lakossági számlaigénylés

lakossági számlaigénylés
5%
teljes díj
Ft /
további részletek

alapadatok

kérjük, add meg adataid

hogy elérhessünk a számlanyitással kapcsolatban

titulus
+36

van már számlacsomagod a K&H-nál? *Az igénylés folytatásához a 'tovább' gombra kattintva a személyes adatok kezelésére vonatkozó nyilatkozat elolvasása és elfogadása szükséges.
tovább

A 'tovább' gomb megnyomásával kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy a jelen online számlanyitási igényem rögzítése során általam önkéntesen megadott adataimat a K&H Bank Zrt. (székhely: 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 9., továbbiakban: Bank) kezelje abból a célból, hogy a számlanyitást és a kapcsolódó szolgáltatások biztosítását (célzott szerződést) előkészítse számomra.

Hozzájárulok továbbá ahhoz, hogy az irányadó jogszabályok szerinti személyes adataimat, illetőleg banktitoknak minősülő adataimat a Bank egyes célzott szerződések előkészítése érdekében (bankkártya-gyártás) átadhassa az Oberthur Technologies Kft. (székhely: Törökbálint, Tó-park, hrsz. 3301/21.) számára.

adatvédelmi tudnivalók

A szerződés aláírásának meghiúsulása esetén, jelen igénylés dátumától számított 120 napot követően az igénylés során megadott adatok törlésre kerülnek.

A Bank közreműködő adatkezelője és adatfeldolgozója a KBC Group Magyarországi fióktelepe (székhely: 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 9.). Az adatokat csak azok a munkatársak ismerhetik meg, akik munkakörük szerint a szerződés előkészítésében részt vesznek.

Fenti hozzájárulás a Bank bármely elérhetősége felé intézett nyilatkozattal bármikor visszavonható. Az adatkezelésről felvilágosítást kérhet, valamint korlátozás és indoklás nélkül bármikor kezdeményezheti adatainak helyesbítését, vagy törlését a www.kh.hu oldalon szereplő elérhetőségek bármelyikén.

Adatai kezelésével kapcsolatos panaszaival a Bank belső adatvédelmi felelőséhez, vagy bírósághoz fordulhat. A Bank adatvédelmi nyilvántartási száma: 00465. 

további információ:

kiegészítő életbiztosítások K&H lakossági bankszámlához
K&H választható utasbiztosítás bankkártyához

A K&H okos plusz számlacsomagjainkra és a kapcsolódó szolgáltatásokra vonatkozó Általános Szerződési Feltételeket, Üzletszabályzatot és Hirdetményeket az alábbi linkre kattintva éred el: 

lakossági online számlaigényléshez kapcsolódó dokumentumok

itt tartasz a folyamatban
5%
számlacsomag **
Ft/hó
teljes díj
Ft/hó

a *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező

** Amennyiben a számlacsomag-igénybevétel feltételeinek ügyfél általi teljesülése ismert, a tényleges számlavezetési díj jelenik meg, annak hiányában 50%-os számlavezetési díj kedvezményt jelenítünk meg.