termékek és szolgáltatások

Új céget alapít, vagy már meglévő vállalkozásának szeretne bankszámlát nyitni?


Minden vállalkozás életében vannak mérföldkövek: az első, komolyabb számítástechnikai fejlesztés, vagy az első céges autó begördülése az udvarra. Az üzletmenetnek új stílust adó K&H üzleti bankkártyák megjelenésére azonban alig emlékeznek. Érthető, hiszen szinte észrevétlenül válnak megszokott és nélkülözhetetlen eszközzé minden gazdálkodó szervezet életében.


Kevés az ideje, de szeretne naprakész lenni és rugalmasan kezelni pénzügyeit személyes jelenlét nélkül? Akkor Önnek a K&H Bank elektronikus szolgáltatásaira van szüksége!


Ideiglenesen felszabaduló pénzeszközeit helyezze el lekötési megbízás útján különböző futamidőkre K&H lekötött betétként vagy fektessen be K&H befektetési alapba.Minden vállalkozásnak döntenie kell, hogy igénybe vegyen-e külső pénzügyi forrást, akár fizetési nehézségek miatt, akár egy új üzleti lehetőség, fejlesztés, bővítés kapcsán.


A K&H Biztosító termékei közül Ön is biztosan megtalálja a legmegfelelőbb biztosítást, hiszen a K&H Biztosító az évtizedek során felhalmozott tapasztalatai alapján folyamatosan fejleszti termékeit, hogy mindig megfeleljen az ügyfelei számára.


Csökkenteni szeretné cége banki költségeit?


Fejlesztési elképzeléseihez uniós vagy más forrású támogatásokat segítünk bevonni. A K&H EU iroda honlapján megtalálja az alapvető információkat, erről a szolgáltatásunkról.


A K&H Bank Cafeteria szolgáltatásai olyan kedvezményes béren kívüli juttatási elemeket tartalmaznak, melyekkel a munkáltatók költséghatékonyan, hosszútávon növelhetik munkavállalóik elégedettségét, hatékonyságát.

 


Bizalmas levelek, okmányok, értékpapírok számára biztos helyet és teljes diszkréciót kínálunk a széfszolgáltatást nyújtó bankfiókjainkban.


  ©K&H Bank Zrt. Minden jog fenntartva!