kérjen visszahívást kollegáinktól!

A regisztráció során megadott adatait (családnév, utónév, telefonszám) a K&H Bank Zrt. a hatályos jogszabályoknak megfelelően kezeli, azokat harmadik félnek át nem adja. Az adatkezelésnek kizárólag az a célja, hogy a Bank a regisztrációval kapcsolatban a kapcsolatot Önnel felvehesse, a megadott adatokat sikertelen kapcsolatfelvétel esetén 90 napon belül törli. Bármikor kezdeményezheti - korlátozás és indokolás nélkül - adatainak helyesbítését, törlését a Bank elérhetőségeinek bármelyikén.
Adatai kezelésével kapcsolatos panaszaival a Bank belső adatvédelmi felelőséhez, vagy bírósághoz fordulhat. Adatvédelmi tájékoztatónkat weboldalunkon tekintheti meg, vagy arról személyesen bankfiókjainkban tájékozódhat. A Bank adatvédelmi nyilvántartási száma: 00465.
A Bank közreműködő adatkezelője és adatfeldolgozója a KBC Group Magyarországi fióktelepe (1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 9.). Az adatokat csak az adatkezelő és az adatfeldolgozó azon munkatársai ismerhetik meg, akik munkakörük szerint a kapcsolatfelvétel megvalósításában részt vesznek.
Az regisztráció befejezésével, a 'visszahívást kérek' gombra kattintva önkéntesen hozzájárulok - egyértelmű és részletes tájékoztatás birtokában - a fentiek szerinti adatkezeléshez, mely hozzájárulásomat a fenti keretek között a Bank mindaddig folyamatosnak tekintheti, amíg azzal ellentétesen nem rendelkezem.
telecenter
K&H TeleCenter: 
(06 1/20/30/70) 335 3355
atmkereso fiók és ATM kereső
hirlevel írja meg észrevételeit!