ajánlataink

K&H törlesztéscsökkentő hitel

váltsa ki lakáshitelét!

Bármely bank által nyújtott meglévő lakáscélú kölcsönét válthatja ki rendkívül kedvező forint alapú hitelünkkel (THM: 5,0-6,9%), amellyel jelentős összeget takaríthat meg a jelenleg fizetett havi törlesztőrészletéhez képest (amennyiben a kiváltandó kölcsön kondíciói az ajánlottnál kedvezőtlenebbek). Több kamatkedvezményt is igénybe vehet a teljes futamidő alatt. 
további részletek

K&H friss lekötött betét

meglepően nagy kamat

Kösse le új megtakarítását K&H friss lekötött betétben és munkabér-jóváírás esetén évi 4,00% kamat és EBKM-ben, munkabér-jóváírás teljesülésének hiányában pedig évi 2,50% kamat és EBKM-ben részesülhet!
további részletek

K&H otthonszépítő személyi kölcsön

újítsa meg otthonát és pályázzon a 100 ezer forintos utalványra!

Legyen szó ajtó-, ablakcseréről, szigetelésről, új konyháról, vagy csak szebbé, kényelmesebb tenné környezetét: otthonával kapcsolatos felújítási, átalakítási terveit most kedvező havi törlesztőrészletek mellett valósíthatja meg! THM: 18,4%
további részletek

K&H SZÉP Kártya

csak az úti cél lehet kérdés

Igényeljen munkáltatóján keresztül K&H SZÉP Kártyát és a főkártya mellé a társkártyát is díjmentesen adjuk 2015. december 31-ig!
további részletek

K&H lakáshitelek kedvező törlesztőrészlettel! THM 5,0-8,6%

egy apróság óriási öröm

Kedvező törlesztőrészlet mellett és a feltételek teljesülése esetén induló banki díjak nélkül igényelheti ezt az egyszerű és könnyen átlátható forint lakáshitel konstrukciót.
további részletek

  © K&H Bank Zrt. Minden jog fenntartva!