K&H árfolyamvédett vegyes alapok

A K&H árfolyamvédett vegyes alapok aktívan kezelt vegyes alapok, amik a piaci viszonyok és a pillanatnyi árfolyam függvényében szabályozzák a mögöttes befektetések összetételét. Emellett az alapok, dinamikus, éves árfolyamvédelmi szint biztosítására is törekszenek.

K&H megtakarítási cél - február alapok részalapja

A K&H megtakarítási cél - február alapok részalapja egy aktívan kezelt vegyes alap, ami a piaci viszonyok és az alap pillanatnyi árfolyamának függvényében szabályozza a mögöttes befektetések összetételét. A részalap minden év februárjában megállapítja árfolyamértékének 90%-át és a következő évben ennek védelmére törekszik.


K&H megtakarítási cél - június alapok részalapja

A K&H megtakarítási cél - június alapok részalapja egy aktívan kezelt vegyes alap, ami a piaci viszonyok és az alap pillanatnyi árfolyamának függvényében szabályozza a mögöttes befektetések összetételét. A részalap minden év júniusában megállapítja árfolyamértékének 90%-át és a következő évben ennek védelmére törekszik.


K&H megtakarítási cél - október alapok részalapja

A K&H megtakarítási cél - október alapok részalapja egy aktívan kezelt vegyes alap, ami a piaci viszonyok és az alap pillanatnyi árfolyamának függvényében szabályozza a mögöttes befektetések összetételét. A részalap minden év októberében megállapítja árfolyamértékének 90%-át és a következő évben ennek védelmére törekszik.


K&H vagyonvédett portfólió - augusztus alapok részalapja

A K&H vagyonvédett portfólió – augusztus alapok részalapja egy aktívan kezelt vegyes alap, ami a piaci viszonyok és az alap pillanatnyi árfolyamának függvényében szabályozza a mögöttes befektetések összetételét. A részalap minden év augusztusában megállapítja árfolyamértékének 95%-át és a következő évben ennek védelmére törekszik.

K&H vagyonvédett portfólió - április alapok részalapja

A K&H vagyonvédett portfólió – április alapok részalapja egy aktívan kezelt vegyes alap, ami a piaci viszonyok és az alap pillanatnyi árfolyamának függvényében szabályozza a mögöttes befektetések összetételét. A részalap minden év áprilisában megállapítja árfolyamértékének 95%-át és a következő évben ennek védelmére törekszik.


K&H vagyonvédett portfólió - december alapok részalapja

K&H vagyonvédett portfólió – december alapok részalapja egy aktívan kezelt vegyes alap, ami a piaci viszonyok és az alap pillanatnyi árfolyamának függvényében szabályozza a mögöttes befektetések összetételét. A részalap minden év decemberében megállapítja árfolyamértékének 95%-át és a következő évben ennek védelmére törekszik.


K&H euró megtakarítási cél - április alapok alapja

Az euróban kibocsátott K&H euró megtakarítási cél - április alapok alapja egy aktívan kezelt vegyes alap, ami a piaci viszonyok és az alap pillanatnyi árfolyamának függvényében szabályozza a mögöttes befektetések összetételét. Az alap indulásakor és a továbbiakban minden év áprilisában megállapítja árfolyamértékének 90%-át és a következő évben ennek védelmére törekszik.


K&H euró vagyonvédett portfólió - október alapok alapja

Az euróban kibocsátott K&H euró vagyonvédett portfólió - október alapok alapja egy aktívan kezelt vegyes alap, ami a piaci viszonyok és az alap pillanatnyi árfolyamának függvényében szabályozza a mögöttes befektetések összetételét. Az alap indulásakor és a továbbiakban minden év októberében megállapítja árfolyamértékének 95%-át és a következő évben ennek védelmére törekszik.


K&H dollár megtakarítási cél - augusztus alapok alapja

A dollárban kibocsátott K&H dollár megtakarítási cél - augusztus alapok alapja egy aktívan kezelt vegyes alap, ami a piaci viszonyok és az alap pillanatnyi árfolyamának függvényében szabályozza a mögöttes befektetések összetételét. Az alap indulásakor és a továbbiakban minden év augusztusában megállapítja árfolyamértékének 90%-át és a következő évben ennek védelmére törekszik.

tudástár

  © K&H Bank Zrt. Minden jog fenntartva!