K&H lombard hitel

szabad felhasználású értékpapír-fedezetes konstrukció

  • kedvező törlesztőrészletek
  • egyszerűen és gyorsan igényelhető
  • egyszerűen és könnyen átlátható hitelkonstrukció
kapcsolatfelvétel
K&H lombard hitel
kizárólag private banking ügyfeleknek!

részletek

K&H lombard hitel

K&H private banking ügyfeleink részére kínáljuk értékpapír-fedezetes, ún. lombard-hitel konstrukciónkat. A hitel gyors átfutással, kedvező kamat- és fedezeti feltételekkel lehetővé teszi, hogy Önnek ne kelljen meglévő befektetéseit megbontania, amennyiben likviditási és/vagy befektetési célból plusz tőkére van szüksége.

lehetséges futamidő

minimum 1 év, maximum 3 év

Az elfogadott fedezetek körével, illetve az egyéb feltételekkel kapcsolatban, kérjük, keresse private banking tanácsadóját.

hirdetmények

Üzletszabályzat
K&H lombardhitel hirdetmény
Jelen tájékoztató nem minősül ajánlattételnek, célja pusztán a figyelem felkeltése. A termékek, szolgáltatások részletes leírását, kondícióit a vonatkozó Szerződés, a Lakossági bankszámla, betétszámla és lekötött betét termékek Általános szerződési feltételei, a K&H Bank Üzletszabályzata és a Privát banki ügyfelek bankszámláira, betéteire, pénztári tranzakcióira, bankkártyáira és befektetéseire vonatkozó Hirdetmény tartalmazzák, melyek megtekinthetőek a bankfiókokban és a www.kh.hu internetes oldalon. A Bank a kondíciók megváltoztatásának jogát fenntartja.