K&H lakáscélú hitelek

lakásvásárlás, lakásépítés

Igényelje kedvező lakáshiteleinket használt vagy új lakóingatlan megvásárlásához, építéséhez. (THM: 4,5%-8,3%). A K&H ingatlanfedezetű lakáshitelei segítségével minden élethelyzetben megtalálhatja az Önnek leginkább megfelelő hitelt. Rugalmas konstrukciónknak köszönhetően Öné a választás, hogy hitelének legfontosabb jellemzőit – köztük a hitel kamatperiódusát – igényei szerint megtervezze.

bővítés, korszerűsítés

Lakásbővítést, korszerűsítést tervez a közeljövőben? Akkor a K&H lakáshitele a legjobb választás, melyet otthonkorszerűsítéshez, lakásbővítéshez, energiamegtakarítást eredményező lakáscélú beruházások finanszírozására kapcsolódó hitelcélok finanszírozására nyújtunk. Legyen szó akár nyílászárócseréről, fűtéskorszerűsítésről vagy hőszigetelésről, az ilyen típusú beruházásokkal elért megtakarításokkal jelentősen csökkentheti otthona rezsiköltségeit, így hosszútávon meg is térülhetnek kiadásai. A K&H lakáshiteléhez Ön egy összegben, már a beruházás megkezdése előtt is hozzájuthat. (THM: 4,5-8,3%).

elszámolással érintett jelzáloghitelek kiváltása törlesztéscsökkentő hitellel

Bármely bank által nyújtott meglévő lakáscélú vagy szabad felhasználású jelzálog alapú, az elszámolási törvény által érintett kölcsönét kiválthatja rendkívül kedvező forint alapú hitelünkkel (THM: 4,5-6,6%), amellyel jelentős összeget takaríthat meg a jelenleg fizetett havi törlesztőrészletéhez képest (amennyiben a kiváltandó kölcsön kondíciói az ajánlottnál kedvezőtlenebbek). Több kamatkedvezményt is igénybe vehet a teljes futamidő alatt a hitelkiváltással.

meglévő lakáshitel kiváltása törlesztéscsökkentő hitellel

Bármely bank által nyújtott meglévő lakáscélú (lakásvásárlás céljára nyújtott) kölcsönét válthatja ki rendkívül kedvező forint alapú hitelünkkel (THM: 4,4-8,3%), amellyel jelentős összeget takaríthat meg a jelenleg fizetett havi törlesztőrészletéhez képest (amennyiben a kiváltandó kölcsön kondíciói az ajánlottnál kedvezőtlenebbek). Több kamatkedvezményt is igénybe vehet a teljes futamidő alatt.


  © K&H Bank Zrt. Minden jog fenntartva!