K&H betétek

Forint és deviza lekötések az Ön igényeihez igazodó futamidővel. Válassza a biztonságos és kedvező kamatozású K&H betéteket pénze gyarapítására!


 

                   kérjen visszahívást!                           keresse fel a legközelebbi bankfiókot!

 

K&H rajt betét

nagyobb megtakarításra vágyik?

K&H emelkedő betét

Minél tovább tartja pénzét K&H emelkedő betétben, annál magasabb kamatot kaphat. EBKM: 0,78%.


K&H évszakok megtakarítási számlák

A K&H évszakok megtakarítási számlák olyan kedvező kamatozású, hosszú távú megtakarítási forma, amely a rugalmasságot ötvözi a prémiumkamat lehetőségével. Mindkét típusú K&H évszakok megtakarítási számlával rendelkező ügyfelek negyedévente prémiumkamat-fizetésben részesülhetnek az alapkamat mellett.


K&H törzsvendég betét

Régi ügyfele bankunknak? Szeretné, ha a bankszámláin, betétben lévő pénze, illetve a lekötésre szánt készpénze jobban kamatozna?


K&H mix megtakarítás

Magasabb kamatot szeretne, de nem tudja hosszabb távon nélkülözni az így elhelyezett teljes összeget? Gondolkodjon MIX megtakarításban!


K&H tervező megtakarítási számla

A K&H tervező megtakarítási számla segítséget nyújt rendszeres megtakarításai céljainak rendszerezésében. Minden jövőbeli tervére külön megtakarítási célt hozhat létre, egyedi névvel és ikonnal a K&H e-bankban, így folyamatosan nyomon követheti hol tart egyes céljai elérésében.


K&H forint lekötött betét

A bankbetét a legegyszerűbb megtakarítási forma arra, hogy a megtakarított pénzét kamatoztassa.


K&H deviza lekötött betét

A bankbetét a legegyszerűbb rövid távú megtakarítási forma arra, hogy a megtakarított pénzét kamatoztassa.


K&H trambulin megtakarítási betétszámla

Rugalmas megtakarítási forma kedvező kamatozás mellett a gyermek születésétől kezdve. Gyermekét takarékosságra ösztönzi, és megoldást nyújt zsebpénze kezelésére.


K&H trambulin osztálykassza

Betétszámla, mely lehetőséget nyújt arra, hogy általános és középiskolai osztályok, szakkörök, egyesületek, sport klubok a tagjaik által összegyűjtött pénzt kedvező kamatozás mellett, biztonságosan és rugalmasan kezeljék.


K&H trambulin start számla

Hosszú távú megtakarítási forma, amely lehetőséget nyújt a szülőknek vagy a törvényes képviselőknek arra, hogy gyermekük életkezdésére rendszeresen megtakarítási összeget kedvező kamattal fektessenek be, valamint igénybe vegyék az állam és az önkormányzatok által nyújtott támogatásokat is.

 

2012. október 1-vel új start számlát kizárólag a Magyar Államkincstárnál lehet nyitni, illetve a különböző bankoknál már megnyitott számlákon vezetett állományt kizárólag a Magyar Államkincstárhoz lehet utalni.

  © K&H Bank Zrt. Minden jog fenntartva!