ajánlataink

K&H friss lekötött betét

többet hoz a vártnál

Évi 3,50% kamat és EBKM munkabér-jóváírás esetén, ennek teljesülésének hiányában évi 2,50% kamat és EBKM, új megtakarításra.

további részletek

K&H Visa bankkártyák

jól esne egy finom kávé?

Mindig jó, ha  a K&H Visa bankkártyád nálad van. Most egy finom kávé és egy névre szóló bögre lehet a tiéd.

további részletek

K&H prémium banki szolgáltatások

a teljes körű pénzügyekért

Válassza a K&H prémium banki szolgáltatásokat, ha teljes körű, személyre szabott megoldásokra, tanácsadásra van szüksége, megbízható partnert keres pénzügyeihez vagy növelné megtakarításait. Igényelje egyedülálló banki szolgáltatásainkat: K&H befektetési iránytű, K&H távbankár szolgáltatás.
további részletek

K&H világcégek eszközalap

vegye ki részét Ön is a nemzetközi vállalatok részvényeinek várható növekedéséből!

Fektesse megtakarítását a K&H világcégek eszközalapba, amely a K&H egyszeri díjas nyugdíjbiztosítás, a K&H rendszeres díjas nyugdíjbiztosítás, valamint a K&H hozamlánc- és a K&H hozamlánc 2 életbiztosítás alatt is elérhető!

további részletek

K&H törlesztéscsökkentő hitel

váltsa ki lakáshitelét!

Bármely bank által nyújtott meglévő lakáscélú kölcsönét válthatja ki rendkívül kedvező forint alapú hitelünkkel (THM: 4,5-6,6%), amellyel jelentős összeget takaríthat meg a jelenleg fizetett havi törlesztőrészletéhez képest (amennyiben a kiváltandó kölcsön kondíciói az ajánlottnál kedvezőtlenebbek). Több kamatkedvezményt is igénybe vehet a teljes futamidő alatt. 
további részletek

K&H otthonszépítő személyi kölcsön

újítsa meg otthonát!

Legyen szó ajtó-, ablakcseréről, szigetelésről, új konyháról, vagy csak szebbé, kényelmesebb tenné környezetét: otthonával kapcsolatos felújítási, átalakítási terveit most kedvező havi törlesztőrészletek mellett valósíthatja meg! THM: 18,4%
további részletek

K&H SZÉP Kártya

csak az úti cél lehet kérdés

Igényeljen munkáltatóján keresztül K&H SZÉP Kártyát és a főkártya mellé a társkártyát is díjmentesen adjuk 2015. december 31-ig!
további részletek

K&H lakáshitelek kedvező törlesztőrészlettel! THM 4,4-8,3%

egy apróság óriási öröm

Kedvező törlesztőrészlet mellett és a feltételek teljesülése esetén induló banki díjak nélkül igényelheti ezt az egyszerű és könnyen átlátható forint lakáshitel konstrukciót.
további részletek

  © K&H Bank Zrt. Minden jog fenntartva!