K&H üzleti bankkártyák

Minden vállalkozás életében vannak mérföldkövek: az első, komolyabb számítástechnikai fejlesztés, vagy az első céges autó begördülése az udvarra. Az üzletmenetnek új stílust adó K&H üzleti bankkártyák megjelenésére azonban alig emlékeznek. Érthető, hiszen szinte észrevétlenül válnak megszokott és nélkülözhetetlen eszközzé minden gazdálkodó szervezet életében.

K&H elektronikus üzleti bankkártyák


K&H dombornyomott üzleti bankkártyák


Internetes biztonsági kód szolgáltatás (3D Secure Code)

A K&H Bank a meghatározó magyarországi bankok között elsőként tette elérhetővé  betéti bankkártya és hitelkártya birtokosai számára a 3D Secure technológián alapuló internetes biztonsági kód-szolgáltatást, melyet a MasterCard és a Visa nemzetközi kártyatársaságok dolgoztak ki. A szolgáltatásnak köszönhetően kártyájával biztonságosabban fizethet az interneten keresztül.

K&H bankkártya elfogadás

Csökkenteni szeretné cége banki költségeit? A K&H Bank bankkártya-elfogadási szolgáltatását igénybe vevő ügyfelei számára termékei körét egy kedvező díjtételű, akár ingyenesen is hozzáférhető, a hazai piacon egyedülálló újdonsággal bővítette, a K&H bankkártya-elfogadói számlacsomaggal.

  ©K&H Bank Zrt. Minden jog fenntartva!