ajánlataink

K&H friss lekötött betét

meglepően nagy kamat

Kösse le új megtakarítását K&H friss lekötött betétben és munkabér-jóváírás esetén évi 5,00% kamat és EBKM-ben, munkabér-jóváírás teljesülésének hiányában pedig évi 4,00% kamat és EBKM-ben részesülhet! 
további részletek

K&H MasterCard® bankkártyák

ne felejtsd otthon bankkártyád!

Örök kérdés, hogy utazás előtt mennyi pénzt váltsunk, mert a „váratlan” eseményekre is fel akarunk készülni, ami természetesen lehetetlen. Síeléskor is sokkal nyugodtabban indulhatunk útnak a MasterCard® kártyánkkal, hiszen így megelőzhető, hogy túl sok vagy túl kevés készpénzt váltunk az utazás előtt.

további részletek

K&H lakáshitelek kedvező törlesztőrészlettel! THM 5,2-8,8%

egy apróság óriási öröm

Kedvező törlesztőrészlet mellett és a feltételek teljesülése esetén induló banki díjak nélkül igényelheti ezt az egyszerű és könnyen átlátható forint lakáshitel konstrukciót.
további részletek

K&H törlesztéscsökkentő hitel

váltsd ki lakáshiteledet!

Bármely bank által nyújtott meglévő lakáscélú (lakásvásárlás céljára nyújtott) kölcsönét válthatja ki rendkívül kedvező forint alapú hitelünkkel, amellyel jelentős összeget takaríthat meg a jelenleg fizetett havi törlesztőrészletéhez képest (amennyiben a kiváltandó kölcsön kondíciói az ajánlottnál kedvezőtlenebbek). 
további részletek

K&H SZÉP Kártya

csak az úti cél lehet kérdés

Igényeljen munkáltatóján keresztül K&H SZÉP Kártyát és a főkártya mellé a társkártyát is díjmentesen adjuk 2015. december 31-ig!
további részletek

Megtakarítások

K&H erős Amerika tőkevédett eszközalap

Vegye ki részét Ön is az amerikai részvénypiac várható növekedéséből!

további részletek

  © K&H Bank Zrt. Minden jog fenntartva!