K&H lízing

eszközfinanszírozás

Egy cég sikerének elengedhetetlen feltétele a munkavégzéshez szükséges járművek, eszközök, gépek berendezések rendelkezésre állása, legyen szó kamionról, traktorról,  targoncáról, vagy akár egy informatikai rendszerről  vagy gyártó gépsor kiválasztásáról. Az eszközök beszerzését számos finanszírozási konstrukcióval könnyítjük meg Önnek. A K&H Csoport eszközfinanszírozási konstrukciói segítségével Ön az igazán fontos dolgokra és a fő üzleti tevékenységére összpontosíthat. Döntsön okosan és válassza a cége igényeinek megfelelő finanszírozást!


flottafinanszírozás

A flottafinanszírozás szolgáltatásunk keretén belül a gépjárművek beszerzését számos finanszírozási lehetőséggel könnyítjük meg az Ön számára, legyen szó személygépjárműről vagy kishaszongépjárműről. Az új jármű a beszerzést követően munkába állítható, miközben a költségek csak később, ütemezetten és tervezhető módon jelentkeznek. A K&H Csoport flottafinanszírozási konstrukciói segítségével Ön az igazán fontos dolgokra és a fő üzleti tevékenységére összpontosíthat. Döntsön okosan és válassza a cége igényeinek megfelelő finanszírozást!


visszavett autók és egyéb eszközök értékesítése

A K&H Csoport a finanszírozásból visszavett személyautókat, kis- és nagyhaszon gépjárműveket, berendezéseket és egyéb eszközöket bárki számára elérhető, nyilvános, internetes on-line aukció keretében árverésre bocsátja. Amennyiben Ön használt autó vásárlását tervezi, látogasson el a www.pannonlicit.hu oldalra, ahol a kínálat folyamatosan frissítésre kerül.

  ©K&H Bank Zrt. Minden jog fenntartva!