K&H fix plusz 21. nyíltvégű alap

A K&H fix plusz 21. nyíltvégű alap a részvénypiacokon elérhető hozamokból kínál részesedést, ám kedvezőtlen piaci környezetben is biztosítja a tőke védelmét.


 • részesedés a nemzetközi részvénypiacok pozitív teljesítményéből 
 • részvénypiacokon elérhető hozam lehetősége 
 • tőkevédelem

 

ide kattintva megtekintheti a piaci kilátásokról szóló filmünket

 

 

legfontosabb tudnivalók

 

 

tőkevédelem
100%
elérhető legmagasabb hozam
(a teljes védett időszakra)
60% (EHM: maximum 18,98%)
mögöttes befektetés
20 nemzetközi nagyvállalat részvényeiből álló kosár
részesedés a részvénykosár teljesítményéből
100%
átmeneti időszak
2010. november 12. – 2011. január 02.
védett időszak
2011. január 3. – 2013. szeptember 13.

 

 

 

kinek ajánljuk?

 

 

 • akinek a biztonság mellett a részvénypiacoktól várható hozam lehetősége is fontos 
 • aki előnyben részesíti a különleges befektetéseket
 • aki részesedni szeretne a nemzetközi részvénypiac teljesítményéből

 

 • megtakarításához bármikor hozzá szeretne férni 
 • megtakarítását szívesen helyezné olyan formába, amely önmagában is egy teljes portfólió
 • olyan megtakarítást keres, amelyben az Ön biztonsági igényének megfelelő befektetések találhatók

 

 

az Ön igényeihez alkalmazkodva

 

 

 • K&H fix plusz 21 alap optimális befektetési lehetőséget kínál olyan vállalatok értékpapírjaiba, amelyek az ázsiai lakossági fogyasztás növekedésének nyertesei lehetnek. 
 • az alap hozama egy 20 nemzetközi részvényből álló kosár védett időszak alatti teljesítményétől függ 
 • ha az alapot K&H tartós befektetési számlán vásárolja, megtakarítása kamatadó-kedvezményt élvezhet 
 • amennyiben K&H 4. pillér nyugdíj-előtakarékossági számlán helyezi el megtakarítását, a kamatadót nem kell megfizetnie, így még magasabb hozamot érhet el 
 • folyamatos forgalmazás a K&H Bank fiókhálózatában

 

 

 

 

kiemelkedő hozam lehetősége a tőke biztonsága mellett


 

 • az alap vagyonának 85-90%-a bankbetétekben kerül elhelyezésre 
 • a vagyon fennmaradó része összetett opcióba kerül befektetésre, a kosár jó teljesítménye esetén ez biztosítja a hozam lehetőségét, azaz a mögöttes piaci teljesítményből való részesedést 
 • az alap kockázati besorolása:

 

 

 

 

 

 

Figyelmébe ajánljuk az MNB Pénzügyi Fogyasztóvédelmi Központ fogyasztóvédelmi honlapját, ahol hasznos termékleírásokat, összehasonlítást segítő alkalmazásokat (hitelkalkulátor, háztartási költségvetés-számító program) érhet el.

 

Jelen hirdetés nem minősül ajánlattételnek vagy befektetési tanácsadásnak. Az alap a Tpt. 260.§- a alapján előre meghirdetett kondíciókkal nyíltvégű, határozatlan futamidejű alappá alakult át. Az alap átalakulás utáni neve, befektetetési politikája, kockázati besorolása az átalakulás előtti nevétől, befektetési politikájától, kockázati besorolásától eltérhet! Az alap részletes leírását, így a befektetési politikát a Tájékoztató és a Kezelési szabályzat tartalmazzák, melyek elérhetők a K&H Bank fiókjaiban, mint forgalmazási helyeken és a www.kh.hu (vagy a www.khalapok.hu) internetes oldalon. A megalapozott befektetési döntés érdekében előzetesen alaposan vizsgálja meg a fenti dokumentumokban szereplő adatokat, különösen az esetleges kockázatokat. A védett időszak lejártát követően az Alapkezelő a kondíciók előzetes meghirdetésének feltételével, de a befektetők kifejezett hozzájárulásának hiányában is jogosult – visszaváltási lehetőség biztosítása mellett - újabb, a korábbitól eltérő kondíciójú, kockázatú védett időszakot indítani, mely során az alap neve is megváltozhat. A befektetési jegyek forgalmazási költségeiről tájékozódjon a forgalmazási helyeken található hirdetményekből és a forgalmazó www.kh.hu internetes oldalán. A K&H tőke- vagy hozamvédett alapok származtatott eszközökbe fektetnek, ezért a szokásostól eltérő kockázati szintűek! A tőke megóvására vagy a hozamra vonatkozó ígéret csak a teljes futamidőre/ védett időszakra történő befektetés esetén érvényes, azt kizárólag az alapok pénzügyi eszközei és befektetési politikái biztosítják, kifizetésére harmadik személy garanciát nem vállal. A befektetési alapokon elért jövedelem adózására vonatkozó tudnivalókról tájékozódjon az adózási tudnivalók menüpont alatt. A múltbeli hozamok nem jelentenek garanciát a jövőbeni teljesítményekre! Az alapot a K&H Alapkezelő kezeli, amely a PSZÁF III./100.058/2002 számú engedélye alapján gyakorolja tevékenységét. EHM= Egységesített értékpapír hozam mutató, a kamatos kamatszámítás módszerével kerül kiszámításra az alap teljes futamidejére, ahol egy év 365 nap.

tudástár

  © K&H Bank Zrt. Minden jog fenntartva!