K&H kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás

Nem mindegy, hogy hol és mennyiért köti meg kötelezőjét: a K&H Biztosítónál számos kedvezményt vehet igénybe és kötelező biztosítását megkötheti online is.


 • gazdag kedvezményrendszer

 • max. 45% kedvezmény

 • egyszerűen és gyorsan online is megkötheti

 

 

kinek ajánljuk?

 

 • minden üzembentartónak (ha az üzembentartó és tulajdonos személye eltérő, az üzembentartónak kell szerződést kötnie), akinek gépjárműve magyar hatóság által kibocsátott rendszámmal van ellátva, rendszám nélküli járművek esetében pedig a tulajdonosnak, vagy a gépjármű felett egyébként rendelkezési jogot gyakorló személynek, akinek állandó, illetve tartózkodási lakóhelye vagy székhelye Magyarországon van bejegyezve

 

 • törés, lopás vagy elemi kár ellen szeretné biztosítani gépjárművét

 

 

megéri nálunk kötelező biztosítást kötni!


K&H kötelező gépjármű-felelősségbiztosítása alapdíját számos kedvezménnyel csökkentheti:

 • 10% idős gépjármű kedvezmény személygépkocsira vagy motorkerékpárra, 20% kedvezmény tehergépkocsira, ha a biztosítandó gépjármű gyártási éve 10 vagy több évvel korábbi, mint a szerződés biztosítási időszakának kezdete szerinti naptári év;
 • 10% hengerűrtartalom kedvezmény személygépkocsira, ha a biztosítandó gépjármű hengerűrtartalma az alábbi tartományok valamelyikébe esik:
  • 1250-1299 cm3
  • 1350-1399 cm3
  • 1550-1599 cm3
 • 10% gyermek kedvezmény személygépkocsi esetén, ha az Ön gyermekének születési éve 15 vagy kevesebb évvel korábbi, mint a szerződés biztosítási időszakának kezdete szerinti naptári év; 

 • 10% motorkerékpár kedvezmény az összes Harley Davidson gyártmányú motorra
 • 10% extra kedvezmény személygépkocsi, motorkerékpár és tehergépkocsi esetén, ha a szerződés kockázatviselés kezdete 2014. vagy későbbi évben január 1-je.
 • 10% kedvezmény, ha a szerződéskötésben biztosításközvetítő nem vesz részt
 • 5% casco kedvezmény, ha személygépkocsira vagy tehergépkocsira kötött K&H GFB szerződésével egyidejűleg, ugyanazon gépjárműre K&H casco biztosításra is ajánlatot tesz  a K&H Biztosítónál. A KGFB szerződés kockázatviselési kezdetétől függetlenül a kedvezmény abban az esetben is alkalmazható, ha a Szerződő a KGFB szerződésben biztosított gépjárműre a KGFB szerződés évfordulóját megelőző 65. napon rendelkezett önálló (nem másik termékbe beépített) casco biztosítási szerződéssel a K&H Biztosítónál. (a kedvezmény nem alkalmazható, ha a biztosítandó gépjármű forgalmi engedély szerinti gyártási éve 14 vagy annál több évvel korábbi, mint a KGFB szerződés biztosítási időszakának kezdete szerinti naptári év);
 • 5% vagyonbiztosítási kedvezmény, a K&H Biztosítónál kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási és otthonbiztosítási vagy K&H vállalkozói vagyonbiztosítás elnevezésű, vagy K&H vállalkozói biztosítás elnevezésű szerződést köt. A kedvezmény abban az esetben is érvényesíthető, ha a KGFB szerződés kockázatviselési kezdete 2012. január 1. vagy későbbi időpont és a Szerződő a KGFB szerződés évfordulóját megelőző 65. napon rendelkezett olyan vagyonbiztosítási szerződéssel a K&H Biztosítónál, amely kockázatviselési kezdete 2011. november 1-je vagy későbbi időpont és a KGFB szerződés a következő biztosítási időszakra megszakítás nélkül érvényben marad (azaz megújul) a K&H Biztosítónál. A kedvezmény nem alkalmazható abban az esetben, ha annak alapjául olyan vagyonbiztosítási szerződést kíván a Szerződő felhasználni, amely alapján a kedvezmény bármely másik KGFB szerződésre már felhasználásra került. 
 • 25% gyakorisági kedvezmény éves díjfizetési és 8% kedvezmény féléves díjfizetési gyakoriság esetén. 

 

A maximálisan alkalmazható kedvezmény mértéke a kockázatviselés kezdete és – meglévő szerződések esetében – a gépjármű-kategória függvényében az alábbiak szerint kerül meghatározásra: 

 

kockázatviselés kezdete
gépjármű-kategória
maximált kedvezmény
2012. január 1. előtti időpontszemélygépkocsi
28%
nem személygépkocsi
39%
2012. január 1.összes kategória
39%
2012. január 2. vagy későbbi időpontösszes kategória
45%

 

A kedvezmények teljes körű felsorolását, részletes leírását, illetve az összesített kedvezmény mérték számítási módját a díjtarifa tartalmazza. 

 

 


A termékről részletesen a K&H kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás szerződési feltételeiben olvashat. 

 

 

 

 

 

 

 

Figyelmébe ajánljuk az MNB Pénzügyi Fogyasztóvédelmi Központ fogyasztóvédelmi honlapját , ahol hasznos tájékoztatókat, termékleírásokat, összehasonlítást segítő alkalmazásokat érhet el.

Jelen tájékoztató nem minősül ajánlattételnek, célja pusztán a figyelem felkeltése. A termékek részletes leírását, kondícióit a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási feltétel és ügyféltájékoztató valamint a hatályban lévő kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási díjtarifa tartalmazza, amelyek megismerhetők a K&H Biztosító irodáiban, a K&H Bank fiókjaiban és jelen oldalon. 

  © K&H Bank Zrt. Minden jog fenntartva!