szolgáltatásaink

Különböző szolgáltatásainkkal segíteni tudjuk fejlesztési elképzeléseinek megvalósulását . Ismerje meg közelebbről szolgáltatásainkat!


 

  • komplex szolgáltatáscsomag
  • számos díjmentes szolgáltatás

  • szakértői segítségnyújtás

 

Tanácsadás

 

A pályázatok sikeressége legtöbb esetben a megfelelő előkészítésen múlik. Tanácsadóink segítségével feltérképezzük ügyfeleink lehetőségeit, és igyekszünk minél több és kedvezőbb pályázati lehetőséget ajánlani számukra. 

 

Térítésmentes pályázati hírlevél

 

Ügyfeleinket folyamatosan tájékoztatjuk az új pályázati lehetőségekről. Pályázati hírleveleinket tematikusan, földrajzi elhelyezkedés, ügyfél típus, tevékenység alapján küldjük ki. Forduljon kapcsolattartójához, ha a továbbiakban Ön is szeretne értesülni a legfrissebb pályázati lehetőségekről!

 

Pályázatírás

 

A K&H EU iroda a megfelelő pályázati lehetőség felkutatása után a gyakorlatban is segíti ügyfeleit, hogy uniós vagy más támogatásban részesüljenek. A pályázatokat nemcsak előkésztjük és összeállítjuk, hanem alátámasztásként üzleti elemzést, megvalósíthatósági tanulmányt is készítünk mellé. Az elkészített pályázatok minőségét. 90%-os sikerrátánk tükrözi.

  

Projektmenedzsment

 

Szolgáltatásaink a teljes projektciklust lefedik, így segítjük ügyfeleinket, hogy a támogatás elnyerése után a támogatási források lehívásával, adminisztrációjával és a fenntartási időszak kötelezettségeivel se legyen gondjuk.

 

pályázati tanácsadási szolgáltatásainkkal kapcsolatos további információ, szolgáltatásaink igénylése

  • kérjük keresse kapcsolattartóját vagy

  • hívja a K&H EU iroda kollégáit a (06 1) 461-4461 vagy a (06 1) 461-4462-es telefonszámon

* szolgáltatás ellátója a K&H Csoportszolgáltató Kft. (1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 9.)

 

Jelen hirdetés nem minősül ajánlattételnek. A kondíciók módosításának jogát a Bank fenntartja. A termék részletes leírását, illetve feltételeit a vonatkozó szerződés, az Általános Szerződési Feltételek, a K&H Bank Üzletszabályzata, valamint az aktuális hirdetmény tartalmazza, melyek megtekinthetők a bankfiókokban és a www.kh.hu internetes oldalon.

  ©K&H Bank Zrt. Minden jog fenntartva!