K&H Vállalati ügyfélszolgálat - belépéssel kapcsolatos változások

Az új azonosító bevezetését követően az alábbiak szerint tudja igénybe venni Vállalati ügyfélszolgálat szolgáltatásunkat:


belépéssel kapcsolatos változások:


amennyiben Ön kizárólag egy telefonos ügyfélszolgálathoz (a K&H Vállalati ügyfélszolgálathoz) való hozzáféréssel rendelkezik egyetlen cég vonatkozásában, csak az elnevezések változnak:

 

  • a jelenlegi ügyfélazonosító K&H énazonosítóra
  • a jelenlegi TPIN kód ePIN kódraamennyiben Ön több telefonos ügyfélszolgálathoz való hozzáféréssel rendelkezik, vagy a Vállalati ügyfélszolgálaton több cég esetében is jogosult lekérdezésre, új ePIN kódját személyesen adhatja meg bármelyik K&H bankfiókban.

A 2009. szeptember 18-tól használandó K&H énazonosítót minden jelenlegi, TPIN kóddal rendelkező, aktív Vállalati Ügyfélszolgálat felhasználónak levélben megküldtük, a hozzá kapcsolódó fontos információkkal, teendőkkel együtt. 

A régi azonosítók 2011. január 31-ig használhatóak.

FONTOS!! Az Ön K&H énazonosítója és ePIN kódja az eddig használt TPIN kódhoz hasonlóan személyre szóló, lényeges különbség azonban, hogy a TPIN kódtól eltérően – a lenti linken felsorolt elektronikus azonosítású banki szolgáltatások esetében - személyes számlái feletti rendelkezésre is feljogosíthat, kiemelt fontosságú ezért, hogy a kódokat bizalmasan kezelje és azokat senkinek ne adja át.

További információért, illetve új szerződéskötési igény esetén kérjük, forduljon kapcsolattartójához, vagy a K&H Vállalati ügyfélszolgálathoz a 06-40-200-069-es telefonszámon.

 

 

    ©K&H Bank Zrt. Minden jog fenntartva!