ajánlataink

K&H számlacsomagok vállalkozásoknak

Minden kezdet nehéz, vagy mégsem?

 

A K&H start+ számlacsomag minden olyan szolgáltatást tartalmaz, amelyekkel vállalkozása pénzügyeit költséghatékonyan, egyszerűen és gyorsan intézheti

 

további információ

hitelek

Széchenyi Kártya Program

Támogatott finanszírozási forrást keres vállalkozása likviditásának biztosításához? Kedvezményes kamatozású hitelre van szüksége tervezett fejlesztéseinek megvalósításához? Éven belüli és éven túli államilag támogatott finanszírozási megoldások a Széchenyi Kártya Program keretében.

további információ

számlacsomagok

K&H jogi számlacsomag

Közjegyző, végrehajtó vagy ügyvédi irodát vezet? Pénzügyeinek gördülékeny, egyszerű intézéséhez ajánljuk figyelmébe a K&H jogi számlacsomagokat!

további információ

hitelek

K&H Lánchíd folyószámla hitel

Könnyen hozzáférhető forrást biztosítunk vállalkozása számára a váratlanul felmerülő eseti kiadások fedezéséhez és a likviditási nehézségek áthidalásához. A folyószámlahitelhez a Garantiqa Hitelgarancia Zrt. 80%-os készfizető kezességvállalása kapcsolódik.

további információ

Garantiqa

A Garantiqa Hitelgarancia Zrt. küldetése, hogy saját eszközeivel (kezességvállalásával) segítse elő a vállalkozások fejlődését, versenyképességük növekedését.
A GHG Zrt. kezességet vállal hitelekhez, bankgaranciákhoz, lízing- és faktoring szerződésekhez, valamint uniós pályázati támogatásokhoz.

www.garantiqa.hu

további információ

biztosítások

K&H élettárs életbiztosítás

Folyamatos díjas kockázati életbiztosítás arra az esetre, ha a biztosított elhunyna, illetve megbetegedne vagy baleset történne vele.

további részletek

K&H biztostárs utasbiztosítás

A K&H biztostárs utasbiztosítások megfelelő biztonságot nyújtanak a külföldre utazók részére.

további részletek

K&H kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás

K&H kötelező gépjármű-felelősségbiztosítását maximum 40% kedvezménnyel, akár online is megkötheti.

további részletek

K&H casco biztosítás

Rugalmasan alakítható casco biztosítások gépjárműve számára.

további részletek

további ajánlataink

KBC Autolease teljes körű autópark kezelés és finanszírozás

Célunk, hogy szolgáltatásunkkal ellenőrzés alatt tartsuk és optimalizáljuk ügyfeleink autóparkjának költségeit, ezzel is lehetővé téve számukra, hogy tényleges üzleti tevékenységükre összpontosíthassanak.

további részletek

K&H pályázati tanácsadás

A K&H pályázati tanácsadás igazgatóság által nyújtott szolgáltatások magukba foglalják a teljes pályázati ciklust, a fejlesztési projektek előkészítésétől, a pályázatok elkészítésén át, a támogatással megvalósuló projekt pénzügyi és adminisztratív lezárásáig.

további részletek

  ©K&H Bank Zrt. Minden jog fenntartva!