online számlaigénylés – K&H ifjúsági számlacsomag 18+ online számlaigénylés – K&H ifjúsági számlacsomag 18+

 1. számlaigénylés útmutató
 2. bankkártya választása
 3. kiegészítő szolgáltatások
 4. adatok megadása
 5. adatok ellenőrzése
 6. igénylés befogadása

örülünk, hogy a K&H ifjúsági számlacsomag 18+ szolgáltatásunk megnyerte tetszésedet

Számlaigénylésed egyszerűen, pár lépésben elindíthatod online, így meggyorsítod az ügyintézés menetét. A K&H ifjúsági számlacsomagot kifejezetten azok számára ajánljuk, akik még tanulmányokat folytatnak, ha már befejezted tanulmányaid, kérjük válassz további ajánlatainkból.

pár egyszerű lépés az indítás pár egyszerű lépés az indítás

 • bankkártya  választása: online a K&H ifjúsági számlacsomag 18+ csomagban K&H Maestro betéti érintőkártyát tudsz igényelni, amellyel díjmentesen vásárolhatsz belföldön, külföldön – akár egy érintéssel, vagy online
 • kiegészítő szolgáltatások: ki tudod választani a számlacsomaghoz kapcsolódó szolgáltatásokat a „kérem” gomb megnyomásával:
  • díjmentes e-bank (igénylése esetén a K&H mobilbank alkalmazást is használni tudod)
  • K&H mobilinfo szolgáltatás (SMS értesítés tranzakcióidról)

Szükséges megadnod az igényléshez szükséges adatokat (ehhez célszerű előkészítened személyazonosító okiratod, lakcímkártyád), elérhetőséged és kiválasztanod a bankfiókot, ahol majd sor kerül a szerződés megkötésére.

Ha minden adatot helyesen kitöltöttél, akkor a jogi nyilatkozathoz történt hozzájárulásodat követően máris beküldheted az igénylésed, a „számlanyitás indítása” gomb megnyomásával.

Munkatársunk telefonon felkeres, válaszol esetlegesen felmerülő kérdéseidre, egyezteti adataidat, illetve kérésed esetén időpontot is foglal számodra a választott bankfiókba.

A bankfiókban munkatársunk segítségével egyszerűen, gyorsan megtörténik a már előkészített szerződés megkötése. Bankkártyád postán fog megérkezni hozzád, a hozzá tartozó PIN kódot pedig a bankfiókban tudod majd átvenni.

A K&H lakossági bankszámla az Országos Betétbiztosítási Alap által biztosított.

hogyan működik a betétvédelem?

100 000 Euróig OBA biztosított bankbetét

Ha egy hitelintézet fizetésképtelensége miatt, az ott lévő bankbetét nem vehető fel, akkor az OBA 20 munkanapon belül az ügyfél részére kártalanítást fizet. A kártalanítás betétesenként és egy hitelintézetre összevontan legfeljebb 100 ezer eurónak megfelelő forintösszeg. Bizonyos kivételes esetekben a kifizetés felső értékhatára további legfeljebb 50 000 euróval növekedhet.

A hazai betétbiztosítás működésének lényege az alábbi három pontban foglalható össze:

 • a hitelintézetek fizetésképtelensége esetén, az OBA kártalanítást fizet a névre szóló (a betétes adatait tartalmazó) betétek után magán és jogi személyeknek egyaránt
 • a kifizetés maximum százezer euróban betétesenként (melyet az OBA forintban fizeti ki)
 • a biztosítás minden hitelintézetre külön-külön érvényes. Tehát, ha egy betétes több bankban helyezi el a pénzét, akkor mindenütt biztosítottá válik 100 ezer euróig.
Jelen tájékoztató nem minősül ajánlattételnek, célja pusztán a figyelem felkeltése. A termékek, szolgáltatások részletes leírását, kondícióit a vonatkozó Szerződés, a Lakossági bankszámla, betétszámla és lekötött betét termékek Általános Szerződési Feltételek, a K&H Bank Üzletszabályzata és a Természetes személyek számláira, betéteire, pénztári tranzakcióira vonatkozó Hirdetménye, a Lakossági forint kamat hirdetmény - 4. sz. melléklet, valamint a K&H betéti bankkártya hirdetmény természetes személyek részére tartalmazza, melyek megtekinthetők a bankfiókokban és a www.kh.hu internetes oldalon. A feltüntetett EBKM értékek és díjak a 2017. május 3-án érvényben lévő Hirdetmények szerint kerültek megállapításra. A Bank a kondíciók megváltoztatásának jogát fenntartja.