K&H ifjúsági számlacsomag 18+

hallgass ránk, ha pénzügyekről van szó

  • könnyen használható okos szolgáltatások
  • kényelmesen egy csomagban
  • kedvezményekkel
K&H ifjúsági számlacsomag 18+

0 Ft havi díj, 0 Ft kártya első éves díj, sőt, 2000 forintot kaphatsz!

Ha most nyitsz K&H ifjúsági számlacsomagot megtakarítási számlával, akkor az új megtakarítási számládon félretett minimum 2000 forint nyitóösszeghez további 2000 forintot teszünk hozzá.

Az akció a 2017. június 30-ig megkötött szerződések esetén érvényes.

A részletes feltételeket a dokumentumok fülön találod, a „2000 forintot teszünk hozzá félretett pénzedhez” akciójának Részvételi Feltételei c. dokumentumban, illetve munkatársaink készséggel segítenek a részletek ismertetésében.

K&H ifjúsági számlacsomag 18+ / neked tervezve

mit kapsz

erre tudod használni

ennyibe kerül

bankszámla

itt biztonságosan tarthatod a pénzed azon részét, amit könnyen el szeretnél érni, ide kérheted pl. a zsebpénzed, fizetésed, ösztöndíjad

kedvezményes 0 Ft

Maestro érintő bankkártya

bankkártyáddal kényelmesen hozzáférhetsz a bankszámládon lévő pénzhez, fizethetsz - akár egy érintéssel - itthon vagy külföldön, vásárolhatsz vele online, vagy készpénzt vehetsz fel

első évben 0 Ft
majd kedvezményes díj egy egész évre csak 1799 Ft

e-bank

könnyen kezelhető online felület, ahol áttekintheted a bejövő-kimenő összegeket, havi költéseid, kezelheted például bankkártya beállításaid, utalhatsz

0 Ft

K&H mobilbank alkalmazás

a letölthető alkalmazással biztonságosan követheted egyenleged, költéseidet okostelefonodon, vagy akár pénzt küldhetsz másnak

0 Ft

megtakarítási számla, online tervezővel

ezen a számlán külön tudsz félretenni arra, amire csak szeretnél, az e-bankodban elérhető online tervező segít abban, hogy beállítsd és kövesd, mikor mire mennyit teszel félre, célokat állíthatsz be, így tudatosabban tudsz tervezni

díjmentes

0-24 órás TeleCenter szolgáltatás

felkészült munkatársaink bármikor segítenek telefonon, ha kérdésed van, vagy elakadsz. TeleCenter: +36 1/20/30/70 335 3355 (2.1. menüpont)

díjmentes

+ mobilőr szolgáltatás (Android)

ellenőrzi, hogy okostelefonodon megbízható-e az adatkezelés, hogy szuperbiztosan tudd használni

-

gyakran használt szolgáltatások díjai

bankkártyás vásárlás belföldön és külföldön

díjmentes

készpénzfelvétel bármely belföldi bank automatából
ingyenes készpénzfelvételi nyilatkozat megtételével 

díjmentes
havonta kétszer, 150 ezer forintig

mobilinfo: választható szolgáltatás, kérésedre SMS-t küldünk az általad beállított tranzakciókról (pl. kártyás vásárlás) 0 Ft havi díj
18 Ft / SMS

Az általad indított tranzakciók (pl. utalás, beszedési megbízás, további készpénzfelvételek, stb.) kapcsolódó díjait a dokumentumok fülön található Hirdetmény tartalmazza, illetve azokról munkatársaink készséggel adnak tájékoztatást. 

ez a Neked való megoldás, ha

  • 18-25 éves vagy, tanulsz valamely közép- vagy felsőoktatási intézményben, akkreditált képzésben veszel részt, 
  • rendelkezel érvényes diákigazolvánnyal vagy a tanulói státuszodra vonatkozó egyéb igazolással,
  • szeretnéd önállóan kezelni pénzügyeidet,
  • szereted az érthető, átlátható és kényelmes ügyintézést,
  • egy biztos hátterű, országos hálózattal rendelkező bankot választanál, ahol hozzáértők támogatnak a pénzügyek világában.

