ajánlataink

K&H számlacsomagok vállalkozásoknak

megoldás emelkedő céges banki költségeire

 

Miért érdemes K&H start+, dinamikus+ vagy aktív+ számlacsomagot nyitnia?

 

további információ

K&H start+ számlacsomag

minden kezdet nehéz, vagy mégsem?

A K&H start+ számlacsomag 445 forintos havi csomagdíja egy sor olyan szolgáltatás díját tartalmazza, amelyekkel vállalkozása pénzügyeit költséghatékonyan, egyszerűen és gyorsan intézheti.
további információ

hitelek

MNB Növekedési Hitelprogram - második szakasz

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) által meghirdetett Növekedési Hitelprogram (NHP) 1. szakaszában a K&H Bank közel 1000 hitelszerződést kötött, és csaknem 93 milliárd forinttal járult hozzá a vállalkozások finanszírozásához.  

2013. október 1-jén elindult az NHP második szakasza, melynek célja a kis- és középvállalatok (KKV) kedvezményes forrással történő ellátása, olyan projektek finanszírozása, melynek elindítását a magas finanszírozási költségek akadályozták; illetve a kiszámítható gazdálkodás megerősítése. 

további információ

számlacsomagok

K&H jogi+ számlacsomag

Közjegyző, végrehajtó vagy ügyvédi irodát vezet? Pénzügyeinek gördülékeny, egyszerű intézéséhez ajánljuk figyelmébe a K&H jogi+ számlacsomagokat!

további információ

hitelek

K&H folyószámlahitel

Rugalmas konstrukció, mellyel a cége napi likviditási problémáit hidalhatja át: olyan hitelkeret, melynek erejéig a pénzforgalmi betétszámla egyenlege negatív lehet.

további információ

K&H forgóeszköz-hitel

A forgóeszközhitel olyan finanszírozási megoldás, mellyel a vállalkozások pénzügyi helyzetének stabilizálásában és az átmeneti forráshiány kezelésében segíthetünk.

további információ

biztosítások

K&H élettárs életbiztosítás

Folyamatos díjas kockázati életbiztosítás arra az esetre, ha a biztosított elhunyna, illetve megbetegedne vagy baleset történne vele.

további részletek

K&H biztostárs utasbiztosítás

A K&H biztostárs utasbiztosítások megfelelő biztonságot nyújtanak a külföldre utazók részére.

további részletek

K&H kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás

K&H kötelező gépjármű-felelősségbiztosítását maximum 40% kedvezménnyel, akár online is megkötheti.

további részletek

K&H casco biztosítás

Rugalmasan alakítható casco biztosítások gépjárműve számára.

további részletek

további ajánlataink

KBC Autolease teljes körű autópark kezelés és finanszírozás

Célunk, hogy szolgáltatásunkkal ellenőrzés alatt tartsuk és optimalizáljuk ügyfeleink autóparkjának költségeit, ezzel is lehetővé téve számukra, hogy tényleges üzleti tevékenységükre összpontosíthassanak.

K&H pályázati tanácsadás

A K&H pályázati tanácsadás igazgatóság által nyújtott szolgáltatások magukba foglalják a teljes pályázati ciklust, a fejlesztési projektek előkészítésétől, a pályázatok elkészítésén át, a támogatással megvalósuló projekt pénzügyi és adminisztratív lezárásáig.

további részletek

  ©K&H Bank Zrt. Minden jog fenntartva!