K&H finanszírozási megoldások

Minden vállalkozásnak döntenie kell, hogy igénybe vegyen-e külső pénzügyi forrást, átmeneti likviditási nehézségek miatt, akár egy új üzleti lehetőség, fejlesztés, bővítés kapcsán.

K&H hitelek

A K&H Bank saját forrású hitelei és az MNB Növekedési Hitelprogram harmadik szakaszának keretében nyújtott KKV hitelek teljes választékából tanácsadóink segítségével kiválaszthatja a vállalkozásának megfelelő hitelkonstrukciót.


K&H agrárhitelek

A K&H Bank saját forrású és refinanszírozott hitelkonstrukciókkal várja a speciális finanszírozási igényű agrárvállalkozásokat.


intézményi garancia biztosítékok

Ha cége nem rendelkezik elegendő tárgyi fedezettel, intézményi garanciák segítségével erősítheti a hitelfelvételhez szükséges biztosítéki hátteret.


K&H lízing

A K&H Lízingcsoport az eszközalapú finanszírozás teljes tárházát kínálja vállalkozásoknak is, legyen szó gépjármű-finanszírozásról, eszközök, gépek és berendezések finanszírozásáról, biztosítás-közvetítésről, autópark-kezelésről vagy flottalízingről.


K&H bankgarancia

Bankunk bankgaranciák széles körét kínálja vállalkozása fizetési vagy teljesítési kötelezettségeinek biztosítására, hatóságok vagy üzleti partnerei felé illetve pályázatokhoz kapcsolódóan. A K&H Bank a bankgarancia nyilatkozatban meghatározott feltételek teljesülése esetén fizetést teljesít a kedvezményezett részére.


K&H faktoring

A K&H Faktor olyan komplett pénzügyi és vállalatvezetési szolgáltatást nyújt vállalkozása számára, melynek során az áruszállításból vagy szolgáltatás nyújtásból eredő rövid lejáratú követeléseit megvásároljuk, és a számlaérték nagyobb hányadát azonnal kifizetjük.

  ©K&H Bank Zrt. Minden jog fenntartva!