K&H vegyes alapok

Az aktívan kezelt K&H válogatott és K&H árfolyamvédett vegyes alapok kényelmes megoldást nyújtanak a különböző megtakarítási igényekre és a befektetések megosztására. Ezen alapjaink vagyonát többféle befektetési eszközbe helyezzük el, így Ön akár egyetlen alap segítségével egy saját igényeinek megfelelő portfólió tulajdonosa lehet.

 

K&H megtakarítási cél - június alapok alapja

A K&H megtakarítási cél - június alapok alapja egyetlen megtakarításban több befektetői igényre is megoldást kínálhat. Úgy működik, mint egy jól felszerelt modern vitorláshajó, mert jó időben vitorlát bonthat, vagyis kockázatosabb eszközökbe fektethet a magasabb hozam lehetősége érdekében. Ugyanakkor romló tőkepiaci körülmények között is képes biztosan haladni a pénzpiaci eszközöknek köszönhetően. Emellett radarral figyeli a vízmélységet, hogy elkerülje a zátonyokat, azaz alapunk árfolyamvédelemre törekszik.


K&H megtakarítási cél - február alapok alapja

Hasonlóan a tavaly indult megtakarítási cél alapunkhoz a K&H megtakarítási cél - február alapok alapja egyetlen megtakarításban több befektetői igényre is megoldást kínálhat. Úgy működik, mint egy jól felszerelt modern vitorláshajó, mert jó időben vitorlát bonthat, vagyis kockázatosabb eszközökbe fektethet a magasabb hozam lehetősége érdekében. Ugyanakkor romló tőkepiaci körülmények között is képes biztosan haladni a pénzpiaci eszközöknek köszönhetően. Emellett radarral figyeli a vízmélységet, hogy elkerülje a zátonyokat, azaz alapunk árfolyamvédelemre törekszik.


K&H megtakarítási cél - október alapok alapja

A K&H megtakarítási cél - október alapok alapja egy aktívan kezelt vegyes alap, ami a piaci viszonyok és az alap pillanatnyi árfolyamának függvényében szabályozza a mögöttes befektetések összetételét. Az alap indulásakor és a továbbiakban minden év októberében megállapítja árfolyamértékének 90%-át és a következő évben ennek védelmére törekszik.


K&H euró megtakarítási cél - április alapok alapja

Az euróban kibocsátott K&H euró megtakarítási cél - április alapok alapja egy aktívan kezelt vegyes alap, ami a piaci viszonyok és az alap pillanatnyi árfolyamának függvényében szabályozza a mögöttes befektetések összetételét. Az alap indulásakor és a továbbiakban minden év áprilisában megállapítja árfolyamértékének 90%-át és a következő évben ennek védelmére törekszik.


K&H euró nemzetközi vegyes alap

Egy jól kialakított, teljes megtakarítási portfólió meghatározó eleme az euró befektetés. A K&H euró nemzetközi vegyes alap egyetlen vásárlással egy teljes euró portfóliót kínál.


K&H hozamoptimalizáló portfolió alap

E nyíltvégű vegyes alap megvásárlásával Ön egy olyan egyedülálló portfólió alap tulajdonosa lehet, mely a professzionális portfóliókezelés kényelmét és előnyeit nyújtja, részvénypiaci fellendülés esetén magasabb hozamokra is esélyt ad, visszaesés esetén biztonságos formákba fekteti az alap tőkéjét.


K&H vagyonvédett portfólió - december alapok alapja

K&H vagyonvédett portfólió – december alapok alapja egy aktívan kezelt vegyes alap, ami a piaci viszonyok és az alap pillanatnyi árfolyamának függvényében szabályozza a mögöttes befektetések összetételét. Az alap indulásakor és a továbbiakban minden év decemberében megállapítja árfolyamértékének 95%-át és a következő évben ennek védelmére törekszik.


K&H vagyonvédett portfólió - augusztus alapok alapja

A K&H vagyonvédett portfólió – augusztus alapok alapja egy aktívan kezelt vegyes alap, ami a piaci viszonyok és az alap pillanatnyi árfolyamának függvényében szabályozza a mögöttes befektetések összetételét. Az alap indulásakor és a továbbiakban minden év augusztusában megállapítja árfolyamértékének 95%-át és a következő évben ennek védelmére törekszik.

K&H vagyonvédett portfólió - április alapok alapja

A K&H vagyonvédett portfólió – április alapok alapja egy aktívan kezelt vegyes alap, ami a piaci viszonyok és az alap pillanatnyi árfolyamának függvényében szabályozza a mögöttes befektetések összetételét. Az alap indulásakor és a továbbiakban minden év áprilisában megállapítja árfolyamértékének 95%-át és a következő évben ennek védelmére törekszik.


K&H válogatott 1. alap

Legbiztonságosabb válogatott alapunkkal a betétekkel versenyképes hozamot érhet el.


K&H válogatott 2. alap

Az alap portfóliójában nagy arányban szerepelnek biztonságos állampapírok, emellett szerepet kapnak a magasabb hozam elérését lehetővé tevő kockázatosabb eszközök is.


K&H válogatott 3. alap

Válogatott alapcsaládunk harmadik tagja vagyonának közel felét részvényekben tartja a magasabb hozam eléréséért, míg nagyobbik felét biztonságos eszközökben a kiegyensúlyozottságért.


K&H válogatott 4. alap

Kiegyensúlyozott vegyes összetételű befektetés mindazoknak, akik magas hozamot szeretnének, ám tartanak a tisztán részvényekből álló befektetések kockázatától.

tudástár

  © K&H Bank Zrt. Minden jog fenntartva!