válts okostelefonos azonosításra mindennapi pénzügyeid intézéséhez

most tiéd lehet egy egyhónapos díjmentes Spotify Prémium előfizetés is!

 • egyszerűbb, gyorsabb K&H e-bank használat sms kódok nélkül
 • okostelefonod használatával, billentyűzet nélkül, magas biztonsági szint mellett
 • napi limit nélküli átutalás belföldön forintban
válts okostelefonos azonosításra mindennapi pénzügyeid intézéséhez

mit jelent az sms nélküli okostelefonos azonosítás?

Az internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatást [K&H e-bank] az általad választott azonosítási móddal veheted igénybe. Az Elektronikus Azonosítású Banki Szolgáltatásokra vonatkozó szerződés megkötésekor SMS alapú szolgáltatás, vagy úgynevezett mobiltoken (okostelefonos) azonosítás közül választhatsz. Amennyiben ez utóbbit választod, a K&H e-bank belépéshez, valamint a különböző fizetési műveletek, megbízások (pl. limitmódosítás, mobilfeltöltés) végrehajtásához csak az okostelefonodra és annak kamera funkciójára lesz szükséged.

miért jó ez neked?

 • egyszerű és gyors K&H e-bank használat
 • okostelefonnal, billentyűzet nélküli belépés és megbízások aláírása
 • magasabb biztonsági szint, nagyobb lehetőséggel párosul, hiszen átutalásaid belföldön forintban napi limit nélkül végezhetőek. 
 • ha már van K&H e-bankod, nem kell mást igényelned, az internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatást [K&H mobilbank] letöltését és aktiválását követően automatikusan használhatod. 
 • ha még nem rendelkezel K&H e-bankkal, akkor a K&H mobilbank alkalmazás használatához Elektronikus Azonosítású Banki Szolgáltatásokra vonatkozó szerződést kell kötnöd a Bankkal.

Nézd meg milyen egyszerű!

K&H e-bank aktiválás és belépés

miért most próbáld ki?

Ha eddig nem így tetted, használd K&H e-bankodat okostelefonos azonosítással belépésnél és a megbízások aláírásánál minél többször 2020. július 1–31. között és egy db díjmentes, egy hónapos Spotify Prémium előfizetés lehet a jutalmad.

Akció részletei

 • az első 680 ügyfél, aki az Akciós időszakban a legtöbb, de minimum 3 darab K&H mobiltoken azonosítási móddal (okostelefonos azonosítással) történt tranzakciót végez, 1 hónapra érvényes díjmentes Spotify Prémium előfizetést  kap. A Spotify Prémium kód akkor is érvényesíthető, ha van már Spotify Prémium előfizetésed.
 • a kódot a Bank az Ajándékra jogosultak – a Bank belső nyilvántartásában rendelkezésére álló – email címére küldi meg legkésőbb 2020. augusztus 15-ig.
 • a kód beváltása: az új felhasználók a fiók elkészítését követően, a meglévő felhasználók pedig fiókjukba belépve az alábbi linken válthatják be a kódot: https://www.spotify.com/us/redeem/
 • a kódok beváltásának határideje: 2020. augusztus 23.

egy kis útmutató

belépés K&H e-bankba okostelefonnal

 1. a K&H e-bank belépéshez nem szükséges a K&H mobilbankba bejelentkezned, csupán a bejelentkező képernyőn rákattintani a „mobil-token azonosítás” ikonra
 2. a számítógépeden a K&H e-bank belépési felületén megjelenő színes kódot kell beolvasnod okostelefonod segítségével. 
 3. ha mobiltelefonodon van aktív internetkapcsolat, az e-bank belépés ezután automatikusan megtörténik. Ha a belépéskor mobiltelefonod nem talál internetkapcsolatot, akkor a K&H mobilbank alkalmazásban megjelenik egy számsor, amelyet  számítógépeden a K&H e-bank felületén  kell begépelned.

tranzakció-aláírás K&H e-bankban okostelefonnal

 1. a K&H e-bankból indított műveletek aláírásához nem szükséges bejelentkezned a K&H mobilbankba, csupán a kezdő képernyőn rákattintani az „mobil-token azonosítás” ikonra
 2. a K&H e-bank tranzakció-aláíró felületén megjelenő QR-kódot kell beolvasni okostelefonod segítségével.
 3. a K&H mobilbank alkalmazásba mPIN kódoddal (vagy arra alkalmas készülék esetén Touch ID-val) kell a kért műveletet megerősítened.

további részletek

 

 

Jelen hirdetés nem minősül ajánlattételnek, célja pusztán a figyelem felkeltése. A kondíciók módosításának jogát, valamint az Akció visszavonásának jogát a Bank fenntartja. A termék részletes leírását és feltételeit a vonatkozó ügyfélszerződés, Általános szerződési feltételek elektronikus azonosítású banki szolgáltatásokra vonatkozóan, az Üzletszabályzat, valamint a „Használd a K&H e-bankod okostelefonos azonosítással!” elnevezésű Részvételi feltételek tartalmazzák.