K&H ingatlan fedezetű személyi hitel

Kezdeti banki díjak, illetve költségek nélkül és kedvező törlesztőrészlet mellett (THM: 6,4%-11,6%) igényelheti ezt az egyszerű és könnyen átlátható szabad felhasználású ingatlanfedezetes-konstrukciót az egyéb feltételek figyelembe vételével.


 • kedvező törlesztőrészletek
 • a vonatkozó feltételek szerint induló banki díjak/költségek nélkül 
 • egyszerű és könnyen átlátható forinthitel konstrukció

 

 

 

 

Aktuális akciónk keretében az induló díjjal rendelkező K&H ingatlan fedezetű személyi hitel esetében elengedjük, visszatérítjük, illetve átvállaljuk a következő induló költségeket 2015. április 1. és 2016. március 31. között befogadott hiteligénylések esetén:

 

a díjkedvezményekről bővebben

a hitel további részletei

 

SMS értesítés a hiteligénylés státuszáról 

 

Új szolgáltatásunkkal ügyfeleink a hiteligénylés során folyamatosan értesülhetnek igénylésük állapotáról. Nyomon tudják követni, hogy éppen milyen státuszban tart a kérelmük, hogyan tervezhetnek, mire számíthatnak. Mindezt díjmentesen!

 

Az alábbi igénylési státuszokról küldünk SMS értesítést:

 

1. Értékbecslés megrendelése 

2. Pozitív döntés a hitelkérelemről

3. Hitelszerződés tervezetének elkészülte

4. Hitelfolyósítás megtörténte

 

 

igényelhető hitelösszeg

500 ezer – 100 millió forint

 

futamidő

1 – 25 év

 

 

ügyleti kamatláb induló díjas konstrukció esetén

 

 • 3 vagy 12 havi kamatperiódus esetén: 3 vagy 12 havi BUBOR + 4,50-6,8% fix kamatfelár 
 • 3 éves kamatperiódus esetén: kamatperióduson belül fix kamat (7,77-10,07%)
 • 5 éves kamatperiódus esetén: kamatperióduson belül fix kamat (8,27-10,57%)

THM induló díjas konstrukció esetén 6,4-11,6%

 

 

ügyleti kamatláb induló díj nélküli („csak kamattal”) konstrukció esetén

 

 • 3 vagy 12 havi kamatperiódus esetén: 3 vagy 12 havi BUBOR + 4,70-7,00% fix kamatfelár
 • 3 éves kamatperiódus esetén: kamatperióduson belül fix kamat (7,77-10,27%)
 • 5 éves kamatperiódus esetén: kamatperióduson belül fix kamat (8,47-10,77%)

THM induló díj nélküli ( „csak kamattal”) konstrukció esetén 6,4%-11,6%

 

A fenti kamat és THM értékeket a 2015. február 1-től érvényes kamatlábak  figyelembe vételével számítottuk.

A kamatokról és kondíciókról részletesen olvashat az aktuális „forint alapú K&H ingatlanfedezetű személyi hitel, K&H törlesztéscsökkentő hitel kondícióiról” Hirdetményben. A THM meghatározása az aktuális feltételek és a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A THM mutató mértéke nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.

 

 

kinek ajánljuk?


 

 • akinek nagyobb összegű beruházásai (pl. felújítás, autóvásárlás, esküvő) megvalósításához van szüksége hitelre 
 • aki nem szeretne semmilyen kezdeti banki díjat, költséget fizetni a hitele igénylésekor 
 • aki az egyszerű és könnyen átlátható hitelkonstrukciókat részesíti előnyben

 

 • lakáscélra szeretne hitelt felvenni
 • alacsonyabb kezdeti törlesztőrészlet esetén hajlandó induló banki díjakat fizetni a kölcsönéhez kapcsolódóan

 

 

 

nézzünk egy példát!

 

 

az Ön igényeihez alkalmazkodva

 

