termékek és szolgáltatások

Új céget alapít, vagy már meglévő vállalkozásának szeretne bankszámlát nyitni?


A K&H üzleti bankkártyák szinte észrevétlenül válnak megszokott és nélkülözhetetlen eszközzé minden gazdálkodó szervezet életében.


Kevés az ideje, de szeretne naprakész lenni és rugalmasan kezelni pénzügyeit személyes jelenlét nélkül? Vegye igénybe a K&H Bank elektronikus szolgáltatásait!


Ideiglenesen felszabaduló pénzeszközeit helyezze el lekötési megbízás útján különböző futamidőkre K&H lekötött betétként vagy fektessen be K&H befektetési alapba.Minden vállalkozásnak döntenie kell, hogy igénybe vegyen-e külső pénzügyi forrást, akár átmeneti likviditási nehézségek miatt, akár egy új üzleti lehetőség, fejlesztés, bővítés kapcsán.


Biztosításaink közül Ön is biztosan megtalálja a legmegfelelőbb biztosítást, hiszen a K&H Biztosító folyamatosan fejleszti termékeit, hogy mindig megfeleljen az ügyfelei számára.


Vegye igénybe bankkártya elfogadási szolgáltatásunkat, hogy bővíteni tudja ügyfélkörét, mely jelentős forgalomnövekedést eredményezhet vállalkozásának! 


Fejlesztési elképzeléseihez uniós vagy más forrású támogatásokat segítünk bevonni. 


A K&H cafeteria szolgáltatásai olyan kedvezményes béren kívüli juttatási elemeket tartalmaznak, melyekkel a munkáltatók költséghatékonyan, hosszútávon növelhetik munkavállalóik elégedettségét, hatékonyságát.


Bizalmas levelek, okmányok, értékpapírok számára biztos helyet és teljes diszkréciót kínálunk a széfszolgáltatást nyújtó bankfiókjainkban 


  ©K&H Bank Zrt. Minden jog fenntartva!