online számlaigénylés – K&H ifjúsági számlacsomag 18+ online számlaigénylés – K&H ifjúsági számlacsomag 18+

örülünk, hogy a K&H ifjúsági számlacsomag 18+ szolgáltatásunk megnyerte tetszésedet

Számlaigénylésed egyszerűen, pár lépésben elindíthatod online, így meggyorsítod az ügyintézés menetét. A K&H ifjúsági számlacsomagot kifejezetten azok számára ajánljuk, akik még tanulmányokat folytatnak, ha már befejezted tanulmányaid, kérjük válassz további ajánlatainkból.

pár egyszerű lépés az indítás pár egyszerű lépés az indítás

  • bankkártya  választása: online a K&H ifjúsági számlacsomag 18+ csomagban K&H Maestro betéti érintőkártyát tudsz igényelni, amellyel díjmentesen vásárolhatsz belföldön, külföldön – akár egy érintéssel, vagy online
  • kiegészítő szolgáltatások: ki tudod választani a számlacsomaghoz kapcsolódó szolgáltatásokat a „kérem” gomb megnyomásával:
    • díjmentes e-bank (igénylése esetén a K&H mobilbank alkalmazást is használni tudod)
    • K&H mobilinfo szolgáltatás (SMS értesítés tranzakcióidról)

Szükséges megadnod az igényléshez szükséges adatokat (ehhez célszerű előkészítened személyazonosító okiratod, lakcímkártyád), elérhetőséged és kiválasztanod a bankfiókot, ahol majd sor kerül a szerződés megkötésére.

Ha minden adatot helyesen kitöltöttél, akkor a jogi nyilatkozathoz történt hozzájárulásodat követően máris beküldheted az igénylésed, a „számlanyitás indítása” gomb megnyomásával.

Munkatársunk telefonon felkeres, válaszol esetlegesen felmerülő kérdéseidre, egyezteti adataidat, illetve kérésed esetén időpontot is foglal számodra a választott bankfiókba.

A bankfiókban munkatársunk segítségével egyszerűen, gyorsan megtörténik a már előkészített szerződés megkötése. Bankkártyád postán fog megérkezni hozzád, a hozzá tartozó PIN kódot pedig a bankfiókban tudod majd átvenni.

A K&H lakossági bankszámla az Országos Betétbiztosítási Alap által biztosított.

hogyan működik a betétvédelem?

100 000 Euróig OBA biztosított bankbetét

Ha egy hitelintézet fizetésképtelensége miatt, az ott lévő bankbetét nem vehető fel, akkor az OBA 20 munkanapon belül az ügyfél részére kártalanítást fizet. A kártalanítás betétesenként és egy hitelintézetre összevontan legfeljebb 100 ezer eurónak megfelelő forintösszeg. Bizonyos kivételes esetekben a kifizetés felső értékhatára további legfeljebb 50 000 euróval növekedhet.

A hazai betétbiztosítás működésének lényege az alábbi három pontban foglalható össze:

  • a hitelintézetek fizetésképtelensége esetén, az OBA kártalanítást fizet a névre szóló (a betétes adatait tartalmazó) betétek után magán és jogi személyeknek egyaránt
  • a kifizetés maximum százezer euróban betétesenként (melyet az OBA forintban fizeti ki)
  • a biztosítás minden hitelintézetre külön-külön érvényes. Tehát, ha egy betétes több bankban helyezi el a pénzét, akkor mindenütt biztosítottá válik 100 ezer euróig.