szolgáltatásaink

Különböző szolgáltatásainkkal, tudjuk az Ön fejlesztési elképzeléseinek megvalósulását segíteni. Ismerje meg közelebbről szolgáltatásainkat. 


  • komplex szolgáltatáscsomag

     

  • számos díjmentes szolgáltatás

     

  • szakértői segítségnyújtás

Tanácsadás

 

A pályázatok sikeressége legtöbb esetben a megfelelő előkészítésen múlik. Tanácsadóink segítségével feltérképezzük ügyfeleink lehetőségeit, javaslatokat teszünk a szervezet esetleges átalakítására, tehát  szeretünk együtt gondolkodni az ügyféllel, hogy minél több és kedvezőbb pályázati lehetőséget tudjunk ajánlatni számára. Az adott fejlesztéshez ezt követően nincs más dolgunk, mint hogy megfelelő pályázati forrást felkutassuk.

 

Térítésmentes pályázati hírlevél

 

Ügyfeleinket folyamatosan tájékoztatjuk az új pályázati lehetőségekről, megjelenő pályázati felhívásokról. Pályázati hírleveleink tematikusan elérhetőek, földrajzi elhelyezkedés és ügyfél típus, tevékenység alapján rendezetten küldjük őket. Forduljon kapcsolattartójához, hogy a továbbiakban Ön is értesüljön a legfrisebb pályázati lehetőségekről!

 

Pályázatírás

 

A K&H EU iroda* a megfelelő pályázati lehetőség felkutatása után a gyakorlatban is segíti Önt, hogy uniós vagy más támogatásban részesüljön.  Pályázatát előkészítjük, összeállítjuk, megfelelő alátámasztásként elemzést-megvalósíthatósági tanulmányt-üzleti elemzést készítünk mellé. 90%-os sikerrátánk tükrözi az elkészített pályázatok minőségét.

  

Projektmenedzsment

 

Szolgáltatásaink a teljes projektciklust lefedik, így segítve Önnek, hogy a támogatás elnyerése után a támogatási források lehívása, adminisztrációja és a fenntartási időszaki kötelezettségekkel se legyen gondja.

 

pályázati tanácsadási szolgáltatásainkkal kapcsolatos további információ, szolgáltatásaink igénylése

  • kérjük keresse kapcsolattartóját vagy

  • hívja a K&H EU iroda kollégáit a (06 1) 461-4461 vagy a (06 1) 461-4462-es telefonszámon

* szolgáltatás ellátója a K&H Csoportszolgáltató Kft. (1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 9.)

 

Jelen hirdetés nem minősül ajánlattételnek. A kondíciók módosításának jogát a Bank fenntartja. A termék részletes leírását, illetve feltételeit a vonatkozó szerződés, az Általános Szerződési Feltételek, a K&H Bank Üzletszabályzata, valamint az aktuális hirdetmény tartalmazza, melyek megtekinthetők a bankfiókokban és a www.kh.hu internetes oldalon.

  ©K&H Bank Zrt. Minden jog fenntartva!