ajánlataink

K&H prémium banki szolgáltatások

a teljes körű pénzügyekért

Válassza a K&H prémium banki szolgáltatásokat, ha teljes körű, személyre szabott megoldásokra, tanácsadásra van szüksége, megbízható partnert keres pénzügyeihez vagy növelné megtakarításait. Igényelje egyedülálló banki szolgáltatásainkat: K&H befektetési iránytű, K&H távbankár szolgáltatás.
további részletek

K&H prémium európai exportőrök tőkevédett eszközalap

„használja ki a kedvező euró árfolyam, az alacsony olajárak és az Európai Központi Bank mennyiségi lazításának exportra gyakorolt pozitív hatásait!”

Fektesse megtakarítását a K&H prémium európai exportőrök eszközalapba, amely a K&H egyszeri díjas nyugdíjbiztosítás, a K&H rendszeres díjas nyugdíjbiztosítás, valamint a K&H hozamlánc- és a K&H hozamlánc 2 életbiztosítás alatt is elérhető!

további részletek

K&H törlesztéscsökkentő hitel

váltsa ki lakáshitelét!

Bármely bank által nyújtott meglévő lakáscélú kölcsönét válthatja ki rendkívül kedvező forint alapú hitelünkkel (THM: 4,5-6,6%), amellyel jelentős összeget takaríthat meg a jelenleg fizetett havi törlesztőrészletéhez képest (amennyiben a kiváltandó kölcsön kondíciói az ajánlottnál kedvezőtlenebbek). Több kamatkedvezményt is igénybe vehet a teljes futamidő alatt. 
további részletek

K&H lakáshitelek kedvező törlesztőrészlettel! THM 4,4-8,3%

egy apróság óriási öröm

Kedvező törlesztőrészlet mellett és a feltételek teljesülése esetén induló banki díjak nélkül igényelheti ezt az egyszerű és könnyen átlátható forint lakáshitel konstrukciót.
további részletek

  © K&H Bank Zrt. Minden jog fenntartva!