezményes forrással történő ellátása, olyan projektek finanszírozása, melynek elindítását a magas finanszírozási költségek akadályozták; illetve a kiszámítható gazdálkodás megerősítése. 
 

    ©K&H Bank Zrt. Minden jog fenntartva!