 •  induló díj nélkül: ha nem szeretne kezdeti díjakat fizetni válassza üzleti feltételű lakáshitelünket „csak kamattal” mely konstrukció esetében nincsenek kezdeti banki díjak/költségek az alábbiak szerint: 
  • nincs értékbecslési díj (az első alkalommal, egy ingatlanra vonatkozóan) 
  • nincs szerződéskötési díj 
   • nincs tulajdoni lap lekérdezési díj (maximum 2 db, egy ingatlanra vonatkozóan) 
  • nincs térképmásolat lekérdezési díj (ha le lehet tölteni a Takarnet rendszerből, maximum 1 db, és csak egy ingatlan esetében) 
 • induló díjjal: azon ügyfeleink számára, akik az alacsonyabb kamatot részesítik  előnyben induló  díjas üzleti feltételű lakáshitel konstrukciónkat ajánljuk
 • a havi törlesztőrészletben is csak a tőketörlesztést és a kamatot kell fizetnie, a futamidő végéig – nem a normál törlesztéshez kapcsolódó - egyéb havi költséggel nem kell számolnia
 • kamatkedvezmények, melyekkel tovább csökkentheti havi terheit: 
  • 0,5% kedvezményt nyújtunk az ügyleti kamatból, ha Ön vállalja, hogy legalább a nettó 100 000 forintot elérő jövedelmét visszavonhatatlanul a K&H bankszámlájára - a hitel törlesztőszámlájára - utaltatja a hitel teljes futamideje alatt. Amennyiben a vállalt jövedelem-átutalás megszűnik, a a kamatkedvezmény megszűnik. 
  • 0,1% kedvezményt nyújtunk az ügyleti kamatból, ha a hitelhez kapcsolódó fedezeti ingatlanra K&H otthonbiztosítást köt, vagy már rendelkezik K&H otthonbiztosítással és a biztosítást a hitel teljes futamideje alatt fenntartja. Amennyiben a biztosítási szerződés megszűnik, a kamatkedvezmény megszűnik. 
  • 0,2% kedvezményt nyújtunk az ügyleti kamatból a futamidő végéig, amennyiben Ön rendszeres díjfizetésű K&H kockázati életbiztosítással rendelkezik, amelynek a hitelösszeg erejéig a Bank a kedvezményezettje vagy K&H élet-társ 2 kockázati életbiztosítást köt hitelfedezeti záradékkal és ezt folyamatos díjfizetéssel fenntartja a hitel futamidejének végéig. A biztosítási szerződés megszűnésével a kamatkedvezmény megszűnik.
  • 0,2% kamatkedvezményre jogosult az a lakossági ügyfél, aki a hitel igénylésekor a K&H Banknál prémium számla- és szolgáltatáscsomag szerződéssel vagy K&H Privát banki szolgáltatás igénybevételére vonatkozó keretszerződéssel rendelkezik - vagy azzal legkésőbb a kölcsön folyósítását követő 1 hónapon belül rendelkezni fog -, valamint az egyéb banki feltételeknek megfelel. A hitelre vonatkozó prémium banki kedvezmény definíciója azonos a bank általános prémium banki szolgáltatások igénybevételi kritériumával. A kamatkedvezmény igénybevételének feltétele a futamidő alatt az érvényes prémium banki szerződés vagy K&H Privát banki szolgáltatás igénybevételére vonatkozó keretszerződés megléte. A kedvezmény a prémium banki szerződés vagy K&H Privát banki szolgáltatás igénybevételére vonatkozó keretszerződés megszűnésével együtt automatikusan megszűnik.
  • A fenti kamatkedvezmények egymással összevonhatók, így a megfelelő feltételek teljesülése esetén 1,00%-kal is csökkentheti ügyleti kamatát, ami azonban nem lehet alacsonyabb, mint 3/12 havi BUBOR + 2,00% a 3/12 havi kamatperiódus esetén, illetve 3 éves kamatperiódus esetén 4,81%, 5 éves kamatperiódusnál 4,95%.
 • Bankunk naptári évente legfeljebb két alkalommal nyújt lehetőséget díjmentes opcionális extra törlesztésre. A díjmentes extra törlesztés maximális mértéke évente egy alkalommal történő előtörlesztés esetén maximum két havi, évente két alkalommal történő előtörlesztés esetén alkalmanként maximum egy havi törlesztőrészletet kitevő összeg lehet.

 amit még jó tudni, mielőtt dönt

 

 • a kamatperiódus választható: 3 hónap, illetve egy, három, öt év 
 • a kamatperiódus az az időszak, amely alatt hitelének kamata nem változik, így törlesztőrészlete is fix ezen időszak alatt
 • Bankunk kockázat alapú árazást alkalmaz, ami azt jelenti, hogy a kamat mértéke minden esetben a hitelügylet végső kockázati minősítése alapján kerül meghatározásra. Szabad felhasználású hitelek esetében 4 különböző ügyletminősítési kategóriát hoztunk létre induló díjas illetve „csak kamatos” konstrukció esetén is. A különböző ügyletminősítési kategóriákhoz tartozó kamatszintekről a Hirdetményeinkben tájékozódhat.
 • 0,5% kamatkedvezményt nyújtunk az ügyleti kamatból azon ügyfelek részére, akik vállalják, hogy legalább a mindenkori havi bruttó minimálbér 65%-át elérő összegű jövedelmüket K&H lakossági bankszámlára utaltatják a hitel teljes futamideje alatt.
 • a termék igénybevételéhez vagyonbiztosítás szükséges 

 

referencia kamatok változásának hatása a törlesztőrészletre

 

 

 

 

Figyelmébe ajánljuk az MNB Pénzügyi Fogyasztóvédelmi Központ honlapját, ahol hasznos termékleírásokat, összehasonlítást segítő alkalmazásokat (hitelkalkulátor, háztartási költségvetés-számító program) érhet el.

 

szerződésminta

Tipikus szerződésminták a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. törvény 5. § (4) bekezdésében foglaltaknak szerint - szabad felhasználású jelzáloghitelek esetében.
 
A szerződésmintához induló díjas konstrukciót vettünk alapul, 3 havi kamatperiódussal, K3 kockázati besorolással, kamatkedvezmények nélkül.
 

Jelen hirdetés nem minősül ajánlattételnek. A kondíciók módosításának jogát a Bank fenntartja. A termék részletes leírását, illetve feltételeit a vonatkozó szerződés, az Általános Szerződési Feltételek, a K&H Bank Üzletszabályzata, valamint az aktuális hirdetmény tartalmazza, melyek megtekinthetők a bankfiókokban és a www.kh.hu internetes oldalon. A hirdetésben szereplő kamatok, díjak, költségek, értékei a 2015. szeptember 1-jétől hatályos Hirdetmény (THM értékei a 2015. november 1-jétől hatályos 6a. sz. Függelék) szerint kerültek megállapításra. A termék, mint ingatlanfedezetű hitel esetén a fedezetül bevont ingatlanra ingatlanbiztosítással kell rendelkezni.

információk

  © K&H Bank Zrt. Minden jog fenntartva!