K&H számlavezetés

Új céget alapít, vagy már meglévő vállalkozásának szeretne bankszámlát nyitni? Vállalkozása, cége profilját és pénzügyi igényeit figyelembe véve, többféle számlavezetési lehetőséget kínálunk, melyekkel gyorsan és költséghatékonyan intézheti pénzügyeit. Az ország 250 pontján személyesen várjuk, míg elektronikus szolgáltatásaink igénybevételével bármikor hozzáférhet vállalkozása számlájához.

K&H speciális vállalkozói számlacsomagok

Speciális számlacsomagjaink úgy igazodnak vállalkozása tevékenységéhez és méretéhez, hogy Ön maximálisan élvezze az igénybe vehető szolgáltatások széles palettáját, miközben csökkentheti banki költségeit! Tervezze meg saját számlacsomagját a K&H számlacsomag kalkulátorral.


elektronikus cégeljárás

Szolgáltatásunk meggyorsíthatja a cégalapítást, változásbejegyzést, és bankszámlanyitásánál is kényelmesen használhatja. A K&H Bank a jogszabályi feltételek alapján biztosítja a Cégbíróságra benyújtott, illetve a cégbírósági eljárás során keletkezett és elektronikus aláírással hitelesített, eredeti e-okiratok befogadását és feldolgozását.


K&H devizaszámla

Amennyiben jelentős bevétele van devizában, és azt a későbbiekben is szeretné felhasználni, nyisson K&H devizaszámlát! Deviza-átutaláson túl számos szolgáltatással segítjük vállalkozása export-import tevékenységét.


K&H pénzforgalmi bankszámla

Vállalkozásának, vagy egy alapítványnak, társadalmi szervezetnek szeretne bankszámlát nyitni? A K&H pénzforgalmi bankszámlán tarthatja vállalkozása, vagy a szervezet gazdasági és egyéb tevékenységével kapcsolatos pénzeszközeit, szolgáltatásaink igénybe vételével gyorsan és költséghatékonyan intézheti pénzügyeit.

  ©K&H Bank Zrt. Minden jog fenntartva!