ajánlataink

K&H törlesztéscsökkentő hitel

gondold újra meglévő lakáshiteledet!

Bármely bank által nyújtott meglévő lakáscélú (lakásvásárlás céljára nyújtott) kölcsönét válthatja ki rendkívül kedvező forint alapú hitelünkkel, amellyel jelentős összeget takaríthat meg a jelenleg fizetett havi törlesztőrészletéhez képest (amennyiben a kiváltandó kölcsön kondíciói az ajánlottnál kedvezőtlenebbek). 
további részletek

PayPass bankkártya

forró kávé egy érintésért!

Fizessen bármely K&H PayPass™ bankkártyával a Burger Kingben 2014. április 1-től április 30-ig és a vásárlásához ajándékba kap egy kávés terméket.
további részletek

K&H Maestro PayPass betéti bankkártya

Vásároljon bankkártyájával érintés nélkül, így még kényelmesebben és gyorsabban fizethet. A bankkártya elfér egy ingzsebben, a legkisebb színházi retikülben, így nem kell készpénzt tartania magánál, használhatja vásárlásra és készpénzfelvételre Magyarországon és külföldön egyaránt. 

további részletek

K&H otthonszépítő személyi kölcsön

ragyogó ötlet, szépülő otthon

Felújítaná, átalakítaná lakását, családi házát vagy az ahhoz tartozó kertet szeretné átrendezni? Időszerű lenne az ablakok, ajtók cseréje és a nyárra is készülne egy légkondícionálóval? Gyors és egyszerű megoldást jelent a K&H otthonszépítő személyi kölcsön ingatlanfedezet nélkül!
további részletek

K&H okos számlacsomagok

a számlacsomagod díját visszakaphatod

A K&H okos számlacsomagok a legtöbb olyan számlavezetéssel összefüggő banki szolgáltatást tartalmazzák, amelyre Önnek a napi pénzügyek intézése során szüksége van. A választott K&H okos számlacsomag használatáért egyetlen havi díjat kell csak fizetnie, a csomagokba foglalt szolgáltatásokért külön díjat nem számítunk fel (EBKM: 0,01%).

további részletek

Megtakarítások

K&H szivárvány 4 tőkevédett eszközalap

Fektesse megtakarítását a K&H egyszeri díjas nyugdíjbiztosítás és a K&H hozamlánc életbiztosítási termékcsalád alatt elérhető, K&H szivárvány 4 tőkevédett eszközalapba!

további részletek

  © K&H Bank Zrt. Minden jog fenntartva!