aktuális ajánlatunk

További tájékoztatásért és befektetési tanácsért kérjük, látogasson el a K&H Bank fiókjaiba, ahol felkészült tanácsadóink segítenek Önnek a választásban!

K&H gyógyszeripari 2 származtatott alap

A K&H gyógyszeripari 2 származtatott alap 5 év 1 hónapos futamideje alatt egy 20 elemű, fejlett piaci gyógyszeripari cégek részvényeiből összeállított kosár teljesítményéből kínál részesedést a befektetési jegyek névértékének 99%-os védelme mellett.


K&H rugalmas származtatott alap

A K&H rugalmas származtatott alap kedvező, rendszeres hozam lehetőségét biztosítja a futamidő alatt, miközben korlátozott védelmet nyújt részvénypiaci csökkenés esetén. Az alap különleges szerkezete lehetővé teszi, hogy az előre meghatározott feltétel teljesülése esetén a maximális, 7 éves futamidő vége előtt lejárjon.

K&H euró vagyonvédett portfólió - október alapok alapja

Az euróban kibocsátott K&H euró vagyonvédett portfólió - október alapok alapja egy aktívan kezelt vegyes alap, ami a piaci viszonyok és az alap pillanatnyi árfolyamának függvényében szabályozza a mögöttes befektetések összetételét. Az alap indulásakor és a továbbiakban minden év októberében megállapítja árfolyamértékének 95%-át és a következő évben ennek védelmére törekszik.

K&H dollár megtakarítási cél - augusztus alapok alapja

A dollárban kibocsátott K&H dollár megtakarítási cél - augusztus alapok alapja egy aktívan kezelt vegyes alap, ami a piaci viszonyok és az alap pillanatnyi árfolyamának függvényében szabályozza a mögöttes befektetések összetételét. Az alap indulásakor és a továbbiakban minden év augusztusában megállapítja árfolyamértékének 90%-át és a következő évben ennek védelmére törekszik.

tudástár

  © K&H Bank Zrt. Minden jog fenntartva!