speciális számlacsomagok

K&H rugalmas számlacsomag

A K&H rugalmas számlacsomagban nyújtott kedvezményekre Ön is befolyással lehet: minél nagyobb vállalkozása számlaforgalma, annál több kedvezményben részesül.


K&H start + számlacsomag

A K&H start + számlavezetési csomaggal alacsony havidíj mellett számos szolgáltatást vehet igénybe, így vállalkozása pénzügyeit költséghatékonyan, egyszerűen, és gyorsan intézheti.


K&H dinamikus számlacsomag

Az elektronikus bankolást előnyben részesítő, és számottevő banki tranzakciót bonyolító társas kisvállalkozások számára ajánljuk a K&H dinamikus számlacsomagot. Ha fokozott biztonságra törekszik, a számlacsomag életbiztosítással bővítve is igényelhető.

K&H aktív számlacsomag

Vállalkozásának jelentős bankszámlaforgalma van? A banki forgalom növekedésével általában a költségek is növekedni kezdenek. Ha fontos Önnek, hogy banki költségei alacsonyak, és előre tervezhetőek legyenek, válassza a K&H aktív számlacsomagot!


K&H egészségügyi számlacsomag

Orvosi magánvállalkozást vagy gyógyszertárat vezet, gyógyászati segédeszközt forgalmaz vagy kórházat üzemeltet? Pénzügyeinek gördülékeny, egyszerű intézéséhez válassza a K&H egészségügyi számlacsomagokat!


K&H jogi számlacsomag

Közjegyző, végrehajtó vagy ügyvédi irodát vezet? Pénzügyeinek gördülékeny, egyszerű intézéséhez ajánljuk figyelmébe a K&H jogi számlacsomagokat!


K&H könyvelői számlacsomag

Könyvelő, könyvvizsgáló vagy adótanácsadó irodát vezet? Pénzügyeinek gördülékeny, egyszerű intézéséhez vegye igénybe a K&H könyvelői számlacsomagokat!


K&H társasházi számlacsomag

Ön társasházi közösképviselő, vagy társasházat üzemeltető céget vezet? Társasházak pénzügyeinek gördülékeny, egyszerű intézéséhez válassza a K&H társasházi számlacsomagok valamelyikét!


K&H bankkártya-elfogadói számlacsomag

K&H bankkártya-elfogadási szolgáltatással rendelkező ügyfeleink a számlacsomagot rendkívül kedvező havi- és tranzakciós díjakkal vehetik igénybe, egyszerű, gyors és rugalmas ügyintézés mellett.

  ©K&H Bank Zrt. Minden jog fenntartva!