ajánlataink

K&H olajipari tőkevédett eszközalap

vegye ki részét Ön is az olajipari vállalatok részvényeinek várható növekedéséből!

Fektesse megtakarítását a K&H olajipari tőkevédett eszközalapba, amely a K&H egyszeri díjas nyugdíjbiztosítás, a K&H rendszeres díjas nyugdíjbiztosítás és a K&H hozamlánc- és a K&H hozamlánc 2 életbiztosítás alatt is elérhető!
további részletek

K&H választható utasbiztosítás bankkártyához

egy évig nyugodtan utazhat külföldre

Most 50% kedvezménnyel egy évig nyugodtan utazhat külföldre. Igényeljen 2015. május 15. és 2015. szeptember 15. között bankkártyához kapcsolódó K&H opcionális utasbiztosítást az első évben most 3000 forintért. Teljes körű utasbiztosítási védelem az ön igényei szerint.

további részletek

K&H törlesztéscsökkentő hitel

váltsa ki lakáshitelét!

Bármely bank által nyújtott meglévő lakáscélú kölcsönét válthatja ki rendkívül kedvező forint alapú hitelünkkel (THM: 4,6-6,6%), amellyel jelentős összeget takaríthat meg a jelenleg fizetett havi törlesztőrészletéhez képest (amennyiben a kiváltandó kölcsön kondíciói az ajánlottnál kedvezőtlenebbek). Több kamatkedvezményt is igénybe vehet a teljes futamidő alatt. 
további részletek

K&H friss lekötött betét - új megtakarításra

meglepően nagy kamat

Kösse le új megtakarítását K&H friss lekötött betétben és munkabér-jóváírás esetén évi 3,50% kamat és EBKM-ben, munkabér-jóváírás teljesülésének hiányában pedig évi 2,50% kamat és EBKM-ben részesülhet!
további részletek

K&H otthonszépítő személyi kölcsön

újítsa meg otthonát!

Legyen szó ajtó-, ablakcseréről, szigetelésről, új konyháról, vagy csak szebbé, kényelmesebb tenné környezetét: otthonával kapcsolatos felújítási, átalakítási terveit most kedvező havi törlesztőrészletek mellett valósíthatja meg! THM: 18,4%
további részletek

K&H SZÉP Kártya

csak az úti cél lehet kérdés

Igényeljen munkáltatóján keresztül K&H SZÉP Kártyát és a főkártya mellé a társkártyát is díjmentesen adjuk 2015. december 31-ig!
további részletek

K&H lakáshitelek kedvező törlesztőrészlettel! THM 4,4-8,3%

egy apróság óriási öröm

Kedvező törlesztőrészlet mellett és a feltételek teljesülése esetén induló banki díjak nélkül igényelheti ezt az egyszerű és könnyen átlátható forint lakáshitel konstrukciót.
további részletek

  © K&H Bank Zrt. Minden jog fenntartva!