bemutatkozik az EU iroda

A jó üzleti kapcsolat alapja egymás kölcsönös megismerése. Szeretnénk, ha megismerné, történetünket, filozófiánkat, hogy kik is vagyunk,  s hogy milyen eredményeket tudunk felmutatni.


  • 90 százalék feletti sikerességi arány

     

  • magas színvonalú szolgáltatás

 

  • szakmai és anyagi felelősségvállalás

 

 

Történet

 

A K&H Bank 2008-ban úgy döntött, hogy a hazai pénzügyi szektor egyik kiemelkedő szereplőjeként komplex szolgáltatás csomagját további elemmel bővíti, s ügyfelei számára segít hazai és uniós támogatások lehívásában, ezért jött létre az K&H EU iroda*. 

 

Eredmények

 

Az elmúlt 7 évben 4000 projekt- ügyfél alkalmassági vizsgálatot bonyolítottuk le és 9 milliárd forint támogatást sikerült elnyernünk. 250 projektben, mintegy 27 milliárd forintnyi beruházás megvalósításában vettünk részt a kezdetek óta.

 

Missziónk

 

A K&H EU iroda célja, hogy minél sokrétűbb pénzügyi és szakmai tanácsadási szolgáltatásokat nyújtson ügyfelei számára a lehető legmagasabb ügyfél-elégedettség mellett. Munkánk során törekszünk az ügyfeleink igényeinek leginkább megfelelő megoldások kialakítására mind a beruházásokhoz és fejlesztésekhez szükséges források biztosítása, mind pedig a különböző pénzügyi kockázatok kezelése területén.

 

további információ és igénylés

  • kérjük keresse kapcsolattartóját vagy
  • hívja a K&H EU iroda kollégáit a (06 1) 461-4461 vagy a (06 1) 461-4462-es telefonszámon

* szolgáltatás ellátója a K&H Csoportszolgáltató Kft. (1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 9.)

 

Jelen hirdetés nem minősül ajánlattételnek. A kondíciók módosításának jogát a Bank fenntartja. A termék részletes leírását, illetve feltételeit a vonatkozó szerződés, az Általános Szerződési Feltételek, a K&H Bank Üzletszabályzata, valamint az aktuális hirdetmény tartalmazza, melyek megtekinthetők a bankfiókokban és a www.kh.hu internetes oldalon.

  ©K&H Bank Zrt. Minden jog fenntartva!