K&H prémium banki szolgáltatások

A K&H Bank és Biztosító tapasztalatára, tanácsadóink szaktudására támaszkodva kiemelt ügyfeleink élethelyzetének, igényeinek megfelelő, innovatív szolgáltatásokat kínálunk.


  • elsőbbségi és személyre szabott kiszolgálás
  • online pénzügyi tanácsadás
  • prémium termékek és termékkedvezmények


 

 

 

válassza a K&H prémium banki szolgáltatásokat, ha

 

  • teljes körű pénzügyi megoldásokat és ehhez megbízható partnert keres 
  • személyre szabott tanácsadásra van szüksége
  • fontos Önnek a kiemelt figyelem, az elsőbbségi kiszolgálás
  • növelné megtakarításait  

 

az Ön igényeihez alkalmazkodva

 

személyes prémium banki tanácsadó és távbankár

pénzügyeit saját tanácsadójával intézheti, aki segít Önnek megtalálni a pénzügyi szokásaihoz, életviteléhez igazodó, igényeinek leginkább megfelelő megoldásokat és teljes körű tanácsadást nyújt bankfiókjainkban és online, legyen szó akár befektetésről, hitelfelvételről, biztosításról, vagy bármilyen pénzügyi szolgáltatásról. 

 

K&H prémium számlacsomag

A K&H prémium számlacsomag számos olyan banki szolgáltatást tartalmaz, melyre Önnek a mindennapi pénzügyei során szüksége lehet. A számlacsomaghoz tartozó K&H deviza számlájával könnyen bonyolíthatja deviza érdekeltségű ügyleteit. Részletek

 

K&H befektetési iránytű – egyedülálló portfóliótervező szolgáltatás

K&H befektetési iránytű szolgáltatásunk a magyarországi piacon egyedülálló, kiemelten magas színvonalú szakmai kiadvány, mely a legfrissebb piaci események tükrében személyre szabott portfólió-elemzést, valamint konkrét, az Ön kockázati besorolásának megfelelő befektetési ajánlást is tartalmaz.

 

prémium megtakarítások a hosszú távon gondolkodóknak

Az Ön igényeire szabott megtakarítási és befektetési termékeink széles skálájával állunk rendelkezésére: megtakarítási számláink, befektetési alapjaink, illetve megtakarítási életbiztosítási termékeink segítségével egy diverzifikált portfoliót tudunk kialakítani Önnek annak érdekében, hogy megtakarításait a lehető legoptimálisabban tudja kamatoztatni.

 

Jelen tájékoztató nem minősül ajánlattételnek, a K&H prémium banki szolgáltatás igénybevételének feltételeit, a termékek és szolgáltatások részletes leírását, kondícióit a vonatkozó Hirdetmények, az Általános szerződési feltételek, a K&H Bank üzletszabályzata és a befektetési szolgáltatásokra vonatkozó Üzletszabályzat és az egyedi szerződés tartalmazza. A biztosítási szolgáltatást a K&H Biztosító nyújtja. További információk a. www.kh.hu oldalon és bankfiókjainkban. A Bank a kondíciók megváltozatásának jogát fenntartja.

 

információk

partnerprogram

  © K&H Bank Zrt. Minden jog fenntartva!