K&H megtakarítási életbiztosítások

K&H hozamhalmozó életbiztosítás

Ha közép- és hosszú távú megtakarítási céljait szeretné megvalósítani, miközben folyamatosan, az Ön élethelyzetéhez igazított élet-, baleset- és egészségbiztosítási védelemben részesül, válassza a K&H hozamhalmozó életbiztosítást.

K&H biztos útravaló 2 életbiztosítás

Ez a megtakarítási életbiztosítás, olyan megtakarítási programot kínál, amellyel még abban az esetben is támogathatja anyagilag szeretteit a kellő időpontban (pl. felsőfokú tanulmányok kezdete, házastárs nyugdíjba menetele), ha Ön a díjfizetési időszak során elhalálozna.


K&H gyarapodó megtakarítási életbiztosítás

Ez a megtakarítási életbiztosítás olyan hosszú távú, biztonságos megtakarítási lehetőséget kínál, amelynek a segítségével elérheti a kívánt előtakarékossági célját, miközben folyamatosan, az Ön élethelyzetéhez igazított élet-, baleset- és egészségbiztosítási védelemben részesül.


K&H hozamlánc 2 életbiztosítás

Szeretné ötvözni a megtakarítás és a biztosítás előnyeit? A K&H hozamlánc 2 egyszeri díjas, befektetési egységhez kötött (unit linked) életbiztosítás lehetőséget ad Önnek arra, hogy egy biztosítási szerződésen” belül nyílt- és zártvégű eszközalapok széles skálájából választva a befektetett pénzét minél nagyobb hozammal és kamatadó-kedvezményekkel kamatoztassa, miközben családját is anyagi biztonságban tudja. 


K&H euró hozamlánc 2 életbiztosítás

Szeretné ötvözni a megtakarítás és a biztosítás előnyeit? A K&H euró hozamlánc 2 életbiztosítás egy egyszeri díjas, befektetési egységhez kötött életbiztosítás, mely lehetőséget ad arra, hogy megtakarítását euróban fektesse be, és a tartam során tetszése szerint azt eseti befektetésekkel tovább növelje. 


K&H egyszeri díjas nyugdíjbiztosítás

Ha időközönként nagyobb összegű megtakarításait nyugdíjcélra szeretné befektetni, válassza a K&H egyszeri díjas nyugdíjbiztosítását. 


K&H rendszeres díjas nyugdíjbiztosítás

Ha folyamatos megtakarítással szeretne gondoskodni nyugdíjas éveiről, a K&H rendszeres díjas nyugdíjbiztosítás segítségével megteremtheti a kívánt anyagi biztonságot. 

  © K&H Bank Zrt. Minden jog fenntartva!