K&H agrárhitelek

MFB Agrár Forgóeszköz Hitelprogram

A hitelprogram célja, hogy kedvezményes kamatozású forgóeszközhitelt biztosítson a mezőgazdasági termékek elsődleges előállításával, halgazdálkodással foglalkozó vállalkozások, illetve a baromfi-, sertés-, nyúl- és szarvasmarha állattenyésztési ágazatban tevékenykedő termeltetők részére versenyképességük javításához valamint jó minőségű termékek előállításához.


K&H Új Magyarország Agrárfejlesztési Hitelprogram

Kedvezményes kamatozású, az MFB Zrt. által refinanszírozott forrású forinthitel a mezőgazdasági termékek elsődleges előállításával foglalkozó vállalkozások részére a mezőgazdaság versenyképességét, innovációt, környezetvédelmet elősegítő beruházásokhoz.


K&H éven belüli forgóeszköz finanszírozás

A különböző mezőgazdasági tevékenységek ráfordításainak finanszírozására ajánljuk.


K&H Új Magyarország Agrár Forgóeszköz Hitelprogram

Kedvezményes kamatozású, a Magyar Fejlesztési Bank Zrt. által refinanszírozott forrású éven túli forinthitel a mezőgazdasági termékek elsődleges előállításával foglalkozó vállalkozások tevékenysége során felmerülő forgóeszközigény finanszírozására.


K&H mezőgazdasági támogatás-előfinanszírozás

Segítséget nyújtunk a földalapú, az ún. top-up (kiegészítő nemzeti területalapú támogatás) vagy a környezetgazdálkodási normatív támogatások előfinanszírozásához, így vállalkozása a jóváhagyott vissza nem térítendő forrásokat már a fejlesztés során fel tudja használni.


K&H mezőgazdasági gépberuházások finanszírozása

A mezőgazdasági géppark műszaki megújulását és a minőségi gépcserét támogató finanszírozási megoldás.


K&H Agrár Forgóeszköz Vis Maior Hitelprogram

Kedvezményes kamatozású, az MFB Zrt. által refinanszírozott forrású éven túli forgóeszközhitel a katasztrófa- és elemi kárt szenvedett, mezőgazdasági termékek elsődleges előállításával foglalkozó vállalkozások folyamatos termelésének biztosításához, versenyképességük fenntartásához, minőségi termékek előállításához.

  ©K&H Bank Zrt. Minden jog fenntartva!