10 ezer forint a hitelkártyája mellé

K&H World Mastercard hitelkártyával

 • 2018. november 15. – december 14. között
 • igényeljen K&H World Mastercard hitelkártyát és
 • 10 ezer forint pénzvisszatérítést adunk
 • THM: 18,3%

akció időtartama: 2018. november 15. – 2018. december 14.

Új Mastercard World hitelkártya igénylési akció

Igényeljen 2018. november 15. – december 14. között K&H Mastercard World hitelkártyát, aktiválja 2019. január 15-ig és 10 000 forint összeget visszatérítünk Önnek 2019. február 15-ig.

 Az extra pénzvisszatérítés további feltételei:

 • Az akcióra azok az ügyfelek jogosultak, akik az akció kezdetét (2018. november 15.) megelőző fél évben nem rendelkeztek K&H World Mastercard hitelkártyával
 • amennyiben az ügyfél meglévő K&H Mastercard vagy K&H Visa hitelkártyáját módosítja K&H World Mastercard hitelkártyára, úgy részt vesz az akcióban
 • az akció új hitelkártya igénylési részébe a társkártya igénylés nem számít, amennyiben egy meglévő K&H World Mastercard hitelkártya birtokos ügyfelünk igényel az akció ideje alatt társkártyát hitelszámlájához, úgy a 10 ezer forint jóváírásra nem jogosult
 • az új kártyák igénylése után járó visszatérítést a Bank legkésőbb 2019. február 15-ig a hitelkártyaszámlán jóváírja. Az így jóváírt összeg az ezt követő első hitelkártya-kivonaton kerül feltüntetésre, mint „Kártya igénylési jóváírás”
 • az akció igénybevételére kizárólag azok jogosultak, akik az első 200 regisztráló közé tartoznak

Az akció regisztrációhoz kötött, kérjük regisztráljon lent:

Fedezze fel a K&H World Mastercard plusz érintő hitelkártya további előnyeit is:

 • szükség esetén otthon- és gépjárműasszisztencia-szolgáltatást vehet igénybe
 • ingyenesen használhatja a Mastercard Lounge-ot a Budapest Liszt Ferenc reptéren

THM: 18,3%

reprezentatív példa: A 83/2010. (III.25.) Korm. rendelet rendelkezései szerinti hitelösszeg (hitelkeret összege): 375 000 forint, futamidő: 1 év, a hitelkeret a futamidő első napján teljes összegben lehívásra kerül, a futamidő alatt a minimum törlesztő részletekkel csökken és a fennmaradó törlesztő részlet egy összegben, a futamidő utolsó napján kerül visszafizetésre. Hitelkamat mértéke és típusa: évi 11,88%, változó kamatozású. Éves kártyadíj: 13 900 forint. A törlesztő részlet a felhasznált hitelkeret függvényében változó, havonta, a felhasznált hitelkeret minimum 5%-a.
A fentiek alapján a THM: 18,3%, a hitel teljes díjában foglalt díj: 13 900 forint, és a teljes visszafizetendő összeg: 412 296 forint.

részt veszek az Akcióban részt veszek az Akcióban

 1. kérjük, olyan adatokat adjon meg, ahol elérjük, majd kattintson az 'elküldöm a regisztrációm' gombra

  +36
Az 'elküldöm a regisztrációm' gomb megnyomásával rögzítem részvételi szándékom és a Részvételi feltételekben nyújtott tájékoztatás birtokában kifejezetten hozzájárulok személyes adataim előbbiekben ismertetett kezeléséhez.

A K&H World Mastercard érintő hitelkártyára további díjtételeit az aktuális K&H hitelkártya hirdetmény természetes személyek részére és a Privát banki ügyfelek bankszámláira, betéteire, pénztári tranzakcióira, bankkártyáira és befektetéseire vonatkozó hirdetmény dokumentum tartalmazza, amelyek megtekinthetők a bankfiókokban és a www.kh.hu honlapon. A kondíciók valamint az Akció módosításának jogát a Bank fenntartja.

a *-gal jelolt mezők kitöltése kötelező
Jelen hirdetés nem minősül ajánlattételnek, célja pusztán a figyelem felkeltése. A kondíciók és Akció módosításának jogát a Bank fenntartja. A termék részletes leírását, illetve feltételeit az ügyfélszerződés, a Bankkártya és Hitelkártya szolgáltatásokra vonatkozó Általános Szerződési Feltételek, az Üzletszabályzat, Hirdetmény Privát banki ügyfelek bankszámláira, betéteire, pénztári tranzakcióira, bankkártyáira és befektetéseire vonatkozóan, az Akció feltételeit a Részvételi Feltételek tartalmazzák, amelyek megtekinthetőek a bankfiókokban és a www.kh.hu honlapon. A THM értékek a 2018. október 5-től hatályos Hirdetmény alapján kerültek meghatározásra. A K&H World Mastercard hitelkártyához kapcsolódó asszisztencia szolgáltatást a Europ Assistance Magyarország Kft. nyújtja. Az asszisztenciaszolgáltatáshoz kapcsolódó részletes leírást megtalálja a www.kh.hu oldalon.