online számlaigénylés – számlavezetés [K&H ifjúsági számlacsomag 18+]

örülünk, hogy a K&H ifjúsági számlacsomag 18+ szolgáltatásunk megnyerte tetszésedet

Számlaigénylésed egyszerűen, pár lépésben elindíthatod online, így meggyorsítod az ügyintézés menetét. A K&H ifjúsági számlacsomagot kifejezetten azok számára ajánljuk, akik még tanulmányokat folytatnak, ha már befejezted tanulmányaid, kérjük válassz további ajánlatainkból.

pár egyszerű lépés az indítás

  • bankkártya  választása: online a K&H ifjúsági számlacsomag 18+ csomagban K&H Maestro betéti érintőkártyát tudsz igényelni, amellyel díjmentesen vásárolhatsz belföldön, külföldön – akár egy érintéssel, vagy online
  • kiegészítő szolgáltatások: ki tudod választani a számlacsomaghoz kapcsolódó szolgáltatásokat a „kérem” gomb megnyomásával:
    • díjmentes e-bank (igénylése esetén a K&H mobilbank alkalmazást is használni tudod)
    • K&H mobilinfo szolgáltatás (SMS értesítés tranzakcióidról)

Szükséges megadnod az igényléshez szükséges adatokat (ehhez célszerű előkészítened személyazonosító okiratod, lakcímkártyád), elérhetőséged és kiválasztanod a bankfiókot, ahol majd sor kerül a szerződés megkötésére.

Ha minden adatot helyesen kitöltöttél, akkor a jogi nyilatkozathoz történt hozzájárulásodat követően máris beküldheted az igénylésed, a „számlanyitás indítása” gomb megnyomásával.

Munkatársunk telefonon felkeres, válaszol esetlegesen felmerülő kérdéseidre, egyezteti adataidat, illetve kérésed esetén időpontot is foglal számodra a választott bankfiókba.

A bankfiókban munkatársunk segítségével egyszerűen, gyorsan megtörténik a már előkészített szerződés megkötése. Bankkártyád postán fog megérkezni hozzád, a hozzá tartozó PIN kódot pedig a bankfiókban tudod majd átvenni.