Már befejezted tanulmányaidat? Ismerd meg fiatal pályakezdők számára ideális megoldásainkat!

amit érdemes tudnod, mielőtt döntesz

A K&H ifjúsági csomagokat kifejezetten azon fiatalok számára alakítottuk ki, akik még tanulnak, nem feltétlenül van állandó munkahelyük, fix megélhetést biztosító havi jövedelmük. Számos kedvezményt nyújtunk annak érdekében, hogy megkönnyítsük a korszerű banki szolgáltatások megismerését. Ezen szolgáltatás fennállása alatt esetenként kérhetjük, hogy igazold, hogy tanulói státuszod még mindig fennáll (pl. érvényes diákigazolvánnyal), illetve értesíts minket, ha már megszűnt.

Ha befejezed tanulmányaidat – de legkésőbb 26. életéved betöltésekor – a számlacsomagod külön szerződéskötés nélkül egy kedvezményes „felnőtt” szolgáltatási csomagra fog váltani, amely ideális választás már dolgozó pályakezdők számára. Természetesen erről időben fogunk tájékoztatni, és eltérő igényed esetén bármely más szolgáltatási csomagunkat is választhatod, hiszen fontos nekünk, hogy hosszútávon elégedett ügyfelünk legyél.

Már befejezted tanulmányaidat? Ismerd meg fiatal pályakezdők számára ideális megoldásainkat!

hirdetmények

természetes személyek számláira, betéteire, pénztári tranzakcióira vonatkozó hirdetmény
lakossági forint kamat hirdetmény - 4. sz. melléklet
K&H betéti bankkártya hirdetmény természetes személyek részére
lakossági bankszámla, betétszámla és lekötött betét termékek Általános Szerződési Feltételei Üzletszabályzat

hogyan lássak hozzá? hogyan lássak hozzá?

tekintsd át a szolgáltatásokat, nézd meg a díjakat a Hirdetményben. Ha az indítás előtt még kérdésed lenne, kérhetsz visszahívást, munkatársunk készséggel segít eligazodni.

ha előzetesen időpontot foglalsz, így kényelmesen, sorban állás nélkül intézheted a számlanyitást

bármely általad választott bankfiókunkban megnyithatod a számlád, ehhez kérjük, vidd magaddal személyazonosító igazolványod, lakcímkártyád és diákigazolványod. A bankfiókban munkatársunk bemutatja szolgáltatásainkat, hogy minden tiszta, egyértelmű legyen. Kérdezz bátran, azért vagyunk

bankkártyád kb. 1 hét alatt elkészül, és postán megküldjük neked. Ha megérkezett, akkor a hozzá tartozó PIN kódot bankfiókunkban tudod átvenni (biztonságod érdekében), munkatársunk segítségével aktiváljátok, és már használhatod is. 

Figyelmedbe ajánljuk az MNB Pénzügyi Fogyasztóvédelmi Központ fogyasztóvédelmi honlapját, ahol hasznos termékleírásokat, összehasonlítást segítő alkalmazásokat (hitelkalkulátor, háztartási költségvetés-számító program) érhetsz el.
Jelen tájékoztató nem minősül ajánlattételnek, célja pusztán a figyelem felkeltése. A termék, szolgáltatás részletes leírását, kondícióira vonatkozó Szerződés, a lakossági bankszámla, betétszámla, és lekötött betét termékek Általános szerződési feltételei, a K&H Bank Üzletszabályzata, valamint a Természetes személyek számláira, betéteire, pénztári tranzakcióira vonatkozó hirdetmény tartalmazza, melye megtalálhatóak a bankfiókokban vagy a www.kh.hu internetes oldalon. A kondíciók módosításának jogát a Bank fenntartja.