TE & a K&H nyugdíjbiztosítás & az önfeledt idős évek

  • most ajándék okosórát adunk nyugdíjbiztosításod mellé
  • vedd igénybe az akár 130 000 forintos adójóváírást a befizetett összeg alapján
  • biztosítsd a gondtalan nyugdíjas éveidet
  • 65 évesen hozzáférhetsz, akkor is, ha emelkedik a nyugdíjkorhatár
TE & a K&H nyugdíjbiztosítás & az önfeledt idős évek
Ha 2022. szeptember 30. és 2022. december 16. között K&H rendszeres díjas nyugdíjbiztosítás 3-at kötsz, Xiaomi Redmi Watch 2 Lite okosórát adunk ajándékba. A promócióról és a feltételekről bővebb információ itt érhető el.

miért válasszam a rendszeres díjas nyugdíjbiztosítást?

3 az 1-ben megoldás a megszokott életszínvonalért

3 az 1-ben megoldás a megszokott életszínvonalért

  • befektetés, amely mögött egy egész portfólió van
  • nyugdíj-előtakarékosság 20%-os adójóváírással
  • életbiztosítás
segítünk kiszámolni, mennyit kell félretenned K&H nyugdíjkalkulátor
mire számíthatunk?

mire számíthatunk?

A „nyugdíj-helyettesítési ráta” a nyugdíjak jövedelempótló képességét mutatja. 2018-ban ez az érték Magyarországon 62% volt, tehát az átlagnyugdíjak az akkori átlagfizetések 62%-ának feleltek meg.

Az előrejelzések alapján ez az arány – a jelen nyugdíjrendszer változatlansága mellett – csökkenni fog a jövőben. 2035-re 55% alá is lemehet, míg hosszú távon 30% (vagy akár kevesebb) is lehet! Ezek alapján az állami nyugdíj jövedelempótló képessége feltehetően nem lesz elég, emiatt egyre nagyobb jelentősége lehet a nyugdíjcélú öngondoskodásnak!

 

állami ösztönzők

állami ösztönzők

Magyarországon kiemelkedően előnyös az állami támogatás intézménye: adójóváírással és kamatadó-mentességgel támogatják a hosszú távú megtakarításokat. Az adójóváírás az éves befizetések 20%-a, maximum 280 ezer forint!

  • nyugdíjbiztosítások: maximum 130 ezer forint/év
  • nyugdíj-előtakarékossági számla: maximum 100 ezer forint/év
  • önkéntes nyugdíjpénztár: maximum 150 ezer forint/év

az adójóváírás nem lehet több, mint 280 ezer forint/év

az aktív korú foglalkoztatottak és nyugdíjban részesülők

az aktív korú foglalkoztatottak és nyugdíjban részesülők

2019 végére a 20–64 éves lakosság körében 4,4 millió főnél is több aktív munkavállaló volt Magyarországon. A foglalkoztatottak száma 2015 óta 8%-al emelkedett.

A saját jogú nyugdíjban részesülők száma 2019-re meghaladta a 2 millió főt. Az újonnan nyugdíjba vonulók száma 2015–2019 között összesen 445 ezer fő volt, ebből 2019-ben 109,9 ezer új nyugdíj megállapítás volt.

K&H rendszeres díjas nyugdíjbiztosítás 3 további információ
Jelen tájékoztató nem minősül ajánlattételnek vagy befektetési tanácsadásnak, célja pusztán a figyelem felkeltése. A biztosítás részleteit a szerződési feltételek, míg a promóció és az ajándék átvételének feltételeit a vonatkozó kampánytájékoztató és a záradék tartalmazza, amely megismerhető a K&H Bank fiókjaiban és a kh.hu internetes oldalon. Leendő befektetőként figyelmesen vizsgálja meg a biztosítás szerződési feltételében foglaltakat, különösen az adójóváírásra való jogosultság feltételeit. A biztosítási szolgáltatást a K&H Biztosító nyújtja.