K&H üzleti bankkártyák

Minden vállalkozás életében vannak mérföldkövek: az első, komolyabb számítástechnikai fejlesztés, vagy az első céges autó begördülése az udvarra. Az üzletmenetnek új stílust adó K&H üzleti bankkártyák megjelenésére azonban alig emlékeznek. Érthető, hiszen szinte észrevétlenül válnak megszokott és nélkülözhetetlen eszközzé minden gazdálkodó szervezet életében.

K&H vállalkozói Maestro bankkártya

A K&H vállalkozói Maestro bankkártyát belföldön és külföldön is használhatja vásárlásra és készpénzfelvételre. A bankkártyán lévő chip révén a bankkártya használata biztonságosabb, a tranzakciók gyorsabban végezhetőek és megkönnyítik azonosítását.


K&H MasterCard üzleti bankkártya

A világ bármely pontján elérheti vállalkozása pénzeszközeit a K&H MasterCard üzleti bankkártyával, mely mindenhol széles körben elfogadott, így megkönnyíti vállalkozása pénzügyeinek intézését. A hozzá kapcsolódó és választható szolgáltatások kényelmet és biztonságot nyújtanak üzleti utazásai során.


K&H Visa üzleti bankkártya

Nemzetközileg használható, széles körben elfogadott kártyát szeretne, mely megkönnyíti vállalkozása pénzügyeinek intézését? A K&H Visa üzleti bankkártya használatával jelentősen nő a biztonsága, mert a bankkártyán lévő chip révén a bankkártya használata biztonságosabb, a tranzakciók gyorsabban végezhetőek és megkönnyítik azonosítását.


K&H Visa üzleti arany bankkártya

Nemzetközileg használható, széles körben elfogadott, magas presztízs értékeket képviselő bankkártyát szeretne, mely megkönnyíti vállalkozása pénzügyeinek intézését? A K&H Visa üzleti bankkártya használatával jelentősen nő a biztonsága, mert a bankkártyán lévő chip révén a bankkártya használata biztonságosabb, a tranzakciók gyorsabban végezhetőek és megkönnyítik azonosítását.  A K&H Visa üzleti arany bankkártyákhoz emelt szintű utasbiztosítás tartozik.


Internetes biztonsági kód szolgáltatás (3D Secure Code)

A K&H Bank a meghatározó magyarországi bankok között elsőként tette elérhetővé  betéti bankkártya és hitelkártya birtokosai számára a 3D Secure technológián alapuló internetes biztonsági kód-szolgáltatást, melyet a MasterCard és a Visa nemzetközi kártyatársaságok dolgoztak ki. A szolgáltatásnak köszönhetően kártyájával biztonságosabban fizethet az interneten keresztül.

  ©K&H Bank Zrt. Minden jog fenntartva!