K&H finanszírozási megoldások

Pénzügyi igényéhez, rövid és hosszú távú terveihez megtalálhatja a legjobban illeszkedő konstrukciókat.

K&H éven belüli hitelek

Az éven belüli hitelek (törlesztésük éven belül, előre megadott törlesztési ütemezés szerint vagy lejáratkor történik és/vagy évente megújítandó) általában a rövid távú pénzigények finanszírozására szolgálnak, leggyakrabban likviditási problémák kezelésére, pl. vevői-szállítói fizetések szinkronizálására, árukészletek, kisebb értékű gépek, eszközök beszerzésére, felújítására.


K&H éven túli hitelek

Az éven túli, közép- vagy hosszú lejáratú hiteleket fejlesztésre, például telephely létesítésre, gép vagy jármű beszerzésére, felújításra, technológiai fejlesztésre használnak fel a vállalkozások. Leggyakoribb formája a beruházási hitel.


K&H agrárhitelek

A K&H Bank saját forrású és refinanszírozott hitelkonstrukciókkal várja a speciális finanszírozási igényű agrárvállalkozásokat.


intézményi garancia biztosítékok

Ha cége nem rendelkezik elegendő tárgyi fedezettel, intézményi garanciák segítségével erősítheti a hitelfelvételhez szükséges biztosítéki hátteret.


K&H lízing

A K&H Lízingcsoport az eszközalapú finanszírozás teljes tárházát kínálja vállalkozásoknak is, legyen szó gépjármű-finanszírozásról, eszközök, gépek és berendezések finanszírozásáról, biztosítás-közvetítésről, autópark-kezelésről vagy flottalízingről.


K&H faktoring

A K&H Faktor olyan komplett pénzügyi és vállalatvezetési szolgáltatást nyújt Cége számára, melynek során az áruszállításból vagy szolgáltatás nyújtásból eredő rövid lejáratú követeléseit megvásároljuk, és a számlaérték nagyobb hányadát azonnal kifizetjük.


K&H bankgarancia

Bankunk a bankgaranciák széles körét kínálja vállalkozása fizetési vagy teljesítési kötelezettségeinek biztosítására hatóságok vagy üzleti partnerei felé, illetve valamely pályázathoz kapcsolódóan. A K&H Bank a bankgarancia nyilatkozatban meghatározott feltételek teljesülése esetén fizetést teljesít a kedvezményezett részére.

    ©K&H Bank Zrt. Minden jog fenntartva!