aktuális ajánlatunk

További tájékoztatásért és befektetési tanácsért kérjük, látogasson el a K&H Bank fiókjaiba, ahol felkészült tanácsadóink segítenek Önnek a választásban!

K&H innovatív Amerika származtatott alap

A K&H innovatív Amerika származtatott alap 3 éves futamideje alatt a részvénypiacokon elérhető hozam lehetőségét kínálja úgy, hogy az Egyesült Államok energiaiparának innovációihoz kötődő részvények pozitív teljesítményéből nyújt részesedést.


K&H vagyonvédett portfólió – április nyíltvégű alapok alapja

A K&H vagyonvédett portfólió – április alapok alapja egy aktívan kezelt vegyes alap, ami a piaci viszonyok és az alap pillanatnyi árfolyamának függvényében szabályozza a mögöttes befektetések összetételét. Az alap indulásakor és a továbbiakban minden év áprilisában megállapítja árfolyamértékének 95%-át és a következő évben ennek védelmére törekszik.


K&H euró megtakarítási cél - április alapok alapja

Az euróban kibocsátott K&H euró megtakarítási cél - április alapok alapja egy aktívan kezelt vegyes alap, ami a piaci viszonyok és az alap pillanatnyi árfolyamának függvényében szabályozza a mögöttes befektetések összetételét. Az alap indulásakor és a továbbiakban minden év áprilisában megállapítja árfolyamértékének 90%-át és a következő évben ennek védelmére törekszik.

tudástár

  © K&H Bank Zrt. Minden jog fenntartva!