termékek és szolgáltatások

Pénzeszközei nyilvántartására, illetve fizetési forgalmának lebonyolítására forintban és bankunknál jegyzett devizanemekben számlát vezetünk.


Széles körű megtakarítási és befektetési megoldások valamint likviditás kezelő befektetések.


Pénzügyi igényéhez, rövid és hosszú távú terveihez megtalálhatja a legjobban illeszkedő konstrukciókat.


Az elektronikus banki szolgáltatásokkal gyors és kényelmes kapcsolat alakítható ki.


Speciális és egyedi igényekre szabott számlavezetési , finanszírozási termékek és szolgáltatások.


A pénzügyek kényelmes, megbízható és korszerű intézése.


Árfolyamok -és kamatkockázatok kezelése, strukturált befektetések széles köre. 


Külkereskedelmi ügyletek pénzügyi lebonyolítása.


A K&H Biztosító termékei közül Ön is biztosan megtalálja a legmegfelelőbb biztosítást, hiszen a K&H Biztosító az évtizedek során felhalmozott tapasztalatai alapján folyamatosan fejleszti termékeit, hogy mindig megfeleljen az ügyfelei számára.


Minden vállalkozás életében vannak mérföldkövek: az első, komolyabb számítástechnikai fejlesztés, vagy az első céges autó begördülése az udvarra.

Csökkenteni szeretné cége banki költségeit?

Fejlesztési elképzeléseihez uniós vagy más forrású támogatásokat segítünk bevonni. A K&H EU iroda honlapján megtalálja az alapvető információkat, erről a szolgáltatásunkról.


A K&H Bank Cafeteria szolgáltatásai olyan kedvezményes béren kívüli juttatási elemeket tartalmaznak, melyekkel a munkáltatók költséghatékonyan, hosszútávon növelhetik munkavállalóik elégedettségét, hatékonyságát.

Bizalmas levelek, okmányok, értékpapírok számára biztos helyet és teljes diszkréciót kínálunk a széfszolgáltatást nyújtó bankfiókjainkban.

A letétkezelés a jelentősebb értékpapír portfolióval rendelkező ügyfeleink részére nyújtott olyan szolgáltatás, mely elsődlegesen az értékpapírszámla-vezetéssel kapcsolatos nyilvántartási, elszámolási és értékelési feladatokat látja el.

    ©K&H Bank Zrt. Minden jog fenntartva!